上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

收藏  |  訂閱
40  423.8k

回覆 99# dcat20 的帖子

好一定等你消化下先^^

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-5-26 11:45 AM 發表 查看引用來源
我將會先update番啲情節先,所以嚟緊一兩集會少甜或者走甜
師兄等你

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-6-22 12:59 PM 發表 查看引用來源
多謝回應。

我推一下以免帖子被凍結。
好嘢都要靜待!

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-7-5 06:59 PM 發表 查看引用來源
係因為主角嘅爸爸喺現實中同予姨發生好多事情,所以需要啲時間沉澱心情
期待新發表,永遠支持!

首先要問候樓主保重身體先!十分感激你。

[q。uote]原帖由 dcat20 於 2021-7-19 11:05 AM 發表 查看引用來源
當你有呢啲咁正嘅經歷嗰陣,可能亦都會好痛苦嘅

* * *

3.6.2下

老豆同予姨每個月做兩、三次愛,都係予姨要求嘅。老豆雖然好想,但佢一次都冇要求過,一來佢愛予姨,想予姨想先至做,二來予姨尿道炎一直未清,每次做完都會唔舒服 ... [/quote]

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-8-16 05:55 PM 發表 查看引用來源多謝回覆,下一集會暫時返番正題。
其實可以出本書,支持請繼續分享!

回覆 122# dcat20 的帖子

好正,唔停咁耐快啲update!

好真實好正,支持加油!
[qquote]原帖由 dcat20 於 2021-9-10 06:10 PM 發表 查看引用來源
3.6.3下1

我見到Rebecca搐一搐,就收斂。

等多陣,我又試掃吓佢lin lin,佢個身搐一搐。我膽大起嚟,就嗱高佢條裙,然後兜落佢下底輕輕拉低佢條底橫。

拉吓拉吓,佢個身突然郁一郁,我就停。

Rebecca轉身背住我瞓,個身出咗塊被 ... [/quote]

引用:
原帖由 dcat20 於 2021-9-20 10:11 AM 發表 查看引用來源
多謝捧場,上面update咗喇。
師兄文筆簡直精彩絕倫,性愛埸面描寫得十分到肉,我最喜愛尤其是各人物的感情段落每次睇完都好有代入感!Bravo!

回覆 133# dcat20 的帖子

睇到好感動又一次入左當中,正!加油!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆