上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.6k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-6-14 00:44 發表 查看引用來源

雖然個故仔嘅後續係冇鋪排到依條線,不過難得見師兄提出到,我都可以睇下遲啲有冇機會加埋落去個故入面
你希望到時個情景係點?地方又係係邊?
好多謝你嘅idea先;開放式討論,歡迎你地俾多啲意見細佬改進 ...
我提議會唔會吳家寶其實睇到老公同Elaine 仆野 心中有條刺 因為男主話過要玩都要同佢一齊玩 咁有次4人聚會佢飲大左爆響口 馬爺好嬲仲話要同Elaine 離婚  Elaine求男主 吳家寶幫手 之後安排左一次4人交換

反而有性趣想睇下男主角叫吳家寶主動引9d 學生屌佢老婆

引用:
原帖由 壯陽小手袋 於 2021-6-14 07:03 發表 查看引用來源
加油,師兄,等你!!!!
多謝師兄支持 努力緊
下一個章節個女角岩唔岩師兄口味

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2021-6-14 12:50 發表 查看引用來源

我提議會唔會吳家寶其實睇到老公同Elaine 仆野 心中有條刺 因為男主話過要玩都要同佢一齊玩 咁有次4人聚會佢飲大左爆響口 馬爺好嬲仲話要同Elaine 離婚  Elaine求男主 吳家寶幫手 之後安排左一次4人交換 ...
"因為男主話過要玩都要同佢一齊玩"
師兄好有記性,仲記得之前講過啲咩
多謝師兄嘅idea先,不過依層我要再諗諗,因為我擔心男主角又同Elaine扑野,有讀者會嫌悶

引用:
原帖由 Sam35 於 2021-6-15 23:59 發表 查看引用來源
反而有性趣想睇下男主角叫吳家寶主動引9d 學生屌佢老婆
之後會有類近嘅情節,大概係講女主角係男主角面前引誘某個學生抽自己水,但就未去到扑野咁,希望師兄收住貨先
多謝師兄嘅idea,其實要啲學生屌佢老婆唔係咁難寫,只不過我知道出面已經有唔少甜故都出過差唔多嘅劇情,我廢事再重覆,又或者一個唔小心會出現啲咩抄襲嘅誤會就唔好啦

回覆 145# AiUehara 的帖子

師兄係時候交功課啦😂😂

都系鍾意欺寧劇情多D.

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2021-6-23 23:44 發表 查看引用來源
師兄係時候交功課啦😂😂
多謝師兄追故
不過近排太多野做,未咁快交到

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-6-25 03:33 發表 查看引用來源
都系鍾意欺寧劇情多D.
好呀,我之後睇下有冇機會加插多少少類似嘅情節,到時記得多多指教呀

早幾年大陸有個30幾歲靚女人想拐個女仔去賣, 去到先知被拐的原來系自己.

呢D劇情好睇.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆