上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  341.6k

岩岩上嚟 就見到 update👍🏽👍🏽👍🏽

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-23 23:33 發表 查看引用來源
平日我哋乜都鳩噏一餐,偏偏依家個腦竟然一片空白,完全冇靈感。結果我由早會諗到Lunch time,Lunch time諗到放工一樣都係得個吉。根據以往嘅經驗,喺冷戰時期無論我講啲咩,問啲咩都好,吳家寶九成九只會答我「嗯」或者「你鍾意 ...
又復仇?

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-4-24 03:41 發表 查看引用來源
岩岩上嚟 就見到 update👍🏽👍🏽👍🏽
多謝師兄捧場,你好快手喎!
雖然你個篠田冇機會出場同男主角扑野(啱用嘅圖好難搵),不過今次小弟就嘗試用第二種方式嚟補償返俾你哋啦
希望師兄笑納

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-4-24 17:59 發表 查看引用來源

又復仇?
多謝師兄撐場!
師兄個‘‘又’’字意思係咪之前喺某啲章節已經出現過復仇嘅情節?

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-24 19:02 發表 查看引用來源

多謝師兄撐場!
師兄個‘‘又’’字意思係咪之前喺某啲章節已經出現過復仇嘅情節?
唔係,係我個妻子復仇記甘岩又係呢個題材。其實女人復仇真係可以用自己身體令對方受傷害,不過男主角既然放得開甘玩,對夫目前犯應該會扯褀添。呢個世界究竟有幾多男人係綠帽控?或者以摧殘女人為樂?小弟真係完全唔明。

終於更新了 感動 hahaha

期待Miss Ng嘅連場好戲

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-4-24 18:59 發表 查看引用來源

多謝師兄捧場,你好快手喎!
雖然你個篠田冇機會出場同男主角扑野(啱用嘅圖好難搵),不過今次小弟就嘗試用第二種方式嚟補償返俾你哋啦
希望師兄笑納 ...
真係Miss Ng fans嚟架 hahahhahaha…

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-4-24 20:53 發表 查看引用來源

唔係,係我個妻子復仇記甘岩又係呢個題材。其實女人復仇真係可以用自己身體令對方受傷害,不過男主角既然放得開甘玩,對夫目前犯應該會扯褀添。呢個世界究竟有幾多男人係綠帽控?或者以摧殘女人為樂?小弟真係完全唔明。 ...
Er... 依個問題有啲難答喎...
始終個個男人嘅性趣都唔同嘅~
而小弟嘅出發點就係我啲讀者鍾意睇邊類多啲我就盡量花多少少時間寫果啲
最緊要大家睇得開心

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2023-4-24 22:25 發表 查看引用來源
終於更新了 感動 hahaha
多謝支持
下半Part會再精彩啲!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆