上一頁下一頁
發新話題

愛上了貞操帶

收藏  |  訂閱
186  39.8k

而家唔用鎖,改用索帶。明日重要去拜年

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-12 00:07 發表 查看引用來源
而家唔用鎖,改用索帶。明日重要去拜年40045878
點用呀?唔明。

我就幸運啦!
大年初一,主人批准攞返放入嘅蛋蛋出嚟。
哎呀!
唔夠半個鐘,主人就攞咗一個紅色嘅雙頭玩具.....
依家前後都被塞住,再鎖上自以為的“激死老公”....

睇嚟,好快要開年,又有排“享受”了!

哈哈!
依家適應中.....
將要踏上 “殘酷” 的征途。
又驚又喜

回覆 63# 美白女孩 的帖子

咁咪好好玩囉,一坐下咪入到盡

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-12 17:13 發表 查看引用來源
咁咪好好玩囉,一坐下咪入到盡
入到盡?咁又冇,唔係好大支。
係個識得震嗰種。

去咗銅鑼灣一個商場餐廳,老公同朋友一齊。
我就坐係後面角落,被這只蟲蟲折磨咗成兩個鐘.....
晚上,只蟲蟲冇電至攞返出嚟。

唉!
只蟲蟲好似生咗係自己度,攞返出嚟好似小咗啲野咁。

好想再玩!

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-13 12:05 發表 查看引用來源

入到盡?咁又冇,唔係好大支。
係個識得震嗰種。

去咗銅鑼灣一個商場餐廳,老公同朋友一齊。
我就坐係後面角落,被這只蟲蟲折磨咗成兩個鐘.....
晚上,只蟲蟲冇電至攞返出嚟。

唉!
只蟲蟲好似生咗係自己度,攞返出嚟好似小咗啲 ...
重有幾日又m come有無忍唔住呀?

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-22 15:18 發表 查看引用來源
重有幾日又m come有無忍唔住呀?
多謝哥哥掛住!

就到。
自從帶咗貞操帶,m.....對奶漲得好特別,又勁。
以前會肚痛,而家冇咗!
貞操帶真係一件奇怪嘅嘢,想一直戴住。
不過,熱天焗住哂,點好?

回覆 67# 美白女孩 的帖子

著短既A字裙囉,再熱咪再著少D

引用:
原帖由 kkcat_hk 於 2021-2-23 22:38 發表 查看引用來源
著短既A字裙囉,再熱咪再著少D
係街度,比姊妹揭過裙,露出過條貞操帶。
都冇人會理嘅,望都冇望,嘥曬!
習慣咗。
不過條帶係金屬片,前面大塊,焗住㾗㾗咁....

引用:
原帖由 美白女孩 於 2021-2-24 17:44 發表 查看引用來源

係街度,比姊妹揭過裙,露出過條貞操帶。
都冇人會理嘅,望都冇望,嘥曬!
習慣咗。
不過條帶係金屬片,前面大塊,焗住㾗㾗咁....
帶個界波袋涉起條裙後面一定大把人睇到。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆