上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.4k

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-2 21:07 發表 查看引用來源
早幾年大陸有個30幾歲靚女人想拐個女仔去賣, 去到先知被拐的原來系自己.

呢D劇情好睇.
乜咁曲折離奇
有冇link可以share

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-7-2 21:29 發表 查看引用來源

乜咁曲折離奇
有冇link可以share
最慘個女人比人賣左幾次, 幾年後先救返.
但因佢拐人先所以要坐監, 拐佢個細路女因未成年反面冇事.
Link唔記得了.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-2 22:12 發表 查看引用來源

最慘個女人比人賣左幾次, 幾年後先救返.
但因佢拐人先所以要坐監, 拐佢個細路女因未成年反面冇事.
Link唔記得了.
唔緊要 多謝師兄share
聽落都幾特別,好少有咁嘅劇情。
BTW,近排實在太多野做,同埋有啲腦閉塞,所以今次真係未有咁快交到功課

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-7-2 22:38 發表 查看引用來源

唔緊要 多謝師兄share
聽落都幾特別,好少有咁嘅劇情。
BTW,近排實在太多野做,同埋有啲腦閉塞,所以今次真係未有咁快交到功課
仲記得條女比人越賣越遠, D買家賣家有D仲系佢識得的同行.
拐人變左比人拐.

師兄幾時update

爛尾? 可能想唔到.

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2021-8-2 18:23 發表 查看引用來源
師兄幾時update
多謝師兄咁有心追故😂
唔好意思呀,因為依排太多野做,冇乜時間寫,所以搞耐左😭
我都知好耐冇更新,實在太慚愧,真係對大家唔住!😂
我希望... 星期日前可以update到... 半集😅

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-8-3 03:16 發表 查看引用來源
爛尾? 可能想唔到.
唔好意思師兄,我對你地班讀者唔住😂
放心啦,個故唔會爛尾嘅... 只會愈來愈精彩🤭
遲左咁多係因為近排實在太多野做,所以冇乜時間寫,希望師兄多多包涵😂
我希望... 今個禮拜日或之前出到故😛

對唔住咁多位,因為我岩岩先番到屋企,今晚真係冇時間更新
聽日,聽日一定找數

回覆 159# AiUehara 的帖子

慢慢呀師兄,等你。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆