收藏  |  訂閱
38  10.6k

引用:
原帖由 344178344178 於 2021-2-23 14:39 發表 查看引用來源
係咪口爆, 佢有冇揸你波
當然口爆
揸波呢, 不如咁講, 同client口爆唔止一個囉其實
有d 人揸 (隔住衫), 有人摸腿, 有人咩都唔做淨係挨後enjoy...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-24 05:54 發表 查看引用來源

當然口爆
有d 人揸 (隔住衫), 有人摸腿, 有人咩都唔做淨係挨後enjoy...
你見客你會著咩look?

引用:
原帖由 若比鄰 於 2021-2-24 07:55 發表 查看引用來源

你見客你會著咩look?
話除大腳著睡衣返去你信唔信

認真: 我地好flexible 架, 由牛仔褲到恤衫長褲到所謂o既摟屌裙都ok

引用:
原帖由 xcsuper 於 2020-12-27 14:24 發表 查看引用來源
分享有否地產中介為開單,宜開床單
我有朋友喺物業公司度做,佢話見過有個女文員為咗上位,同好多老細上床,結果升咗好多級

我公司都有D女同事為咗上位或金錢上床
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-24 09:29 發表 查看引用來源
我有朋友喺物業公司度做,佢話見過有個女文員為咗上位,同好多老細上床,結果升咗好多級

有D吊帶裙, 好似睡裙.
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-24 09:09 發表 查看引用來源

認真: 我地好flexible 架, 由牛仔褲到恤衫長褲到所謂o既摟屌裙都ok

有冇係辨公室做埋
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-24 05:54 發表 查看引用來源

當然口爆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-2-24 09:09 發表 查看引用來源

咁都算幾隨意,仲以為你會著行政LOOK

回覆 24# cc19880910 的帖子

哈哈哈
咁我都爆小小料
上位我就冇咁諗過, 但的確可以避禍
話說其中有一次, 雖然 blowjob 果陣仲未知但第二朝返到公司先驚覺個contract有錯漏
(係我地會蝕到仆街o既錯漏)
俾老細知道佢真係會殺o左我醫返好之後再殺一次, 拿拿臨打番電話俾當事人
對方好順攤一句 no problem 叫我改完 scan過去佢再簽馬上send俾我
成件事無人知我出過錯

引用:
原帖由 若比鄰 於 2021-2-24 11:35 發表 查看引用來源

咁都算幾隨意,仲以為你會著行政LOOK
都會o架, 要開會同要出去果d 日子
主要係幫班細o既 lur 老細, lur 左一掛佢先同意俾我地smart casual 但要見人o既時候都要自覺執正d

前往最後回覆