上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  338.9k

基於受到圖片所限,所以由本章節開始,女主角(吳家寶)將會更換成"桜空もも",敬請留意!

~陸~

照咁睇尼,我似乎真係低估左件事嘅嚴重性。本來我以為自己有能力去控制住個大局,主導權點都會係我手上,但係,當我聽完個男仔果種咁有自信嘅口吻之後,我內心忽然之間有啲淆底,甚至有一刻我想即刻求其作個原因,比喻係話因為已經有足夠嘅參加人數,名額有限,所以唔會再接受報名。無論班友仔信唔信都好,總之我要用最快嘅方法Delete左個Post佢。

我:(Log in入討論區)
東叔:我地一陣係邊個站落呀?
男學生:眾安街。
我:(屌~ 咁咪即係同我同一個站落!?)

為左廢事俾東叔發現我係佢地後面聽到咁多野,於是,我趁住後面啲人陸續行緊出尼嘅時候,我係中間插隊,拿拿臨行定落去樓下先,希望到時唔洗同佢兩個撞口撞面咁尷尬。只可惜,有啲野係整定要面對,要尼嘅始終要尼,想避都避唔到。

東叔:咦!? 咁岩嘅梁Sir?
我:東叔!? 咁岩嘅?(屌~ 真係撞到正!)
我:你係邊個站上車架?(可唔可以快啲轉燈呀...)
東叔:我係富善上囉!
我:我都係喎~ 可能啲人遮住左睇你唔到。
東叔:唔出奇呀,我頭先排最前,你應該好難望到。(我夠知啦~)
東叔:佢係我姪仔。(同我介紹佢隔離果個男學生)
我:Hello~ (咁你都噏得出?)
東叔:佢係我地學校教體育科嘅梁Sir。
男學生:Hello 梁Sir。
東叔:(係個男學生耳邊細細聲講野)
男學生:(聽完之後明顯覺得有啲驚訝)

雖然我聽唔到東叔同個男仔講左啲咩,不過既然要揀係我面前先講,而對方反應又咁大嘅話,我估佢好大機會係同對方講我就係吳家寶個老公。睇見果個男仔望住我嘅表情,我更加肯定自己嘅推測係好合理。

東叔:梁Sir你一陣去邊呀?吳老師呢?
我:我今晚去荃灣同屋企人食飯呀~ (關你鬼事咩...)
我:但係佢仲開緊會,所以得我一個人去囉~
東叔:你唔揸車嘅?
我:我將架車放低左係學校俾佢呀~
我:廢事佢夜媽媽一個人番屋企咁危險啦...
東叔:梁Sir你真係一個好老公!
我:咁又唔好咁講~
東叔:...
我:...

「好老公」依個形容詞如果係從第二個人把口講出尼或者我會開心啲,好衰唔衰岩岩俾我知道左原來佢份人係咁陰濕,居然夠膽死爆吳家寶啲野俾其他人聽,豈有此理。薑果然係愈老愈辣,我冇諗過東叔都會有咁虛偽嘅一面,依家條老淫蟲仲要走埋尼扮熟,懶係了解我咁,好彩今次架巴士好快就埋到站落客,如果唔係佢一定有排講。

我:我行先喇,聽日見!(同東叔講)
東叔:哦,好呀!聽日見!
我:拜拜!
東叔:拜拜!

無論佢地係咪同我行同一個方向都好,基於東叔實在太煩,加上個氣氛又咁尷尬,與其要再繼續聽條老淫蟲講埋晒啲無謂野,我倒不如辛苦少少行快幾步避開佢好過。諗番轉頭,有時一個人太八卦並唔係一件好事尼,事關自從聽完東叔同埋佢個「姪仔」嘅對話之後我就覺得愈來愈不安,內心果種愧疚感不停咁充斥住個大腦,多得依兩條友,莫講話有老火湯,我今晚真係食龍肉都冇味。除左上討論區徹底刪除個Post之外,我已經諗唔到第二個更加可行嘅補救方法。不過,值得慶幸嘅係到目前為止暫時仲未有人用吳家寶張閃卡尼要脅我,而且以東叔一貫嘅行事作風,我估佢應該都唔夠膽咁做。

估唔到上去坐低左一陣,吳家寶就打電話過尼。

我:喂~
老婆:我走得喇。
我:乜今晚咁快嘅?
老婆:因為都係講果啲野囉...
老婆:約略講下條八婆點解離職,仲有交待左幾句尼緊有咩安排咁囉~
我:講尼講去又係果三幅被。
老婆:老實講丫,我覺得一齊恭喜潘潘升職先係成晚最有意義嘅開會議程。
我:咁佢咪好尷尬?
老婆:係呀!即刻成為左大家嘅焦點,哈哈哈~
我:係時候要屈阿潘請食飯喇...
老婆:聽日囉~
我:食日本野。
老婆:咁到時由你同佢講。
我:好呀!
我:我一陣打包啲餸番尼俾你食好冇呀?
老婆:唔洗喇,我煮個麵好快啫~
我:哦,咁好啦~
我:你攰唔攰呀?
老婆:好眼訓。
老婆:...

為左廢事要吳家寶一個人係屋企咁孤零零,加上出於對佢嘅愧疚,所以食完飯再洗埋啲碗,未夠十點我就已經行到落去樓下個巴士站等車。73X十足十同「姪仔」畫上等號咁,依家一見到個巴士路線編號,我腦海中都會不由自主咁浮現番果個咸濕仔同東叔之間嘅對話內容,佢地所講嘅一字一句,我到依一刻仍然記得好清楚。某程度上,我確實係有啲擔心「姪仔」跟住落尼唔知會做啲咩去達到佢所講嘅目的。於是,係好奇心嘅驅使下,我趁住周圍冇乜人果陣又再Log in入討論區睇下「姪仔」出手未。

安全起見,我將討論區啲私人短訊從頭到尾逐個逐個打開尼望左一次,以防自己睇漏眼。好彩,入面所有內容都係正正常常,斷估佢地應該唔會對吳家寶構成啲咩威脅。至於「姪仔」果邊,除非佢無啦啦淆底,否則冇理由會咁風平浪靜。更何況,佢個樣又咁招積,如果真係要玩野,去討論區威脅我理論上係最簡單同最直接嘅方法,但因乜解究個咸濕仔仲未捨得蒲頭,到底佢想點。

我一邊諗,一邊鑑賞班人妻嘅美態,其中有一個女仔個樣有啲面善,之後再望真啲少少,我今次幾乎可以百份之一百肯定佢就係阿潘個表妹。普通一個港女我可能未必咁快認得出,只不過,童顏巨乳、目測唔夠160嘅身高同埋條纖腰,依三個身體特徵加埋一齊正正係表妹最殺食嘅地方。

既然有時間,點解我唔索性上去阿潘個Facebook度搵相睇咁戇居呢?果然冇認錯人,係阿潘啲家庭生活照入面,我話咁快已經見到佢同表妹嘅合照。突然之間得到左啲咁爆嘅獨家猛料,原本心情跌到落谷底嘅我即刻興奮到起雞皮。我一路欣賞住表妹啲閃卡,一路睇番佢同阿潘啲合照。平時影相,表妹都著得幾密實,絕對唔會露條波罅出尼。估唔到,依家莫講話條罅,就連全身上下嘅私人部位一樣俾我睇勻晒。

上到巴士,我一如既往咁行左上樓上搵位坐,咁岩得咁橋車尾又有好多位剩,岩晒我做啲鬼鬼祟祟,唔見得光嘅衰野。難得係茫茫人海裡面發現到一個咁熟悉嘅面孔,我唔趁依個機會好好望清楚佢身上每一吋咁白裡透紅嘅肌膚,我覺得自己簡直係辜負左果位師兄嘅一番好意。正當我睇到一時興起,準備Save低啲相果陣,吳家寶忽然Send左張相尼誘惑我,然後下面再加多句「翻到邊?」。

我:你唔攰咩?[22:05]
老婆:攰㗎... 不過食完個麵好似又精神翻啲 [22:06]
老婆:仲有啲熱 [22:06]
嘻嘻 [22:06]
我:你好曳呀... [22:07]
老婆:我不知幾乖 [22:08]
我:但係點解要著紅色咁喜慶?[22:08]
老婆:因為只係係櫃桶求其攞一件著 [22:09]
老婆:咪咁多要求 [22:09]
我:如果唔係會點?[22:09]
老婆:我會去訓覺 [22:10]
老婆:你諗清楚 [22:11]
我:Sorry [22:11]
老婆:有冇拎野翻嚟俾我食 [22:14]
我:梗係有啦~ [22:14]
老婆:算你 [22:14]

俾吳家寶咁樣撩一撩,我內心果團慾火就好似加左助燃劑咁,啲火勢愈燒愈猛,搞到我全身㷫熻熻,成個腦都淨係諗住佢一個。無可否認,吳家寶個方法的確係幾聰明,簡簡單單一張相足以佔據我個心。對於依種咁不負責任嘅行為,我決定一陣番到去就要好好懲罰下佢,咪等個衰婆以為我咁好恰。話唔定純粹係自己心急都唔出奇,唔知點解,我總係覺得個司機今晚揸得特別慢咁。最後,為左打發時間,我就連其餘果啲質素冇咁高嘅人妻一樣唔放過,翻睇完又翻睇。幾經辛苦,我終於捱到番大埔。

老婆:咁耐㗎... [23:05]
我:差唔多番到 [23:06]
老婆:奶奶今晚煮左咩呀?[23:07]
我:唔話你知 [23:07]
我:番到去你自己打開尼睇 [23:08]
老婆:點解你咁衰 [23:08]

初時仲打算一番到去就可以開戰,點不知吳家寶竟然淨係一味掛住食。早知個衰婆咁冇良心,我頭先就唔洗咁急趕番尼陪佢,真係掃興。既然個小淫娃暫時未有閒情逸致理我住,咁我唯有趁依個時間沖定個涼等佢,廢事一陣又搞到兩三點都未有得訓。雖然坐完程長途車已經令我嘅專注力大減,不過淋完個身之後好似又精神番少少。

(門鐘聲)

老婆:梁俊傑!
我:沖緊涼呀!(大嗌)
我:邊個尼架?

半夜三更走上尼撳門鐘,到底條友知唔知依家幾多點。過左幾秒鐘,吳家寶仍然係冇應過我,除左聽到一下開門聲之外,其他咩聲都聽唔到。諗深一層,始終係個三唔識七嘅人面前,一個女人仔著住件咁透嘅戰衣似乎又有啲危險。一時之間好難抉擇,一方面係怕麻煩,唔想沖沖下涼特登行番出去,而且,我相信吳家寶有能力保護到自己。但另一方面,萬一佢懵懵下開左道門俾個黐線佬入尼咁點算呢?

經過一輪內心掙扎,我最後都係決定出去睇下吳家寶搞唔搞得掂。因為貪方便,所以我只係著住條黑色底褲就急急腳衝左出去。

老婆:嘩!你搞咩呀?
我:睇下你有冇事囉!
老婆:冇事呀。
我:岩岩邊個撳鐘呀?
老婆:阿邦囉~
老婆:我都未話你呀!
老婆:頭先番尼鐵閘又唔閂,抽鎖匙又就咁插左係門口唔抆番出尼!
我:係咩?
老婆:係咩係咩!
老婆:好彩阿邦巡樓見到咋...
我:冇其他野講喇?
老婆:仲有提我有時間記得搞下部冷氣機囉~
我:無端端做咩要搞部冷氣機呀?
老婆:依個係我衰嘅,早幾日佢係樓下都有同我講過我地部冷氣機滴水。
我:下?! 你唔早啲講?
老婆:因為... 我唔記得左。
我:搞錯呀~
老婆:咪嘈啦!快啲去沖你嘅涼!
我:(睥左佢一眼)
老婆:(繼續飲湯)

吳家寶啲動作幾快,當我沖完涼出番尼佢已經執到張檯乾乾淨淨,跟住仲要好嘆咁打橫個人訓係張梳化度睇Instagram,少少位都唔打算留番俾我坐。

我:小姐,你攤得好舒服咁喎~
老婆:OK啦...
我:俾啲位尼坐下好喎...
老婆:(坐左起身)
我:多謝。
老婆:(訓番低)

佢將我大髀當係枕頭咁用,然後一路欣賞人地去過邊度玩同埋食過啲咩好野食,一路問我幾時可以好似佢啲Friend咁一齊去朝聖。老實講,個衰婆成日對我忽冷忽熱,佢邊句講真,邊句係講緊笑有時真係好難分。但有一樣野可以肯定嘅係我今晚一定唔會咁輕易放過佢。睇見吳家寶訓得咁自在,我終於都忍唔住伸左隻手入去件戰衣裡面細細力揸下佢果兩盞車頭燈。

老婆:嗯~ 喂吔... (岳高頭望住我)
我:你繼續睇啦,唔洗理我。
老婆:嗯~~ (捽緊佢右邊個乳頭)

今次嘅乳房檢查進行得非常順利,只係捏左幾下咁大把,吳家寶已經好有感覺,成個人即刻放鬆晒。從佢果個咁享受嘅表情可以睇得出,個衰婆似乎一早就預左我會玩偷襲咁,於是佢從頭到尾都冇一刻諗過要制止我繼續摸落去。撩左吳家寶一陣,佢體內嘅慾火逐漸蔓延全身,最後甚至主動爬上尼要我咀佢。

老婆:我想講樣野你聽。(錫錫下突然停低)
我:哦,咁你講啦。
老婆:頭先呢... 係你出尼之前呢... 我開左道門俾阿邦入尼望下部冷氣機。
我:下!? 咁你咪俾佢睇勻晒全身?
老婆:Er... 我諗睇到少少掛~
我:你傻左呀?做咩俾佢入屋呀?
老婆:我諗住俾佢睇下點解會漏水吖嘛...
我:妖!佢識鬼咩!
老婆:未試過點知喎~
我:真係俾你激死!
老婆:咦!? 有人峽醋喎...
我:哼!你死得喇~

估唔到吳家寶竟然出到引狼入室依一招,豈有此理。睇見佢個樣咁得戚,擺到明就係想睇下我有咩反應先至會咁做。如果咁易就中計,我好肯定個衰婆唔洗幾耐又會用番同一條屎橋去激我,可惜,吳家寶實在太低估佢老公嘅接受能力。對於我尼講,阿邦同東叔最唔同嘅地方係我覺得阿邦冇東叔份人咁陰濕,再加上我地兩公婆又唔係成日見到佢,某程度上,阿邦根本唔會對我構成到啲咩威脅。

我:(拉高佢件戰衣)
老婆:你嬲呀?
我:有咩好嬲,傻嘅。
老婆:真係?
我:梗係啦~
老婆:(陰陰嘴笑)

我一邊啜,一邊揸佢個波,就算未出盡全力,吳家寶下面個窿一樣係出晒水。同我預期嘅一樣,兩三下手勢已經馴服左佢,即使淨係濕左一撻仔,不過咁樣足以證明我啲功力仲係有番咁上下。為左要令吳家寶得到一個深刻啲嘅教訓,依次我冇好似平時咁拖慢個節奏同佢玩,相反,由於條巨龍抑壓得太耐,所以我係咁易撩左個衰婆幾下就直接撥開佢條T-Back,逐少逐少咁將個火車頭塞入去。

老婆:嗯~~ (好肉緊咁望住我)
老婆:做咩今次咁心急?
我:因為你衰囉!
老婆:我衰啲咩呀?(擺出一副懶係無辜嘅樣)
我:你衰在... 太引人犯罪。(衰在掛住食野唔理我)
老婆:點樣引人犯罪法?
我:唔知呢。

吳家寶想聽啲咩答案我又點會唔知,但係,基於個衰婆頭先有心吊我癮,身為一個好老公,我梗係要禮尚往來,用行動去「報答」下佢。

我:岩岩阿邦企左係邊個位?
老婆:Er... 唔話你知。
我:咁呀... (我一定會逼到你講)

既然佢要同我玩野,咁我更加要奉陪到底,一於就放長雙眼睇下邊個最先認輸。首先,我第一時間係佢個小穴入面抆番條子孫筋出尼,然後逼佢同我一齊行過去門口果邊。起初個傻婆都唔係好知我想點,只不過,當我一打開道木門,吳家寶即刻嚇到眼都凸埋。

老婆:喂!你傻左呀?
我:係呀~ 鬼叫你咁招積丫嗱!
老婆:唔好啦~
我:你唔嗌出聲咪冇事囉~
老婆:隔離會聽到架...
老婆:嗯~~ (鍚佢條頸)
我:(慢慢打開道門)
老婆:喂吔... (好緊張咁隔住道鐵閘望下出面有冇人)

除非吳家寶真係開到聲話唔想咁玩,又或者個樣表現得好反感,否則,我係點都唔會咁易收手。當我肯定出面冇其他人經過之後,我拿拿臨用最快嘅速度剝晒我地身上嘅衫衫褲褲,跟住再隻中指同無名指輕輕刺激下佢小穴裡面最敏感嘅地方,準備隨時直搗黃龍。

老婆:嗯~~!(用力黯住自己個嘴)
我:(打佢個屁股仔)
老婆:喂吔!隔離聽到架~
我:我唔理。

吳家寶一路撳住道凍冰冰嘅鐵閘,一路擺出一個怕怕醜醜嘅樣。整體尼講,個衰婆嘅表現確實係令我幾滿意。用左短短幾分鐘時間,佢似乎已經適應左依種羞恥感。到目前為止,吳家寶仍然好配合我各種無理嘅要求,雖然唔知個傻婆心入面係點諗,但我觀察到佢嘅身體反應的而且確係比一開始果陣放鬆左好多,依家嘅佢甚至好識做咁將成個人挨左落我度,隨得我想點摸就點摸。鋪排左咁耐,我諗都差唔多係時候要入戲肉。

我:扶住道鐵閘。
老婆:(用兩隻手扶住道鐵閘借力)
我:(將支金剛棒慢慢隊入去)
老婆:丫~ (嗌完先醒起要黯住個嘴)

好彩隔離屋果兩公婆平日都好早訓,所以,吳家寶岩岩果下唔小心嗌左出尼嘅呻吟聲應該就冇人會聽到。唔係講笑,係後面望住佢個屁股仔俾我頂到震下震下,再加上係眼前依個半遮半掩嘅環境下激戰,果種感覺真係特別令人興奮。忽然之間,我聽到出面有一下開𨋢門嘅聲,然後隨即就聽見有個男人一邊行,一邊哼歌。

老婆:嚇死人咩~
我:你唔似咁細膽架喎...
老婆:萬一佢行過尼依邊咁點算呀!?
我:到時我即刻閂門囉~
我:(攬住佢條腰再用力抽插)
老婆:嗯~~~!

無啦啦俾條友咁樣嚇一嚇,莫講話吳家寶,就連我頭先都一樣嚇到窒左,完全反應唔切。不過,有時發生一啲小插曲又未嘗唔係一件好事尼。事關假如所有野都跟足晒個劇本去做嘅話,我覺得某程度上絕對會少左一份刺激感。我有一刻以為吳家寶會因為驚俾人昅到而嬲我,點不知個傻婆居然咁乖,就算我特登停低唔郁佢都會自動自覺抬高個屁股壓番落我度。為左唔俾我再咁懶,吳家寶最後仲用埋隻食指同中指鉗住我細佬,一路壓落尼,一路將我條司華力腸塞入去前門。

佢依個咁亢奮嘅狀態正正係我最想見到嘅畫面,難得可以用咁短時間就激發到吳家寶嘅內在本性,既然係咁,我下一步梗係乘機有仇報仇啦。一開始,我先係後面捉實佢對手,跟住等到個傻婆用個小穴吞晒我條巨龍之後再慢慢加速,由淺至深,出盡全力隊爆佢個窿;丫~~!

個環境唔同左果然真係會令吳家寶得到更大嘅滿足感,自從換完個新姿勢,佢唔單止啜得好實,而且仲周不時露出一個極之享受嘅表情。結果,我維持左唔夠五分鐘就忍唔住將啲子孫全部射晒入去個子宮裡面。

老婆:咁快架... (同我一齊坐左係地下)
我:你今晚太正,唔小心走火。
老婆:搞錯呀~

C hing 好野 講咗今晚就今晚👍🏽

戴番個頭盔先~ 因為依排實在太多野需要處理,所以真係少左好多時間寫故仔。
假如大家覺得今次寫得冇以往咁精彩同埋太短嘅話,希望各位可以多多包涵。
我欠你地嘅野之後會盡一切努力補償番俾大家

引用:
原帖由 壯陽小手袋 於 2021-8-9 10:58 發表 查看引用來源
慢慢呀師兄,等你。
多謝你地嘅體諒同埋支持呀
我一定唔會俾個故爛尾嘅!(事關我真係一早寫好晒個劇情發展,連結局都諗好左架喇~)

引用:
原帖由 Sam35 於 2021-8-9 22:44 發表 查看引用來源
C hing 好野 講咗今晚就今晚👍🏽
哈哈!多謝你咁俾面!師兄真係好留意個故嘅動態喎~
都係有你地嘅支持我先有動力繼續寫架咋!

師兄加油希望吳家寶唔好俾個靚仔食啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆