[原創作品] 我同珊姨(52頁大結局,後記已完)

收藏  |  訂閱
7  423.6k

咁。。珊姨點呀。。。。。。

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-2-21 10:45 發表 查看引用來源
3.7.3下一1
(將會儘快講番未來,俊仔同珊姨嘅事情)

呢幾日同小詩日日好似夫婦咁全日一齊,唔想佢當正返到香港都係咁,落咗機本想各有各返屋企,一直想提出,但實在開唔到口。

等行李時我叫佢坐低等我,我去行李帶等,乘機行開吓睇 ...
好。。珊姨正😍😍😂

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-13 14:52 發表 查看引用來源
其實,我啲角色設計,係咁嘅。

同一個角式,可以係現實裏面幾個人(原型)撈埋。

又或者,我根據現實裏面一個人物(原型)嘅唔同面向,拆開做幾個角式(分身)。

又或者,我將上面兩種策略撈埋。

珊姨呢個角色,其實係將三個人撈埋。

第一 ...
終於等到珊姨啦

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-4-21 15:19 發表 查看引用來源

多謝留言同埋期待。

* * *

3.8.3中

珊姨將我條褲向下一扯,細佬彈出。

佢好懷念咁摸吓、捋吓細佬,我無比亢奮。

今日,我俾你無限屌。你敢唔敢挑戰?試吓non-stop做愛睇吓你可以做幾耐?

未試過,真係唔知道。

我哋最高 ...
報名等下回。。。

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-5 02:01 發表 查看引用來源
先此聲明,圖片只係我喺網上搵到,覺得氣質似故仔中角色嘅人選,並非角式嘅本尊。

今次係我心目中認為最適合飾演Amber嘅人選(現實中嘅珊姨豐腴得多,不過呢個model [係韓模Jeon Hi Su])嘅樣子同奶型exactly係我心目中嘅珊姨:
h ...
珊姨好忙呀??😅

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-5 11:15 發表 查看引用來源
你回覆嗰個post啲圖supposed係飾演珊姨嘅人選(我之前寫錯咗Amber,已更正)。

先嚟一集頂住癮先😅

* * *

3.9.1上

Yoyo同Priscilla互相舌戰、搓波波、挑逗的的、捽鮑。Yoyo了解女仔嘅身體同反應,喺佢主導之下,Priscilla ...
頂。。。真係人生勝利組😍😍😍

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-11 10:36 發表 查看引用來源
😄😄😄多謝留言、支持。

你哋睇得投入就好,大家亦可以提名每個角式嘅人選。

3.9.1中

Rebecca親眼目擊珊姨吞噬、吸啜我支肉棍,驚訝。

珊姨…妳同俊仔…

俊仔係我好姐姐嘅仔,珊姨想妳好好服侍佢,所以要將我嘅功 ...
此生無憾……😂😂

引用:
原帖由 dcat20 於 2022-6-22 23:45 發表 查看引用來源
3.9.2中2

Rebecca話今晚喺度瞓,我打算今晚好好同佢傾吓,就話好。

沖完涼,入房。

上咗床,Rebecca抱住我咀我,手伸落下底捋。

感到細佬覺脹脹,好充實。

呢兩日屌咗Alice幾次,同佢做過之後滿足到而家,呢種滿足感好少有。我 ...
又一個Alice。。。真係不枉此生呀。。😍😂

前往最後回覆