上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

收藏  |  訂閱
557  422.6k

终于等到师兄update👍🏻👍🏻👍🏻
珊姨M底又玩得、抵佢搵 到個金礦、今次MFF 唔知之後俊仔會唔會學咗太子仔咁玩😅
引用:
原帖由 dcat20 於 2022-5-23 09:33 發表 查看引用來源

出住少少先。

* * *

3.8.4

Yoyo問我有冇意思交流吓。

我問,咁直接?

嫌我直接?咁唔好喇。

唔係唔係。

你係咪以為我好濫交?

唔係。

我之前只係拍過兩次拖,之後就係我原本鍾意後來做咗sp嗰個男仔,跟住Marco,然後就係 ...

又多件ypyo 真係引死人,好正

回覆 330# dcat20 的帖子

終於更新喇 期待下回

期待下回

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2022-5-28 07:30 發表 查看引用來源
又多件ypyo 真係引死人,好正
引用:
原帖由 jabichan 於 2022-5-26 23:04 發表 查看引用來源
终于等到师兄update👍🏻👍🏻👍🏻
珊姨M底又玩得、抵佢搵 到個金礦、今次MFF 唔知之後俊仔會唔會學咗太子仔咁玩😅

多謝留言。

更新故仔之前,先貼啲圖方便大家性幻想。

先此聲明,圖片只係我喺網上搵到,覺得氣質似故仔中角色嘅人選,並非角式嘅本尊。

先嚟我認為最適合飾演小詩嘅人選。

引用:
原帖由 活性壞細菌 於 2022-5-28 07:58 發表 查看引用來源
終於更新喇 期待下回
引用:
原帖由 taiwai2008 於 2022-6-1 08:46 發表 查看引用來源
期待下回
多謝留言。

更新故仔之前,先貼啲圖方便大家性幻想。

先此聲明,圖片只係我喺網上搵到,覺得氣質似故仔中角色嘅人選,並非角式嘅本尊。

今次係我認為最適合飾演Amber嘅人選。

今次係我心目中認為最適合飾演珊姨嘅人選(現實中嘅珊姨豐腴得多,不過呢個model [係韓模Jeon Hi Su])嘅樣子同奶型exactly係我心目中嘅珊姨):

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-5 02:01 發表 查看引用來源

今次係我心目中認為最適合飾演Amber嘅人選(現實中嘅珊姨豐腴得多,不過呢個model [係韓模Jeon Hi Su])嘅樣子同奶型exactly係我心目中嘅珊姨:
h ...
珊姨好忙呀??😅

引用:
原帖由 alexyclam 於 2022-6-5 07:33 發表 查看引用來源
珊姨好忙呀??😅
你回覆嗰個post啲圖supposed係飾演珊姨嘅人選(我之前寫錯咗Amber,已更正)。

先嚟一集頂住癮先😅

* * *

3.9.1上

Yoyo同Priscilla互相舌戰、搓波波、挑逗的的、捽鮑。Yoyo了解女仔嘅身體同反應,喺佢主導之下,Priscilla開始興奮、投入,漸漸抽搐、起雞皮,震抖住發出柔弱嘅呼叫聲。

喺旁邊欣賞咗一陣,我命令,磨豆腐俾我睇。

Yoyo擘大Priscilla雙腳,然後對住Priscilla,自己亦都擘大,形成一個Y字型咁叉入Priscilla兩隻腳中間,用自己個西頂、磨Priscilla隻鮑。

睇見兩隻蝸牛喺對方身上滑來滑去,間中磨到塊花瓣反起,細佬亢奮無比。

兩條女磨咗一輪,面紅紅咁震抖、喘氣。Priscilla坐起身,個樣忽咗咁,首次採取主動。佢擒上Yoyo身上,抱住Yoyo柔軟嘅纖腰,一路咀、一路揸Yoyo對奶,頂住Yoyo陰阜努力磨。

直到佢成身震,倒下伏喺Yoyo身上。

Priscilla拎過頭望住我,軟弱、冇氣咁問,老公我乖唔乖?

乖。

你愛唔愛我?

愛。

我已經睇到硬哂,就埋去佢哋度,喺Priscilla背後,緩緩篤入去佢弱小嘅罅仔裏面。

呀…老公…

老婆…

好舒服…

Priscilla伏喺Yoyo身上,我喺佢兩個身後,一邊抽插Priscilla個窿一邊睇住Yoyo抱住Priscilla錫。

睇到呢個場景,我想平衡吓心理。就出番嚟,叫Priscilla瞓埋一邊睇嘢。我攬住Yoyo,喺Priscilla面前將剛剛插過佢個窿嘅肉棍塞入Yoyo度。

Priscilla碌大眼睇住我屌第條女,Yoyo一邊俾我出入佢身體,一邊伸手過去拖住Priscilla,話,我哋以後係好姊妹。

Priscilla眼濕濕答唔到話,但又唔捨得唔睇。

我抱住Yoyo一路屌,一路話,好鍾意妳哋兩個。Yoyo話,我都鍾意你同Priscilla。

以後我哋咁樣好冇?

好…好…你好勁…我鍾意你…

一路屌Yoyo嘅時候,忽然諗起薇薇。

好想可以屌到佢…

於是,一邊抽插Yoyo個西,個腦一邊幻想姦緊薇薇。

嗰次係我咁大個仔以嚟,第一次一次過屌兩條女。細佬入吓Yoyo濕暖嘅水窿,出番嚟又篤入去Priscilla 柔軟嘅肉縫,然後又將佢啲水傳番俾Yoyo。當我進出佢哋身體嘅時候,佢哋雙手信任咁放喺我肩膊、激動咁抓實我背後,或者肉緊咁抱住我條腰,我感到同一時間得到兩條女嘅愛,好感動。假如可以勸服Rebecca、薇薇以後齊齊玩,或者生活好美滿,我可以稍為放低珊姨一啲。

嗰次,我喺Priscilla裏面射咗。

事後喺床上傾偈時,我話平時妳哋話我做得有啲耐令妳哋攰同有少少痛。我哋3個一齊玩,妳哋就冇咁辛苦,大家都得到滿足。以後我哋都咁樣玩啦,好唔好?

Priscilla話佢想同我獨處。

我話,可以間中獨處吓。

Rebecca復元後急不及待要嚟,有時佢喺我度過夜。我想將佢訓練到好似Priscilla咁奴性,就同珊姨商量可唔可以幫我調校吓佢。

當時珊姨同太子爺密鑼緊鼓酬備結婚,佢可以抽一日返嚟。

我都想睇你屌第個女仔,你叫Rebecca嚟俾我指導吓。

諗到一生人最愛嘅女人喺旁邊睇住我同另一個女仔做最親密嘅行為,就已經興奮。

我同Rebecca講,珊姨話佢可以訓練妳。

嗰日之前,我好緊張,好幾晚瞓唔着。

Rebecca上嚟我屋企先,我哋喺廳傾偈、食嘢。然後珊姨一嚟到,就話佢只有三個鐘就要返屋企交人。

佢叫Rebecca同佢一齊沖涼。

我話我想睇佢哋沖涼。

珊姨話,唔準睇。

佢哋喺沖涼房攪咗好耐,就圍住浴巾出嚟,然後入咗房。

我喺房外面聽住房裏面嘅動靜,漸漸傳出呻吟聲,細佬不其然脹大、亢奮。

我喺房門口等咗好幾個字,細佬硬到頂唔順,直至珊姨開門。

佢用手揸住毛巾揞住心口,叫我同Rebecca做。

Rebecca面紅都不得了,佢叫我一聲老公。

我問佢點,佢話珊姨好犀利,教咗佢好多嘢,而家教佢點樣用口服侍男人,叫我除衫上床。

我除褲嘅時候,細佬彈出。珊姨扮哂第一次見到我碌嘢咁,驚愕咁話,嘩,原來俊仔咁大碌,珊姨可唔可以摸一吓?

我話摸得。

珊姨就當住Rebecca面捋我肉棍,Rebecca一臉困惑咁睇住我哋。

珊姨就教,嗱,男人通常個頭最敏感,輕柔啲捽吓、捋吓,佢哋會爽到癲。

珊姨示範幾吓就叫Rebecca試吓。

Rebecca照學,捋咗幾吓,問我覺得點。

Ok可以。

珊姨話,唔係咁,我試俾妳睇。

珊姨暖暖嘅玉手指輕柔咁搓草菇頭,搓吓又輕輕捋吓,跟住又圈住草菇頭捽吓。

我諗起佢同太子仔啲friends玩嘅場面,陣陣麻痺嘅感覺傳送上大腦,我嗌。

珊姨話,嗌到好似女人咁。然後佢轉對Rebecca講,嗱,咁樣,要輕柔,想像自己隻手有種吸啜嘅力量,妳試吓。

Rebecca試吓,有進步,手法細緻咗。

練多啲就越來越掌握㗎喇。

Rebecca問,點樣先至可以好似妳咁?妳好似可以掌握到俊仔嘅感覺咁。

練習多啲…不過…妳唔會㗎喇…

點解唔會呢?我可以同俊仔多啲練習嗰喎。

要試多幾個男人至得㗎,珊姨接觸過唔少男人先至有咁樣嘅功夫,妳想同其他男人試咩?

唔想…

咁咪係囉。妳想唔想練習吓我頭先教妳嘅口技?

Rebecca面紅紅咁話,好呀。

我瞓低,Rebecca爬上嚟,先從我咀錫起,慢慢錫落去,lin lin、肚、小腹、兩腿之間嘅部位,然後開始舔、啜細佬頭,跟住慢慢、慢慢吸啜。

佢功夫果然進步,細緻,吸嘅時候用口腔輕輕壓迫細佬。

點樣?

比之前叻咗。

珊姨突然問,假如Rebecca妳唔介意嘅話,不如我示範一次俾妳睇。

吓…?咁…

我問,妳唔想學吓咩?

但係…佢係你阿姨,你係我條仔…

珊姨話,假如妳想喺床上取悅男人,功夫就要好。如果妳唔想同第啲男人試嘅話,有機會就要睇吓第啲女人點做。

珊姨擺明喺度洗Rebecca腦。

Rebecca仲未嚟得切反應,珊姨已經趴低,舔、錫個頭,然後口腔慢慢、慢慢套落嚟,一邊吞吐、一邊條脷靈巧咁不停挑逗粒草菇。佢吞吐嘅時候口腔用陰力吸啜,壓迫細佬,力度剛剛好,感覺好似喺個屄裏面出入咁樣,溫暖而濕潤。

我再次忍唔住嗌。

做乜你叫到女人咁?嗱,就係咁,向裏面用少少陰力吸啜,等口腔緊貼碌嘢咁樣吞吐,咁樣男人就會感覺到腸仔好似真係喺女人個窿裏面出入咁。

珊姨…Rebecca困惑咁問,妳同俊仔…

俊仔係我死黨嘅仔,珊姨想妳好好服侍佢,所以將我嘅功夫傳授俾妳。妳而家瞓低,珊姨要睇你兩個做。

(未完待續)

心目中珊姨選角:

心目中Rebecca有輕微珊姨影子但青春、開朗啲,呢個都似(但胸部應該再豐滿啲):

Yoyo係呢種爽朗同獨立嘅女仔,平日衣着casual,禾稈衾珍珠:

Priscilla、小S、晴晴、盈盈、薇薇同仲未正式出場嘅婷婷仲未搵到。

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-5 11:15 發表 查看引用來源
你回覆嗰個post啲圖supposed係飾演珊姨嘅人選(我之前寫錯咗Amber,已更正)。

先嚟一集頂住癮先😅

* * *

3.9.1上

Yoyo同Priscilla互相舌戰、搓波波、挑逗的的、捽鮑。Yoyo了解女仔嘅身體同反應,喺佢主導之下,Priscilla ...
頂。。。真係人生勝利組😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆