上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

收藏  |  訂閱
557  423.5k

比死更難接受!因為係深愛的

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-3-18 19:11 發表 女人去到心死就無得返轉頭
冇錯,不過愛仍在。
引用:
原帖由 fattg 於 2022-3-19 12:11 發表 查看引用來源
比死更難接受!因為係深愛的
係的係的。

* * *

呢兩集交待故事,會少甜。呢兩集之後就會返去未來講番珊姨同俊仔。

* * *

3.7.4下二1

喺窗邊望住九龍公園呢帶,諗返呢幾年嘅事發呆嘅時候,門突然打開。

小予返嚟。

佢話返嚟執行李,同埋聽吓我交代。

我問佢會去邊。

去Jacky度暫住,直至攞到賠償就帶薇薇返大陸。

我忍唔住大大滴眼淚掉落嚟,捉實佢,唔好走。

佢話,想聽你交代完整嘅事。

妳返咗大陸嗰段時間,小S返香港。我辭工攪公司至發覺同合伙人做事方式唔夾,就辭咗份受薪職務。我冇嘢做,小S請我。我同佢喺嗰段時間有咗…

做乜瞞我?

妳會唔開心。

我係講而家。

你到而家都唔講成件事,你哋幾時開始?

我唯有承認佢返大陸之前,我同小S已經開始。

有幾密?

一、兩個禮拜一次。

小予好激動,喘住氣咁話,我晚晚喺陳阿B屋企俾佢虐待,你兩個就背住我開心…

對唔住…但我真係好愛妳㗎。

我信你好愛我,我更愛你,為你守住貞操幾年,就算俾肥佬咁樣對我都仲要出嚟同你偷情。

可唔可以唔走?結婚嘅事一直膠住,就係因為小S個仔。原諒我啦,我哋結婚,圓滿呢幾年嘅夢想。

我一返香港就向你坦白我同台瑞嘅事,而你就隱瞞你同小S嘅事。假如你嗰時對我坦白,我可以原諒你。真係唔敢諗我同你一齊5年,你屌過幾多女人?你上成都嗰個星期,有冇屌過嗰個小妹妹?

妳真係咁恨我?我喊住問。

小予見到我眼淚大大粒跌落嚟,有些少心軟。

我好愛你,但好傷。之前為生活俾人養,做人哋嘅女人,都冇呢幾年咁傷,仲要傷完一次又一次。

咁,妳去咗Jacky度住,會唔會…

佢的確有話想我做佢女朋友。

咁妳點?

我話剛剛受咁重傷,實在冇諗過咁快接受一段新關係。佢安慰我,借啲意摸我,初初只係摸吓手,然後頭髮、額頭、面。我因為失落,加上好嬲你,就由佢摸。佢見我冇抗拒就開始摸我胸,搓咗幾吓就讚我豐滿,話好鍾意我,跟住就錫我。我諗住俾佢得到我向你報復,所以由得佢錫、伸手入我衫裏面揸我波波、搓我的的。

佢滿足咗手同口之後,好餓望咁望住我,話小予,我嗰陣已經好想得到妳,我知道台瑞鍾意妳,所以唔敢輕舉妄動。諗唔到妳真係做咗佢嘅女人,俾佢得到…佢講完就除我啲衫,我俾佢一路摸、錫,佢一路除褲。

佢話,做我女朋友吖,跟住就亮出肉棒,問都冇問就貼住我,喺外面磨,諗住諗住搽勻大家啲水就塞入去。

嗰刻我忽然唔想,我發覺仲好愛你,就推開佢,話生咗冇幾耐要時間復原,唔可以做愛。

佢問我鍾唔鍾意佢,我話坦白講真係冇諗過。嗰陣佢喺公司好針對我,我以為佢好憎我。佢話只不過掩飾,叫我即管安心喺佢度住,俾時間大家建立感情。

我問,咁妳點諗?

我只係想要個地方暫住,叫佢唔好勉強我。佢話絕對唔會,不過希望我俾機會佢追我。我話住得喺你度你有大把機會。

妳真係諗住俾佢追?

佢未婚,而我想有個家,假如佢娶我,我可以嫁佢。我唔鍾意佢,只想要個家,而佢都ok嘅。我唔想再愛一個人喇,太痛苦。

假如妳只不過需要一個地方住,可以住返呢度,我應承除非妳要我上嚟,否則我唔上嚟。

小予望住我。

佢雙眼紅紅睇住我面上大滴大滴嘅淚水,靜咗陣,話,好,我唔搬過去,亦唔會同Jacky一齊,唔俾機會佢得到我。但我一定要離開香港,你俾我走啦,好冇?

以後唔見?

見,但唔知幾時。你可唔可以應承我兩件事?

係乜?

一,唔好再同小S一齊,唔好呃我;二,幫我養大薇薇,我俾番開支你。

好,我應承妳,妳唔使俾錢我。台瑞筆賠償,妳留俾自己好好生活。我希望以後我哋可以再一齊。

你同你老婆好好過日子罷啦。

妳唔再愛我?

愛,我依然放唔低你,但必需離開,你傷得我太重,我要啲時間消化。

會搵個人結婚嗎?

冇諗過,唔會刻意搵。就算我再同人一齊,都只係為咗有個伴終老。我唔會再俾人包,一係就結婚。但就算有一日我真係嫁人,心裏面最愛嘅永遠都係你。

小予啲同學攪茶莊,叫小予返去加盟。小予留多大半年喺香港,初期因為要攪埋啲賠償,後期係為咗餵薇薇食奶。佢應承留港期間如冇需要,絕對唔會接觸Jacky,唔會同任何男人交往,如果我唔放心,可以隨時視頻佢。而我亦冇再同小S一齊,頂多陪佢去覆診,但再冇做愛。佢表達過好想做,我話我應承過小予唔再同佢做。小S話,我哋做佢都唔知啦。我話,我愛小予,唔想違背對佢嘅諾言。

小S話,咁我哋分手啦,我生嗰排,你要照顧我直到我生咗之後休養,之後個仔你養。

好。

小予間中叫我上去佢度,我向小詩攞假,佢冇多問。

每次買啲嘢食、日用品上到去,佢餵吓薇薇,我哋好似夫婦咁一齊食飯,沖個涼,一齊瞓吓覺。俾薇薇喊醒,佢餵完薇薇就餵我。

含住佢脹脹嘅lin lin,啜佢清甜嘅奶,啜吓、揸吓,兩個人忍唔住喺薇薇旁邊廝磨一陣,我就徐徐插入。

每次喺佢裏面活動,好想永遠留住佢,暗地裏希望用支棍感動到佢回心轉意。男人無非只係想插碌嘢入女人個西度,插同一個窿插得多就想插吓第個。我細個嘅時候好內向嘅,莫講插好多女,一個都冇。大學嘅時候同阿筠拍拖都冇做過,結咗婚先開始多經歷,揸過嘅波、插過嘅屄唔少。但每次喺小予裏面,勾起我哋早年咁美好,同埋呢幾年嘅磨難,仍然咁迷醉,唔捨得冇咗佢個呢個窿,唔捨得失去佢。

小予高潮嘅時候抱緊我,話,我真係好唔捨得你。

咁唔好走啦,我一邊鑽探佢,一邊懇求,激動到落淚。

你傷得我太重。同你一齊咁多年,我喊過咁多次,以為最終同你結婚,點知你瞞住我屌女,仲要係我喺香港最好嘅朋友。

小予同學間公司成立,催小予返去。佢臨走嗰個星期,我哋幾乎每日做兩、三次。

鋤到佢激動嘅時候,佢會喊,話我呢世最愛係你,唔可以冇咗你。

唔好離開我吖,我好愛妳㗎。

我永遠唔會離開你㗎,即使我走咗唔喺你身邊,心永遠喺你度,我哋永遠係愛人,你係我老公、我係你老婆。

我一路屌一路話,我唔要咁,我要以後同妳一齊,每日揸妳波、插妳。

我都好想,但諗喺我俾人淩辱嗰段時間,你背住我屌第條女,之後我同人一齊,俾第個男人屌仲有埋,我哋唔可能返番去我哋嘅早期咁美好㗎喇。如果以後,我同第個人一齊,我會話你知,你想唔想睇我同人做愛?

唔想妳同人一齊,唔好離開…

咁我唔離開,晚晚同你做愛,好冇?

好。

最終,小予消失喺呢個城市、消失喺我嘅生活裏面。

佢走後,我多咗一個人要照顧,就係薇薇。

然後再過多冇幾個月,就係小S個仔,佢跟晴晴個仔個名,叫俊仔。

我同小詩一齊,佢好似我嘅小老婆咁。

公司開始穩定,我全職投入,夜晚上小詩屋企。

仲有同May、晴晴聯絡,但越來越少見面,亦冇做愛好。間中同Amber、盈盈聯絡吓。

Amber識咗男朋友。

咁多年,心裏面好掛好掛小予。茶莊好忙,有好多好有錢嘅客人,小予身邊不乏追求者。但佢唔愁生活,想搵個既睇得上眼又可以結婚嘅都冇。佢間中聯繫我,問薇薇情況。薇薇幾歲開始,我每年帶佢上去見小予兩、三次,亦招待佢嚟香港。初期我哋每次見面都瘋狂做愛。有時候薇薇瞓着,我哋喺薇薇旁邊,忍唔住就攪。後來嘅事,我之後再交待。

(未完待續)

老婆咁易咁快接受兩個bb?

引用:
原帖由 ltwd 於 2022-3-21 12:15 發表 查看引用來源
老婆咁易咁快接受兩個bb?
佢之前一直知

會吾會有冇同阿珊搞理

今日,係我同現實中嘅小予第一次做愛嘅5周年。嗰晚,大家都有啲緊張。

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-3-22 01:04 PM 發表 查看引用來源
今日,係我同現實中嘅小予第一次做愛嘅5周年。嗰晚,大家都有啲緊張。
多情郎,咁都仲記得冧死女!

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-3-21 13:35 發表 查看引用來源
會吾會有冇同阿珊搞理
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26997147
同埋,呢度嘅中段:
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=28564092&page=5#pid510407547

good good good

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-3-21 13:03 發表 查看引用來源
佢之前一直知
不好意,想問為何老婆不能生bb和做愛?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆