[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
24  341.1k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-3-1 18:15 發表 查看引用來源

多謝師兄嘅提議!
我研究下,希望搵到啲啱用嘅圖
不過唔好太大期望,哈哈!
呢位女優可塑性好高,可以以女皇姿態加入同吳家寶大戰。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-6 01:15 發表 查看引用來源

稀客喎師兄!歡迎你大駕光臨
基於小弟文筆差,同埋懶,所以遲遲未有功課交
我都知道寫得太慢,我會努力趕工㗎喇!認真!
今個月內一定有上集嘔到出嚟!
始終仲係寫到狗屎垃圾咁,我唔敢post住
為咗報答大家嘅大恩大德,下次 ...
滅士潘既閃卡?

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-6 13:35 發表 查看引用來源

我都驚大家誤會,我講嘅純粹係故事中篠田優嘅插圖咋

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-7 02:03 發表 查看引用來源

師兄果然好快手,啲圖好高質!
幾高質都冇用,呢度冇人識欣賞,完。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-23 23:33 發表 查看引用來源
平日我哋乜都鳩噏一餐,偏偏依家個腦竟然一片空白,完全冇靈感。結果我由早會諗到Lunch time,Lunch time諗到放工一樣都係得個吉。根據以往嘅經驗,喺冷戰時期無論我講啲咩,問啲咩都好,吳家寶九成九只會答我「嗯」或者「你鍾意 ...
又復仇?

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-24 19:02 發表 查看引用來源

多謝師兄撐場!
師兄個‘‘又’’字意思係咪之前喺某啲章節已經出現過復仇嘅情節?
唔係,係我個妻子復仇記甘岩又係呢個題材。其實女人復仇真係可以用自己身體令對方受傷害,不過男主角既然放得開甘玩,對夫目前犯應該會扯褀添。呢個世界究竟有幾多男人係綠帽控?或者以摧殘女人為樂?小弟真係完全唔明。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-27 22:10 發表 查看引用來源

Er... 依個問題有啲難答喎...
始終個個男人嘅性趣都唔同嘅~
而小弟嘅出發點就係我啲讀者鍾意睇邊類多啲我就盡量花多少少時間寫果啲
最緊要大家睇得開心 ...
加埋佢入去大戰

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-29 21:50 發表 查看引用來源

多謝師兄提議
不過用藝人相有好大風險... 我或者試下用返佢個名,但相就用日本AV女優啲相啦。
不過都係果句,夠圖先出到
你心目中有冇咩劇情/場景? ...
用AV女優就唔大風險?羅輯係咪有問題?

回覆 371# AiUehara 的帖子

地盤佬可以粗暴啲。。。。。下集係咪織田真子上場?故事好唔好睇其實不在乎活塞運動既描述,而係男女主角對性既渴望由壓抑到解放既心路歷程,再而一步一步甘釋放自我做回真實既自己才最過瘾

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-5-11 00:44 發表 查看引用來源

多謝師兄提點
我自己都有反思過,所以我決定寫埋下一個章節之後就會減甜,然後專注寫多啲活塞運動以外嘅劇情,希望到時唔會令大家失望啦!
Btw,下集唔會有織田真子喇~
第一個原因係中女啲圖真係好難搵到啲啱我用嘅,而第二 ...

好懷念。。。

前往最後回覆