上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.7k

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-1-18 14:57 發表 查看引用來源

勁呀 c hing, 期待ing
Sorry 師兄,update下你先~
為免你希望愈大,失望愈大,所以我只好提早講個結果你聽
基於我喺網上面搵過果啲輕熟女或者希島嘅插圖實在唔係幾滿意,啲質素亦都唔係我想要嘅...
但我會嘗試將佢哋改成做過場人物,或是路人甲,即係一樣有樣出,不過就會少啲插圖睇...
同時亦唔會同男主角有再"進一步"嘅關係,請見諒!

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-1-30 09:35 發表 查看引用來源
而家3,4十啲女仲係好索架🥰🥰
多謝引版嘅大師兄過嚟踩場
師兄有冇對邊個女優特別有好感先?

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-1-31 00:00 發表 查看引用來源

Sorry 師兄,update下你先~
為免你希望愈大,失望愈大,所以我只好提早講個結果你聽
基於我喺網上面搵過果啲輕熟女或者希島嘅插圖實在唔係幾滿意,啲質素亦都唔係我想要嘅...
但我會嘗試將佢哋改成做過場人物,或是路人甲,即 ...
無相干,最緊一個c hing快D出文😂🤣

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-1-17 00:37 發表 查看引用來源

師兄有冇相關嘅AV女優可以分享下?
當係參考都好
夏目彩春都唔錯

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-1-31 00:03 發表 查看引用來源

多謝引版嘅大師兄過嚟踩場
師兄有冇對邊個女優特別有好感先?
想問下吳家宝最近點?

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-1-31 00:48 發表 查看引用來源

無相干,最緊一個c hing快D出文😂🤣
多謝師兄支持!啱啱交完功課

引用:
原帖由 Risam 於 2023-2-1 00:31 發表 查看引用來源

夏目彩春都唔錯
好呀!多謝師兄嘅建議!
我遲啲有時間上網搵下佢啲圖啱唔啱我用,如果啱用我一定加!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-1 08:15 發表 查看引用來源

想問下吳家宝最近點?
簡單嚟講呢... 身體開始變得愈來愈敏感同埋淫蕩,控制唔到自己

下個受害者係我最愛角色係大波波Elaine?

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-2 00:36 發表 查看引用來源

簡單嚟講呢... 身體開始變得愈來愈敏感同埋淫蕩,控制唔到自己
引9埋 阿潘屌佢呀🤣😂🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆