上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  339.0k

留白,待本章節更新之用。

留白,待本章節更新之用。

唔錯 唔錯 無令我地失望😂🤣😂

引用:
原帖由 Sam35 於 2022-9-17 17:14 發表 查看引用來源
唔錯 唔錯 無令我地失望😂🤣😂
最緊要你哋睇得開心,多謝師兄撐場

師兄,故仔係好精采,但可唔可以畀嗰good ending主角,驚會Bad ending

引用:
原帖由 PY616 於 2022-9-18 16:11 發表 查看引用來源
師兄,故仔係好精采,但可唔可以畀嗰good ending主角,驚會Bad ending
多謝支持!
睇見師兄咁鍾意依個故仔,小弟真係好開心
不過呢~ 我就唔方便劇透太多喇!
只可以話... 個ending唔算係good嘅~
但bad ending又唔bad得晒咁

【圖文並茂】公主獵人 [下回預

the story still not complete due 2018

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-9-20 15:37 發表 查看引用來源
【圖文並茂】公主獵人 [下回預

the story still not complete due 2018
唔好意思,師兄。我盡量嘗試解釋下目前嘅狀況。
首先,因為唔知咩原因「公主獵人」已經冇咗留言功能,我想更新都更新唔到。
其次係,我見既然依家都寫緊個外傳故事,所以我暫時想寫埋佢先,廢事兩頭唔到岸
最後,至於「公主獵人」幾時先出到個結局呢... 依一層連我自己都未知

引用:
原帖由 AiUehara 於 2022-9-18 22:54 發表 查看引用來源

多謝支持!
睇見師兄咁鍾意依個故仔,小弟真係好開心
不過呢~ 我就唔方便劇透太多喇!
只可以話... 個ending唔算係good嘅~
但bad ending又唔bad得晒咁 ...
深田奈奈啲圖好正。我都係參考師兄加入插圖去寫作更加有震撼力。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-21 09:53 發表 查看引用來源

深田奈奈啲圖好正。我都係參考師兄加入插圖去寫作更加有震撼力。
多謝你欣賞,我冇諗過自己都會啟發到人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆