上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  339.0k

睇到東叔同個學生好有計謀咁,但就係鐘意睇靚女俾啲呀叔搞!咁先至有糟蹋佢地個feel!!
多謝樓主每次寫故都會搵埋圖黎,好有心 方便哂 幻想咁
希望樓主會密啲更新 期待下集睇miss ng俾人搞!!!

引用:
原帖由 ACT 於 2021-6-3 21:07 發表 查看引用來源
我反而覺得唔好比東叔屌吳家寶, 比東叔搞應該會好大後果好危險, 而且唔應該益佢!!
好欣賞你睇得咁投入,多謝師兄
咁師兄覺得如果吳家寶俾東叔搞會有啲咩後果

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-6-10 22:51 發表 查看引用來源
無聊推下帖, 無聊推下帖.
多謝師兄
為左報答你地我會盡量作快啲

引用:
原帖由 fernando_9 於 2021-6-13 16:28 發表 查看引用來源
睇到東叔同個學生好有計謀咁,但就係鐘意睇靚女俾啲呀叔搞!咁先至有糟蹋佢地個feel!!
多謝樓主每次寫故都會搵埋圖黎,好有心 方便哂 幻想咁
希望樓主會密啲更新 期待下集睇miss ng俾人搞!!! ...
多謝師兄講得咁詳細,希望岩你地口味啦
我會出快啲,下集重甜

師兄唔知會唔會吳家寶知道老公同Elaine 做左 佢都搵番Elaine 老公做報復呢?

應該會要脅佢以後聽晒佢話, 如果唔聽就在學校唱佢, 要佢想幾時搞/點樣搞/同幾多人搞等等,   
男主應該係想安全咁玩, 咁危險同立心不良應該唔會比東叔機會
引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-6-13 22:22 發表 查看引用來源

好欣賞你睇得咁投入,多謝師兄
咁師兄覺得如果吳家寶俾東叔搞會有啲咩後果

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2021-6-13 23:48 發表 查看引用來源
師兄唔知會唔會吳家寶知道老公同Elaine 做左 佢都搵番Elaine 老公做報復呢?
雖然個故仔嘅後續係冇鋪排到依條線,不過難得見師兄提出到,我都可以睇下遲啲有冇機會加埋落去個故入面
你希望到時個情景係點?地方又係係邊
好多謝你嘅idea先;開放式討論,歡迎你地俾多啲意見細佬改進

引用:
原帖由 ACT 於 2021-6-14 00:17 發表 查看引用來源
應該會要脅佢以後聽晒佢話, 如果唔聽就在學校唱佢, 要佢想幾時搞/點樣搞/同幾多人搞等等,   
男主應該係想安全咁玩, 咁危險同立心不良應該唔會比東叔機會

...
類近喇... 師兄幾醒,咁快就睇到個故仔之後嘅發展
人少少劇透下先;"咁危險同立心不良應該唔會比東叔機會"  <  之後個主導權未必會係男主角手上

放定張下回預告引誘下大家先

遲啲見~

加油,師兄,等你!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆