上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.8k

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-1-31 13:04 發表 查看引用來源

伯伯,你仲帶住鎖嗎?
損咗後到見現在唔洗鎖住。因工作,返工唔方便鎖,通常收工後 鎖返,瞓前開一開,洗一洗,因沖涼會忍唔到手。

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-1-31 13:03 發表 查看引用來源

喜愛的有三款,兩款是金屬的。
另有一款是膠帶,連上身束衣是一套的,可分開使用。
著上身就同受刑一樣。
下身可以束到好緊,上身就束到氣都抖唔到,嗌哂救命。
個波就超凸,勁想只公揸波玩lin
帶對電乳.... ...
仲有仲有:
束身帶可以連住一對手臂手套,有好多繩。
將雙手連手臂在背後束緊,個胸就弓起哂。
這時就勁想揸奶揸lin......
但係雙手被束到好緊好緊,郁唔到,摸唔到,拎唔到粒lin咁嘅感覺,真係好 high 好 high,碰下都high 到癲。
話比大家知:
唔好一次就將雙手臂束得好緊好緊,這樣會束傷女朋友㗎!
嚇怕咗只乸,唔敢再玩呀!

原帖由 美白女孩 於 2021-2-1 10:48 發表 查看引用來源

仲有仲有:
但係雙手被束到好緊好緊,郁唔到,摸唔到,拎唔到粒lin咁嘅感覺,真係好 high 好 high,碰下都high 到癲。
... [/quote]

係咪呢D款式

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-1 14:03 發表 查看引用來源
原帖由 美白女孩 於 2021-2-1 10:48 發表 查看引用來源

仲有仲有:
...
哈哈!
咁老土!
特別對叮叮,咁肉酸。
🤭🤭

似日式綑綁咁,全身連腳都可以緊束。
緊束時全身不能動,抖氣都好辛苦,應該係女性十大刑具。
不過,好中意!

戴咗個幾月“激死老公”,勁想玩
想用捧捧撩下呀!

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-5 10:01 發表 查看引用來源
戴咗個幾月“激死老公”,勁想玩
想用捧捧撩下呀!40045369
係咪芝士條呢架?自己做?好像好好食。
比張激死老公相睇下,諗唔到係點樣。

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-5 18:28 發表 查看引用來源
係咪芝士條呢架?自己做?好像好好食。
比張激死老公相睇下,諗唔到係點樣。
咿.....
比你睇哂咪冇哂想像囉!
總之金光閃閃,嗰罅罅有牙齒......咬斷哂啲咸濕手指!

全身的就係膠帶,有扣的,一直扣到腳踝。
如果將啲扣越扣越緊,讓人不能挣扎。
用籐條打落凸起的屁股肉,都會特別嚮㗎。

今早,被放咗兩粒鐵蛋仔入去,繩頭扣咗係貞操帶個扣度。
搞到依家覺得下邊有啲野想跌想跌咁,成日要縮緊,縮到腳仔軟軟,真係嬲爆!
唔知要幾時至攞返出嚟。
😚😚

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-10 14:55 發表 查看引用來源
今早,被放咗兩粒鐵蛋仔入去,繩頭扣咗係貞操帶個扣度。
搞到依家覺得下邊有啲野想跌想跌咁,成日要縮緊,縮到腳仔軟軟,真係嬲爆!
唔知要幾時至攞返出嚟。
😚😚 ...
呢個?有排玩喇 🥰🥰

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-10 23:53 發表 查看引用來源
40045820呢個?有排玩喇 🥰🥰
🤭🤭
有呀!
係粉紅色的,靚靚㗎。

尋日放入嘅係兩只光滑滑嘅,重重咁,成日驚住跌出嚟,依家仲係裡面。
今朝痾臭臭,要用手撳住驚痾埋出嚟。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆