上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
464  340.0k

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2021-2-15 13:12 發表 查看引用來源
慾求不滿...
尼緊依次更新會落番多啲糖,希望你地鍾意

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-2-16 00:10 發表 查看引用來源

被出賣的女人.
冇錯,不過俾咩人出賣就要賣下關子喇

引用:
原帖由 farm1615 於 2021-2-16 11:32 發表 查看引用來源
好吊引又差不多到甜點
冇錯,下一個章節會落番多啲糖,圖文並茂

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2021-2-16 13:37 發表 查看引用來源
係啦...下次update 又唔知要何年何月
哈哈! 多謝師兄咁認真追故,我會盡量寫快啲
正所謂慢工出細貨嘛~

引用:
原帖由 AiUehara 於 2021-2-17 22:45 發表 查看引用來源

冇錯,不過俾咩人出賣就要賣下關子喇
比自己條靚搶左個一姐位, 搶埋條仔. 仲比佢禁錮虐待.

唔通又要等一個月

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-2-18 17:22 發表 查看引用來源

比自己條靚搶左個一姐位, 搶埋條仔. 仲比佢禁錮虐待.
真係有禁錮虐待,不過前面果啲就冇

引用:
原帖由 熱愛啪啪啪 於 2021-2-27 14:15 發表 查看引用來源
唔通又要等一個月
今次唔洗,不過下一次可能要
事關近排比較忙,冇乜時間作

~肆~

我:你洗唔洗校低啲隻窗吹下風呀?
Elaine:唔洗...
Elaine:我唔係果種熱...
我:即係點呀?(其實佢知唔知自己講緊乜架)
Elaine:放心啦~ 我冇事...
我:真係?
Elaine:嗯。

反正我又做唔到啲乜,既然佢咁講,我唯有繼續一路攬住吳家寶,一路同阿Ken報平安。我估個的士司機依一刻實係嫌個車程太短賺唔到錢,因為我聽見個咪錶只係跳左三至四下,架的士就到左我屋企樓下。

我:唔好意思呀,師傅。
我:我想請問你介唔介意係度等我五分鐘呀?
的士司機:下!? 唔得喎... 我後面仲有支旗呀~
我:唔好意思呀~
我:事關我兩個朋友都飲醉左,但同一時間我又兼顧唔到佢地。
我:所以... 我應該要再行多轉先得。
的士司機:乜咁麻煩架... 一係我幫你孭一個出去先啦!
的士司機:老老實實,唔係我唔想幫你,不過我真係唔得呀...
我:明嘅明嘅,咁你可唔可以幫我扶你隔離果個出去先呀?
的士司機:唉~ (開車門落車)
Elaine:佢洗唔洗咁呀... (細細聲係我耳邊講)
我:算啦算啦~

依個司機雖然會黑口黑面,而且態度又差,但諗深一層,佢有咁嘅反應其實都唔係冇原因。無論內心有幾唔情願都好,難得佢臨尾仲肯同我一齊一人一邊,夾手夾腳搬馬爺同吳家寶落車,我覺得佢已經算係做到仁至義盡。可惜,解決完一個問題,另一個問題又隨即浮現。要處理依兩條死屍確實係一件令人好頭痛嘅事尼,吳家寶輕身啲都易搞少少,不過,一望見醉到冇晒反應嘅馬爺,我自問真係無能為力。

我:你估你孭唔孭得郁吳家寶丫嗱?
Elaine:Um... 應該孭到嘅~
我:你撐幾步得架喇~
Elaine:OK!

好彩,今晚個看更係阿邦。印象中佢係咁多個看更入面最後生,同時亦係肌肉最發達果一個,個樣同張繼聰有幾分相似。平日大多數時間佢係唔會咁積極服務啲住客,主動幫人開門更加係少之有少,除非俾佢見到啲樣靚身材正嘅女住客,尤其是對住吳家寶依類人妻,只要一發現目標嘅身影,通常阿邦總係會即刻表現到特別健談同有禮貌,好似變左另一個人咁。

阿邦:咦!? 梁生,乜今晚咁夜嘅?(推開道門俾我地)
我:係呀,頭先同朋友傾偈傾耐左。
阿邦:哦~ 洗唔洗幫你手孭梁太上去呀?
我:好喎... 唔該晒。
Elaine:唔該~
阿邦:唔洗客氣~ (將吳家寶孭上背脊)
Elaine:你住幾多樓呀?
阿邦:二十樓。
我:二十樓,唔該。

我內心淨係想快啲放低馬爺,如果唔係阿邦無啦啦搭嘴,我根本冇打算花精神去留意佢。不過,估唔到阿邦又幾識製造機會,可能佢好清楚知道吳家寶醉到咁一定冇能力反抗,於是唔知由幾時開始,依條友就乘機同我老婆面貼面咁行。唯一值得慶幸嘅係吳家寶啲頭髮夠長可以隔一隔,否則真係俾阿邦奸計得逞,蝕底晒。

為左唔想阻住阿邦做野,一番到去,燈都未開我已經急急腳衝左入屋,跟住再將馬爺放落張梳化度,之後嘅野我理唔到咁多,由得Elaine自己一個諗辦法搞掂。原本我仲想開口叫阿邦求其搵個位放低吳家寶就算,點不知佢竟然自把自為,直接孭左我老婆入房。

對於阿邦咁熱心嘅舉動,我肯定佢係有其他目的。果然,當我一跟到入去,阿邦一邊輕輕力放緊吳家寶落床,一邊托住人地大髀唔捨得鬆手。最後,佢仲懶好心咁托起我老婆對腳,嘗試等吳家寶訓得舒服啲。透過阿邦果種淫邪嘅眼神同埋佢啲行為,老實講,條淫蟲諗緊咩我好清楚。係性觀念方面,咸濕係我地男人嘅天性,要取決一個男人嘅好壞,區別純粹在於有冇能力隱藏自己內心深處嘅果團慾火。而阿邦,明顯係屬於唔識得偽裝嘅男人,話咁易就俾人一眼睇穿晒。

受到酒精嘅影響下,依一刻我居然冇怪阿邦做埋晒啲多餘野,反而仲癲到想開口叫佢留低玩3P。咁嘅機會真係千載難逢,我地兩個麻甩佬可以趁住吳家寶酒醒之前盡情將啲慾火發洩晒出尼。但係,一諗到Elaine仍然係出面,加上間屋咁靜一定好應聲,莫講話扑野,即使我口快快唔小心講錯一句半句,話唔定Elaine都會靜靜雞同吳家寶報串。

經過一輪深思熟慮,我個人稍為回復番少少理智。結果,我並冇將心底裡嘅諗法付諸實行,廢事因小失大,到頭來連老婆都冇埋。睇見阿邦對住我老婆依依不捨果個樣的確係幾過癮。可惜,佢短期內想再同吳家寶有咁親密嘅身體接觸,機會率我估近乎係零。

我:今晚好彩有你咋~ (拍一拍佢膊頭)
阿邦:咁小事... 洗咩同我客氣丫~
我:佢重唔重呀?
阿邦:梗係唔重啦~ 梁太咁瘦...
我:係咩?!
我:俾我老婆知道有人咁讚佢分分鐘仲開心過行街Shopping呀!
阿邦:咁你平日要讚佢多啲喇...
我:岩呀!總好過嘥錢亂買野啦~
阿邦:哈哈哈哈~
阿邦:時候唔早喇,你地早啲休息啦!
阿邦:我落番去先。
我:好呀,我送你出去?
阿邦:唔該唔該!
我:(送佢出門口)

一行到出客廳,我見得番馬爺自己一個攤係張梳化度,個姿勢同我岩岩放低佢果陣係一模一樣。至於Elaine,單憑廁所道門閂埋左,同埋門罅下面透出尼嘅光,我估Elaine九成九係入左廁所。

阿邦:咦!? 個女仔呢?
我:應該去左廁所。
阿邦:哦~
阿邦:咁我走先喇。
我:好呀,今晚唔該晒!
阿邦:唔洗同我客氣啦!
我:拜拜~
阿邦:拜拜~

我鎖好道門之後,Elaine就隨即係廁所出番尼。

我:你有冇事呀?
Elaine:冇事,只係個人仲係好熱。
我:咁不如你去淋一淋個身先啦~
我:我依家入去攞條毛巾俾你。
Elaine:你坐低。
我:我唔攰喎... 你坐啦~
Elaine:梁俊傑!
我:咩事呀?
Elaine:坐... 低...  (用力捏住我隻右手手腕)
我:我真係唔攰呀~
Elaine:當我求下你,快啲... (佢個樣好似好辛苦咁)
我:得得得!(坐左係馬爺隔離)
Elaine:咪埋眼。
我:哦。

雖然唔知Elaine黐左邊條線,不過念在佢咁有誠意,我就即管睇下依個女人到底想點。佢一唔講野果陣,我覺得成個世界即刻清靜晒,本來我仲想乘機恰一恰,諗住等Elaine發完酒癲先再算。點不知,佢忽然之間行埋尼砸住我,又攬又錫,嚇到我想唔擘大對眼都唔得。望住眼前已經陷入失控狀態嘅Elaine,出於本能反應,我下意識用力撳住左佢膊頭隔開大家。

Elaine:對唔住... 我好辛苦~ (眼泛淚光)
我:喂,你傻左呀!?
我:如果俾我老婆同馬爺見到嘅話我死十次都唔掂呀~
Elaine:佢地... 唔會知。
我:你老公係隔離呀... 咪玩啦~

我冇諗過自己嘅意志力竟然係咁薄弱,明明只係俾Elaine錫左幾啖,個腦就抵受唔到誘惑,不由自主咁主動揸落去佢個胸度。Elaine件衫好柔順,而且啲質料又夠薄,基本上細細力捏都足以感受到佢上圍嘅質感。Elaine一路剝衫,一路同我激吻,大家嘅動作簡直係熟練到完全唔似第一次同對方扑野咁。

佢對陽具嘅渴求比我想像中強烈,一除低條底褲之後,Elaine自動自覺捉住我條司華力腸,跟住再向下壓,順勢將個小穴一次過塞滿,成個動作一氣呵成。即使我地直接跳過左前戲冇玩,但佢啲排水量一樣係咁有睇頭,源源不絕嘅淫水由陰道口開始,逐少逐少咁滲到落大髀內側。

我:擰轉身,咁樣揸唔係幾順手。
Elaine:丫~丫~丫~ (轉完姿勢繼續砌佢)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆