上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.0k

引用:
原帖由 farm1615 於 2021-1-4 23:09 發表 查看引用來源
估到八成啦,留言又有再開估
勁喎~ 證明你真係有用心睇晒

引用:
原帖由 palmolive88 於 2021-1-4 23:29 發表 查看引用來源
以前都有個故係講兩公婆去旅行,夜晚出埋露台搞,咁岩隔離pair 人又係出露台搞,玩玩下仲叫埋入房玩交換,第二日旅程直情交換埋去旅行,玩到興高采烈,最後分道揚鑣後主角兩公婆滿心歡喜地回程返香港,喺機場突然見到對方老婆喺機 ...
聽落好似幾好睇喎  有冇講係咩國家?!
旅行故都係一種幾有吸引力嘅故,起碼唔洗淨係屈係自己住嘅地方扑野咁單調。
加上可以同唔同國藉嘅人玩成人遊戲又係正。

引用:
原帖由 fernando_9 於 2021-1-8 01:45 發表 查看引用來源
期待樓主更新!!!!!
多謝師兄咁踴躍嘅支持,我會盡快出故

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-1-18 19:36 發表 查看引用來源
樓主文筆好好,期待下集👍🏻👍🏻👍🏻
多謝支持,師兄有冇咩類型嘅劇情特別有興趣架??

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-1-28 19:20 發表 查看引用來源

老婆主動引誘其他男人/
暪住你被第個男人喺公眾地方中出/
同其他男人扑完嘢無著底褲番屋企 etc ...

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2021-1-28 22:37 發表 查看引用來源

老婆主動引誘其他男人/
暪住你被第個男人喺公眾地方中出/
同其他男人扑完嘢無著底褲番屋企 etc ...
多謝師兄嘅意見。三個都冇問題呀~  只係有少少野會改改;

老婆主動引誘其他男人/
暪住你被第個男人中出/
同其他男人扑完嘢無著底褲番屋企 etc

放心,原本個故仔都會包含頭兩個嘅劇情發展,哈哈~
Btw, 到時依三個情節會分開三個章節出,敬請期待。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-1-28 19:20 發表 查看引用來源

老婆同別人上床時直播比老公睇

回覆 40# AiUehara 的帖子

Thank you for your update.

終於有下集睇,又要等下集😭😭😭

等到頸都長....期待

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆