上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.6k

引用:
原帖由 Sam35 於 2021-4-7 10:54 發表 查看引用來源
呢個真, 埋牙講真睇到有D 悶,前段點引吳家寶果D 先最正, btw, 阿邦會唔會有機會屌吳家寶?
如女當家比自己條靚搶左個大家姐位, 仲被脫光送比仇家作和解見面禮.
兩邊不停諗新花款折磨佢, 應好好睇.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-4-7 21:15 發表 查看引用來源

多謝師兄嘅寶貴意見先 我之後會嘗試下加多少少凌辱嘅情節。
不過為左要平衡番某部份讀者鍾意睇啲插圖同埋扑野嘅場面,所以最後出到尼個效果可能未必做到咁完美。
我會盡量係凌辱情節方面再寫得好啲 希望做到大部 ...
可寫女角初頭不願, 之後愛上.
要求更多的男人.

回覆 58# AiUehara 的帖子

有flirt果D先正,或者試下唔記得交管理費,阿邦上門追交😂

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-4-11 00:05 發表 查看引用來源

可寫女角初頭不願, 之後愛上.
要求更多的男人.
依個情節之後真係會有,哈哈

引用:
原帖由 Sam35 於 2021-4-11 20:36 發表 查看引用來源
有flirt果D先正,或者試下唔記得交管理費,阿邦上門追交😂
依個idea都幾好 不過追交管理費昅唔到好多野咋喎~

容許我改一改,或者到時會係講男女主角屋企部冷氣機滴水,然後阿邦通知男主角要留意下,之後阿邦就向男主角提議,如果佢冇相熟嘅冷氣機維修師傅嘅話,自己有幾個熟人可以介紹。

跟住阿邦趁放工時間就上去睇佢班frd整冷氣,順便以監工為名,昅女為實。到時女主角會求其著件背心仔再加個bra周圍行尼行去,成條波罅露晒出尼引人犯罪,最後阿邦忍唔住要入人地個廁所,一邊索吳家寶果啲著過嘅bra,一邊用人地條底底套住自己條賓周打飛機

我:你好靚...
馬爺:屌!咪講粗口啦~ 有細路係度架...
我:(Elaine同我即刻望住馬爺郁都唔敢郁)
我:嘩~ 嚇撚死人咩... (嚇到我心跳加速)
Elaine:(望左馬爺一眼)
我:佢係咪扮野架?
Elaine:(突然撐番起個人再騎上我條腰上面)
我:做咩呀?
Elaine:(好深情咁同我打茄輪)

即使個小穴依然啜實左支金剛棒,可惜果種興奮度明顯係冇頭先咁強烈。明明差啲俾馬爺發現,但佢就表現到好似咩事都冇發生過咁,非常冷靜。Elaine一邊伸條脷入去我個口度打轉,一邊細細力將下身壓落尼,好有節奏咁一上一落。

我:我唔得喇...
Elaine:(拿拿臨企番起身)
我:你可唔可以揸自己個波俾我睇?
Elaine:嗯。(對住佢打飛機)

我:你訓低先。
Elaine:(好聽話咁面向天訓係地下)
我:話你知丫,依樣係以前好多中同一直好想對你做嘅野尼。
Elaine:係咩呀?
我:(將條賓周放係佢對車頭燈中間)
Elaine:佢好熱...

我:我要尼喇... (加速抽插)
Elaine:嗯。(好認真咁望實我細佬點樣係佢條波罅度前後磨擦)
我:咪埋眼。(直接顏射)

佢個胸軟淋淋之餘又夠大,玩雙蛋夾腸真係一流。同Joanna相比,大家同樣係乳交,不過,Elaine果種羞澀嘅感覺實在係流露得太自然,加上我本身同對方嘅熟悉程度差得太遠,所以Joanna同佢事實上根本係冇可能相提並論。

出完火之後,我第一時間行過去客廳中間攞紙巾俾Elaine抹乾淨塊面。趁佢專心清潔嘅同時,我刻意錫多小公主一啖,話晒過左今晚,將來都唔知幾時再有機會見到佢。坦白講,我好唔捨得將Elaine還番俾馬爺,成個腦不停咁幻想出好多情景,例如係佢忽然開口提出話想做我SP,又或者想同吳家寶一齊玩3P等等,件事愈荒謬,我內心就愈興奮。

Elaine:(用紙巾徹底抹走晒所有精液)
我:喂。
Elaine:(望住我)
我:我可唔可以同你影一張相留念呀?
Elaine:個頭咁亂,有咩好影啫?
我:我唔捨得你。
Elaine:咁你都講得出?
我:...
Elaine:...

回覆 60# AiUehara 的帖子

Very good😌

Thx for your shareing.

Too short.

師兄 請問幾時update 呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆