上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.8k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-2 00:36 發表 查看引用來源

簡單嚟講呢... 身體開始變得愈來愈敏感同埋淫蕩,控制唔到自己
係現實既吳家宝呀師兄🤣,你一定係諗住一個原形去寫吳家宝。

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2023-2-2 00:50 發表 查看引用來源

下個受害者係我最愛角色係大波波Elaine?
平日甚少見到師兄喺依度留言,但估唔到原來你都係果班有好認真睇晒我個故仔嘅讀者喎... 俾個LIKE你先!

至於個答案呢... 我就唔畫公仔畫出腸喇~ 留返啲空間俾大家FF下,遲啲再揭曉。哈哈!

Thanks a lot.

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-2-2 01:56 發表 查看引用來源

引9埋 阿潘屌佢呀🤣😂🤣
無論係講個樣定抑或係副body,篠田真係我心目中最高質嘅輕熟女type女優

可惜在熟女type啲圖真係好難搵到啱用,如果唔係我都會想寫多啲。

至於師兄嘅意見呢... 會唔會太爆呀 我怕會寫爛個故仔喎~

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-2 08:44 發表 查看引用來源

係現實既吳家宝呀師兄🤣,你一定係諗住一個原形去寫吳家宝。
實不相瞞,現實中真係冇一個原形俾我參考

多謝師兄踩場支持!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-2 17:52 發表 查看引用來源

平日甚少見到師兄喺依度留言,但估唔到原來你都係果班有好認真睇晒我個故仔嘅讀者喎... 俾個LIKE你先!

至於個答案呢... 我就唔畫公仔畫出腸喇~ 留返啲空間俾大家FF下,遲啲再揭曉。哈哈!

Thanks a lot. ...
係Elaine 就慘  睇完更新先知原來 miss 係35G瘦底大波 勁正

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2023-2-2 20:45 發表 查看引用來源

係Elaine 就慘  睇完更新先知原來 miss 係35G瘦底大波 勁正
師兄係咪好想再睇Elaine喺個故仔入面出現?
35G應該... 冇錯掛~ 我都係靠Google大神話我知㗎咋

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-3 19:15 發表 查看引用來源

師兄係咪好想再睇Elaine喺個故仔入面出現?
35G應該... 冇錯掛~ 我都係靠Google大神話我知㗎咋
Elaine 正 大波過吳家寶嗎? 師兄其實我一直有拜讀你作品 公主獵人同家姐返琛圳個段最正 好多超巨乳女角色 師兄快啲再寫啦

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2023-2-3 19:41 發表 查看引用來源

Elaine 正 大波過吳家寶嗎? 師兄其實我一直有拜讀你作品 公主獵人同家姐返琛圳個段最正 好多超巨乳女角色 師兄快啲再寫啦
Google話Elaine有41J - 23 - 35,估唔到咁澎湃

多謝師兄一直以來嘅支持!事關好少人會特登話返俾我知我自己寫得好唔好,所以真係要講多聲多謝!

我仲以為深圳果個劇情係最唔好睇,我覺得自己寫到好似好唔真實咁

師兄仲有咩女優鍾意?小弟睇下遲啲有冇機會可以搵個章節報答返你哋嘅支持

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-4 18:16 發表 查看引用來源

Google話Elaine有41J - 23 - 35,估唔到咁澎湃

多謝師兄一直以來嘅支持!事關好少人會特登話返俾我知我自己寫得好唔好,所以真係要講多聲多謝!

我仲以為深圳果個劇情係最唔好睇,我覺得自己寫到好似好唔真實咁

師兄仲 ...
師兄我鐘意宇都宮嗰類 胸奴 但其實師兄創造嘅巨乳角色比真實AV女優更正 睇甜故就係有想像空間 師兄做到 令我幻想到吳家寶同Elaine 有幾正 最近公報埋吳家寶三圍 真係可以更好想像 吳家寶幾高?

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2023-2-4 20:46 發表 查看引用來源

師兄我鐘意宇都宮嗰類 胸奴 但其實師兄創造嘅巨乳角色比真實AV女優更正 睇甜故就係有想像空間 師兄做到 令我幻想到吳家寶同Elaine 有幾正 最近公報埋吳家寶三圍 真係可以更好想像 吳家寶幾高? ...
原來我哋嘅諗法都幾相似

甜故其中一個最大嘅好處就係可以俾讀者有更多嘅想像空間!

宇都宮印象中唔太難搵,遲啲我會連埋其他師兄嘅"女神"一齊出返個沙灘水著劇情,到時記得慢慢欣賞

Google話吳家寶身高160;以亞洲女性身高嚟講佢算係幾標準

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆