上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.8k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-28 23:41 發表 查看引用來源

我點會唔記得師兄個女神

友田真希係我第一個想幫你哋加插劇情同插圖嘅熟女type女優目標人選,可惜個結果係Google啲圖始終唔啱我心水,所以最後都係Fail咗 I'm sorry ching!

BTW,師兄你好堅揪喎!果然係忠粉!估唔到你咁 ...
佢係amazon有個wishlist,啲fan屎上去想買咩就買咩,以前真係冇可能,重有twitcast定時同fan屎倾下計,可以更深入了解佢。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-2-28 23:41 發表 查看引用來源

我點會唔記得師兄個女神

友田真希係我第一個想幫你哋加插劇情同插圖嘅熟女type女優目標人選,可惜個結果係Google啲圖始終唔啱我心水,所以最後都係Fail咗 I'm sorry ching!

BTW,師兄你好堅揪喎!果然係忠粉!估唔到你咁 ...
試下佢。。。。。個劇情應該岩用

附件

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-1 08:13 發表 查看引用來源

佢係amazon有個wishlist,啲fan屎上去想買咩就買咩,以前真係冇可能,重有twitcast定時同fan屎倾下計,可以更深入了解佢。
印象中佢都好似係果種好親民嘅女優

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-1 08:26 發表 查看引用來源

試下佢。。。。。個劇情應該岩用

多謝師兄嘅提議!
我研究下,希望搵到啲啱用嘅圖
不過唔好太大期望,哈哈!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-3-1 18:15 發表 查看引用來源

多謝師兄嘅提議!
我研究下,希望搵到啲啱用嘅圖
不過唔好太大期望,哈哈!
呢位女優可塑性好高,可以以女皇姿態加入同吳家寶大戰。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-3-1 22:27 發表 查看引用來源

呢位女優可塑性好高,可以以女皇姿態加入同吳家寶大戰。
冇問題,我遲啲研究下!
多謝師兄咁認真俾意見

師兄update la

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2023-3-31 15:55 發表 查看引用來源
師兄update la
多謝師兄催故
原來咁快又過咗兩個月... 可惜細佬仲努力緊,暫時未出到。
我會盡量寫快啲!哈哈!

等得好辛苦,師兄有冇得出密啲?

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-4-3 22:43 發表 查看引用來源
等得好辛苦,師兄有冇得出密啲?
稀客喎師兄!歡迎你大駕光臨
基於小弟文筆差,同埋懶,所以遲遲未有功課交
我都知道寫得太慢,我會努力趕工㗎喇!認真!
今個月內一定有上集嘔到出嚟!
始終仲係寫到狗屎垃圾咁,我唔敢post住
為咗報答大家嘅大恩大德,下次更新小弟會一併送上Miss Poon/阿潘嘅另類閃卡(雖然都係Google插圖),請見諒!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆