上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

收藏  |  訂閱
557  423.6k

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-13 02:52 PM 發表 查看引用來源
其實,我啲角色設計,係咁嘅。

同一個角式,可以係現實裏面幾個人(原型)撈埋。

又或者,我根據現實裏面一個人物(原型)嘅唔同面向,拆開做幾個角式(分身)。

又或者,我將上面兩種策略撈埋。

珊姨呢個角色,其實係將三個人撈埋。

第一 ...
如果早廿年拍電影一流,多謝你將心血分享給我地。0

引用:
原帖由 fattg 於 2022-4-14 09:27 發表 查看引用來源
如果早廿年拍電影一流,多謝你將心血分享給我地。0
點解係廿年前呢?

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-14 01:27 PM 發表 查看引用來源
點解係廿年前呢?
廿年前更加多人入劇院睇,並不表示現在唔好,但再早啲你一定攞獎添!

引用:
原帖由 fattg 於 2022-4-14 14:05 發表 查看引用來源
廿年前更加多人入劇院睇,並不表示現在唔好,但再早啲你一定攞獎添!
多謝讚賞。

廿年前,梁皺偉仲kind of後生。前年9月,我同現實裏面嘅小予話想將我同佢嘅故事賣俾導演,我問佢,搵邊個演呢?

我一直覺得,當年皺潮偉演周慕雲嘅氣質好適合。但係而家佢有啲太老。而今時今日,已經冇呢種氣質嘅演員。

女主角亦都難搵。既要有蘇麗珍嘅氣質,要貴氣,又要大波,仲要黑木美莎、張馨予呢啲樣,有邊個可以符合呢?

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-13 14:52 發表 查看引用來源
其實,我啲角色設計,係咁嘅。

同一個角式,可以係現實裏面幾個人(原型)撈埋。

又或者,我根據現實裏面一個人物(原型)嘅唔同面向,拆開做幾個角式(分身)。

又或者,我將上面兩種策略撈埋。

珊姨呢個角色,其實係將三個人撈埋。

第一 ...
終於等到珊姨啦

珊姨回歸了😍 期待 Rebecca 在床技上的進步

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-4-19 20:18 發表
終於等到珊姨啦
多謝留言同埋期待。

* * *

3.7.4下三1下–
暫時跳過,之後補充番呢段時間發生嘅事。

* * *

3.8.3上

我問Rebecca,妳覺得佢會同妳講呢啲嘢咩?

佢叫我留低底衫褲喺度洗,又借佢件衫俾我着住同你瞓。佢件衫又薄,領、脥又鬆成咁,擺明預咗我同你做愛。

咁都唔代表佢會同呢妳講呢啲嘢啩,妳不嬲好醒㗎,冇理由唔識呢啲規矩。

第朝,Rebecca想全日留喺度陪我,嗰日係珊姨喺度最後一日,我想爭取多啲時間同珊姨一齊。

珊姨整早餐,Rebecca着住珊姨借俾佢件薄如蟬翼嘅鬆身衫,裏面冇着嘢,飛住釘行出廳。珊姨見到Rebecca,就讚佢,好好身材呀。

我哋一齊食嘢嘅時候,我叫Rebecca食完嘢就走。佢話留低陪我,我有啲火。

我鍾意Rebecca嘅,未去到愛,純粹基於佢對波好揸、個屄好屌,覺得佢有條件做珊姨後備,正準備培訓佢,佢就當正自己係主人。

返去啦。我堅持。

做乜喎?

我今日有事,妳唔好留喺度。

乜嘢事?

我呢個星期有堂都唔返妳就知道有事啦,妳返去。

有咩我唔知得?

我屋企啲事妳唔好理咁多。

Rebecca喺洗衣機攞返佢嘅低衫褲出嚟,當住我同珊姨面除衫、着底同埋佢尋日着嚟嘅面衫,執吓嘢,就好唔甘心咁出門口。

佢走後,珊姨問,你係因為今日想同我全日覺得佢阻住你,所以叫佢走?

仲使問?

我會再嚟㗎嘛。

但係唔會成日好似呢幾日咁全日㗎嘛。

仲諗住佢留多陣同佢傾吓偈。

有咩好傾?

了解吓佢,睇吓佢啱唔啱你。

照計佢係妳情敵嚟嗰喎,妳又話愛我,唔妒忌嘅咩?

妒忌㗎,但係我都有人養啦,我睇得比你開。我講過,你第日都會娶老婆,到時我都老啦,要轉過另一種關係㗎喇。你有女朋友、老婆,我唔介意你屌第個,甚至想睇你屌第個。

你好鍾意咁咩?

我會覺得好安慰,你係我一手訓練嘅,終於有同你合適嘅人同你一齊。

唔係第一次聽到呢番論調,仍然覺得難以接受。我望住佢雙眼,試圖喺眼神裏面搵答案。

珊姨喺我面前除衫。

我睇住佢嘅身體、佢對奶。

佢話,我年紀大,呢幾個月覺得自己明顯老咗,過多兩、三年,你就唔愛我㗎喇,到時我俾你屌都唔屌啦。

到時我同妳一齊,當妳媽媽咁樣照顧。

咁你都要結婚㗎,唔通為咗我唔結婚?我老咗你都要搵個人屌㗎。假如你反正要屌第個女仔,我想睇住你。

Rebecca尋晚都係咁樣講。

佢想我睇住你哋做愛?佢知道我哋關係?

唔知,佢意思係想妳指教吓佢做愛。

佢點會諗啲咁嘢嘅?點會無端端諗住問我呢啲嘢?

佢驚自己做得唔好,驚第個女仔做得好過佢。

但我係你姨、同佢又唔熟,只係第一次見,佢咁問都有嘅?好奇怪。

薇薇話覺得Rebecca係心機女。

我初次見佢,同佢唔熟,好難評論,不過佢似乎好鍾意你,好想同你結婚,所以我尋晚故意俾佢覺得我鍾意佢,亦都贊同佢同你行,等我勸佢唔要個B嘅時候佢會聽我話。

係喇,珊姨…

做乜呀?

於是,我同珊姨討去養和做終止懷孕嘅手術費問題。

要幾多?

我打去問過,預4萬幾度啦。

嚡,未識搵錢已經使咁多錢,你屌女仔嘅代價幾大。

點算好?

今日,你由朝到晚不停服務我,我就幫你。

點解要咁做?

你唔想同我屌屄屄咩?

唔係,係好想,不過妳要我服務妳同養和做手術有咩關係係?

我要搾乾你,等你以後屌唔到屄,就唔會再舐呢啲鑊。

咁嘅話,我以後亦都唔可以再扑妳㗎喇,妳捨得咩?

唔捨得,我老到阿婆咁你都服侍我好嗎?

好。

咁你而家嚟好好滿足我。

我哋一直企喺度,珊姨一絲不掛面對我,等我好好睇吓佢身體。

我老唔老?

妳呢啲叫做熟,唔係老。

我老喇,波波下垂、有少肚腩。

妳呢啲叫做嬌豔欲滴,因為太豐滿,加上天然,先至咁。而妳個腩仔叫做豐腴,性感、嫵媚…

我都未講完,珊姨就着手除我啲衫、褲。

佢將我條褲向下一扯,細佬彈出。

(未完待續)

引用:
原帖由 jabichan 於 2022-4-21 09:10 發表 查看引用來源
珊姨回歸了😍 期待 Rebecca 在床技上的進步
多謝留言同埋期待。

* * *

3.8.3中1

珊姨將我條褲向下一扯,細佬彈出。

佢好懷念咁摸吓、捋吓細佬,我無比亢奮。

今日,我俾你無限屌。你敢唔敢挑戰?試吓non-stop做愛睇吓你可以做幾耐?

未試過,真係唔知道。

我哋最高次數係一日4次,你估可唔可以打破呢個紀錄吖嗱?

可以試吓,不過妳話我做兩、三次妳個妹就已經痛成日。

冇錯不過我想試吓挑戰,過咗今日,唔知道幾時我哋可以再做喇。

又話妳會得間嚟搵我嘅?

我會,一定會,只不過唔知道幾時可以好似今次咁多時間、咁密。

珊姨定咗咁望實我幾秒,我問佢做咩呀?佢話想喊。

妳生活得唔開心咩?

見到你就覺得好傷心。

珊姨抱實我,好用心咁錫同埋啜我條脷。佢跟住將我推低喺梳化上,趴上嚟,全神灌注咁錫、舔、啜我lin lin。

陣陣興奮傳送上大腦,令我產生一種好想完完全全擁有珊姨嘅想法,但我知道冇可能,所以我將說話吞落肚,俾佢一路係咁吸啜我攪到我唔生唔死。

佢錫吓錫吓,慢慢移落去,肚臍、小腹,一路錫一路不忘用手指繼續撫摸我lin lin。

我忍唔住呻吟。

珊姨完全唔趕時間咁慢慢、細心用口、脷舔、啜我身體,細佬早已經硬到鐵棍咁。但佢一吓都冇摸過、揸過。終於,佢落到去細佬度,用脷尖輕快咁舔吓個頭,再啜吓條頸,之後就慢慢吞噬。

佢一吞嘅時候,我興奮到忍唔住大嗌。

佢一邊吞噬,一邊用口腔壓迫細路,好舒適,我不斷呻吟。

佢問,做乜呻吟到好似女仔咁?

妳太犀利。

我有幾犀利啫,係你自己犀利。

佢繼續好用心咁服侍細佬,我high到癲,抱住佢個頭,繼續呻吟。

珊姨一路食細佬,好似冇意思停咁。

妳唔想做咩?

佢抬高頭,答,想呀,你夠未吖?仲想唔想我含你?

未夠,不過我掛住妳個妹喇。

呢幾日日日都屌幾次,咁都掛?

掛呀。

咁我唔喺度你點算?

每星期返嚟俾我屌兩、三次吖。

我儘量啦。

珊姨趴番上嚟,抱住我吐條脷入我口裏面挑釁我。佢條脷舔過我,有我啲分泌。

我激動咁抱實佢。

頂住佢條罅,上上下下咁磨。佢好多水,啲水好稠密、好滑。我磨吓頂吓,慢慢慢慢塞吓入啲塞吓入啲咁就塞咗入去。

我喺佢下面蠕動幾吓,就俾佢自己搖動。

珊姨熟練、到家咁搖擺,我一邊摩住佢波波,佢好快就好似忽咗咁樣喺我身上喘氣。

你嚟。

我抱住佢身體起身,一直插住佢移動,就成功換位。佢瞓低,我喺上面抱緊佢背後,悠悠咁一嘢捅到盡頭。

呀…呀…

我頂實佢磨擦兩、三吓就出返嚟,然後就從唔同嘅角度抽插。

呀…呀…好舒服…

我盡我所能,用唔同位置、方式,慰藉珊姨每個角落,佢緊緊咁抓實我膊頭、背脊,不斷嗌,老公…你屌得我好舒服…我愛你…

細佬喺女人個窿裏面,本來已經係好舒服嘅感受。喺自己最心愛嘅女人裏面,就更加感動。能夠插入去女人個屄裏面,鋤、撬、鑽咁耐,不但完全冇軟落嚟嘅感覺,仲越插越興奮,但又冇想射嘅感覺,俾我足夠信心好好滿足我心愛嘅女人。

我起勢插,屌咗好耐,珊姨由激動到靜落嚟,再激動番,來來回回好幾轉喇。佢問,老公,你射啦,交你啲嘢俾我。

我半點想射嘅意思都未有。平時,我都耐嘅,珊姨、Priscilla都話過我有啲耐,但好少射唔到。呢幾日同珊姨喺屋企日日屌,細佬似乎適應咗,敏感度大跌,一味硬但係冇想射嘅感覺。

我見珊姨都攰喇,就話,唞吓啦咁。

佢瞓喺我肩膀上,同我傾訴咗陣。

心裏面,我只想自私咁完全佔有佢,佢永遠只屬於我。我知道呢個係唔現實嘅想法,所以一路將呢啲說話收喺心底。聽住珊姨講啲其它嘢,有些少冇趣咁應吓佢。

佢摸到我細路一直仲硬住,就話,咁點攪呀你?屌咁耐都唔射。

佢睇一睇時間,話,你屌咗半個鐘都未嚟。

妳痛?仲做唔做到?

你仲想要?

妳唔係話要挑戰咩?

係…咁你再入嚟啦。

妳真係得?

可以,我愛你,想再俾你喺我裏面,俾我吞噬。

於是我就騎上去,直接就插然後郁。

我冇特意玩乜嘢招式去取悅佢,一心只求洩慾,抱實佢搏命、急激咁鋤佢個肉窿,嘢嘢撞埋去佢個pad。

佢飽滿嘅波波墊住我上半身,兩粒的不停hi到我心口,我啲汗係咁印喺佢對奶上面。

呀…呀…老公…

老婆…

好嗨…好鍾意…

嫁俾我好冇?

好…我攞到佢啲錢就同佢分手,返嚟同你一齊…以後只俾你屌…

真㗎?

真㗎…

我繼續chok,終於,有痺嘅感覺。

緊抱珊姨,頂實佢。

細佬不由自主喺佢暖暖嘅窿裏面抽搐之下,我咇咗出嚟。

然後我趴喺去身上,啲汗貼實佢。

歇息咗陣,我問,仲挑唔挑戰?

你仲可唔可以?

妳知㗎,我呢幾日,每日可以嚟三、四次㗎。

連續咁多日都係咁樣你支持到嗎?

我唞一陣就可以。

我哋就喺床傾吓偈。

妳頭先話我屌到妳好嗨,妳好鍾意、好愛我嗰啲說話,有冇同妳嗰條友講過?

乜你咁㗎?可唔可以淨係關心我同你之間嘅嘢,唔好理同你冇關嘅嘢呢?

咁即係有啦。

哎,我真係頂你唔順。

妳愛上咗佢?

我同得佢一齊,點都要有多少feel,如果唔係日子點過?你係咪想我俾個難頂、惡啃嘅人屌先至安樂吖?

我唔知道講乜。

嚡,佢本身,係冇問題,ok靚仔、性能力可以、錫我、又可以俾到我好好嘅照顧。我已經同咗佢一齊,鍾意佢又有乜出奇。但係點解我仲要返嚟搵你?你覺得我仲俾佢屌唔夠咩?

咁妳愛唔愛佢?

冇,真係冇。不過你問我有冇同佢講頭先嗰啲說話,我可以話你知,有,但係我冇可能愛佢,甚至唔會好鍾意佢。

妳頭先先至話佢好。

冇錯,如果淨係睇嗰啲條件,我可以鍾意佢,不過,冇可能㗎。

點解?

珊姨攞部手術過嚟,話,你睇咗我同佢做愛嘅情形,就會明㗎喇,但係妳睇咗我同人咁樣會唔會嫌棄我?

我想睇。

都話你變態㗎啦。

我想知道妳同人做得有幾享受。

唔係你所諗咁樣…你睇啦。

於是,佢就開一個folder,叫我隨便開裏面啲視頻嚟睇。

(未完待續)

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-21 15:19 發表 查看引用來源

多謝留言同埋期待。

* * *

3.8.3中

珊姨將我條褲向下一扯,細佬彈出。

佢好懷念咁摸吓、捋吓細佬,我無比亢奮。

今日,我俾你無限屌。你敢唔敢挑戰?試吓non-stop做愛睇吓你可以做幾耐?

未試過,真係唔知道。

我哋最高 ...
報名等下回。。。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-4-24 19:46 發表 查看引用來源
報名等下回。。。
就快結局,請稍耐心等吓。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆