上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  339.0k

有D死胡同, 恕我直言.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-10-25 19:06 發表 查看引用來源
有D死胡同, 恕我直言.
絕對唔介意
多謝師兄嘅意見 你覺得邊方面死胡同?
我個人覺得扑野情節可以寫得再好啲...

回覆 212# AiUehara 的帖子

恕我直言師兄更新太慢同埋最好一次交換一次寫晒唔係難d投入

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2021-11-4 22:16 發表 查看引用來源
恕我直言師兄更新太慢同埋最好一次交換一次寫晒唔係難d投入
其實我當然想一個章節用一次更新搞掂,不過近排實在太多野做,所以冇乜時間寫故。
最衰我又唔想停晒唔寫住,廢事令大家以為個故爛尾
多謝師兄意見 我會留意多啲

C hing 出得文未😅

咁耐冇更新唔通真係爛尾?

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2021-12-23 11:46 發表 查看引用來源
咁耐冇更新唔通真係爛尾?
很久以前,很多故事爛尾,追他結尾朱多藉口說很忙,但又開很多新故事,唔知佢想點.................

等緊出文 但爛尾居多😂🤣

農曆新年前會唔會有更新呢?

一次過覆上面咁多位師兄

唔好意思,細佬消失咗咁耐!多謝你哋仲未問候我全家 我都明白如果我係一個讀者,我一樣唔會想個作者要我一直係咁等等等,仲要唔知等到幾時先有野睇...

所以... 我要同大家再講多聲對唔住!(雖然之前都講過好多次)

因為依段時間實在太多野做,忙到一日都寫唔到一隻字,結果就拖咗大家咁耐,真係唔好意思!

無論正評定係負評,我都好感激各位讀者咁留意依個故仔!特別係某幾位師兄,由一開始追故追到依家,仲要成日幫我推post,多謝你哋!

都係果句~ 我會盡我能力更新得快啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆