[原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

收藏  |  訂閱
7  424.4k

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-11 10:36 發表 查看引用來源
😄😄😄多謝留言、支持。

你哋睇得投入就好,大家亦可以提名每個角式嘅人選。

*
3.9.1中

Rebecca親眼目擊珊姨吞噬、吸啜我支肉棍,驚訝。

珊姨…妳同俊仔…

俊仔係我好姐姐嘅仔,珊姨想妳好好服侍佢,所以要將我嘅功 ...
…😋🤫傳功🤭👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-13 14:54 發表 查看引用來源
多謝鍾意個故仔。冇錯😅😅😅

3.9.1下2

呢個咁美好嘅平衡,維持咗大半年,期間珊姨間中趁爸媽唔喺香港嘅時候返嚟住一、兩日,我同佢喺屋裏面大戰,又試過叫哂3個女仔嚟同珊姨齊齊玩到精盡人亡。

我一度覺得,冇錯珊姨要 ...
圖文雙配👍🏻🤤念念不斷👏🏻👏🏻👏🏻☕🗣️謝師兄!

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-15 17:49 發表 查看引用來源
今早貼嗰陣有啲趕,有好多錯漏。

剛剛補添番啲重要細節,不妨再睇。
情節斬不斷😌理还亂🤭🤭
☕謝師兄分享😁有故事性作品👍🏻欣賞👏🏻👏🏻好👍🏻好👏🏻睇😁(有圖更豐富)。

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-15 20:11 發表 查看引用來源

整住啲圖俾大家頂住癮先。

呢個係飾演小S嘅人選。

https://i.ibb.co/DkDxcz5/248419174-471489510744726-6999682420587272894-n. ...
🤩😋👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻正呀!👍🏻👍🏻😏當堂醒神晒😁😁

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-16 21:19 發表 查看引用來源
3.9.2中

Alice請我去雲咸街上面一間好貴、好少人嘅餐廳食早餐。

搵咗個好隱閉嘅位坐低,叫嘢,開始傾照顧條件。

Alice唔想我唔做嘢日日無所事事,佢打算喺公司安排個舒服啲嘅位俾我,等我除咗俾佢養之外仲有固定收入,二來 ...
嗯…眼神…🥺…🤭刹那間👏🏻👏🏻聚!😌

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-19 12:51 發表 查看引用來源
再選飾演角色嘅人選

小予同盈盈樣子似張馨予:

https://i.ibb.co/NxhVxQK/u-3454624605- ...
☕謝師兄分享😁👍🏻欣賞👏🏻👏🏻不同氣質,類型…都正👍🏻👏🏻開咁多妃…件件都想😁嗒!😝😋

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-22 23:45 發表 查看引用來源
3.9.2中2

Rebecca話今晚喺度瞓,我打算今晚好好同佢傾吓,就話好。

沖完涼,入房。

上咗床,Rebecca抱住我咀我,手伸落下底捋。

感到細佬覺脹脹,好充實。

呢兩日屌咗Alice幾次,同佢做過之後滿足到而家,呢種滿足感好少有。我 ...
😛🤩🤩🤤美色☕當前,飲得杯落☕😁👍🏻

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-28 19:47 發表 查看引用來源
3.9.3上2

一日,去數碼港開完會已經4點幾,打算唔返公司。喺café飲咖啡,見到一個後生、白淨、幾靚,但係幾肥嘅師奶,拖住個大概係幼稚園咁細嘅仔入嚟,喺我對面搵到個位就坐低。

(以下並非角色本人,只係我所搵到比較適合適演角 ...
👏🏻☕👏🏻☕👏🏻☕👏🏻☕👍🏻😁😁🗣️多謝師兄帶比我哋嘅樂趣👍🏻👍🏻👍🏻🥳🥳🥳

前往最後回覆