上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
256  340.7k

引用:
原帖由 PY616 於 2022-9-18 16:11 發表 查看引用來源
師兄,故仔係好精采,但可唔可以畀嗰good ending主角,驚會Bad ending
多謝支持!
睇見師兄咁鍾意依個故仔,小弟真係好開心
不過呢~ 我就唔方便劇透太多喇!
只可以話... 個ending唔算係good嘅~
但bad ending又唔bad得晒咁

引用:
原帖由 tml0398 於 2022-9-20 15:37 發表 查看引用來源
【圖文並茂】公主獵人 [下回預

the story still not complete due 2018
唔好意思,師兄。我盡量嘗試解釋下目前嘅狀況。
首先,因為唔知咩原因「公主獵人」已經冇咗留言功能,我想更新都更新唔到。
其次係,我見既然依家都寫緊個外傳故事,所以我暫時想寫埋佢先,廢事兩頭唔到岸
最後,至於「公主獵人」幾時先出到個結局呢... 依一層連我自己都未知

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-21 09:53 發表 查看引用來源

深田奈奈啲圖好正。我都係參考師兄加入插圖去寫作更加有震撼力。
多謝你欣賞,我冇諗過自己都會啟發到人

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2022-10-15 07:36 發表 查看引用來源

師兄update la
多謝師兄,不過我仲努力緊

引用:
原帖由 Sam35 於 2022-11-7 05:03 發表 查看引用來源
師兄 出文未呀
等咗好耐好耐好耐
多謝師兄催故
近排有啲懶,唔好意思,又放慢咗手腳

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-11-8 22:19 發表 查看引用來源
我都係好懶,冇色心就冇mood
冇錯!同埋世界實在太多誘惑
我都知道自己對唔住班讀者

引用:
原帖由 mattho1223 於 2022-11-28 13:21 發表 查看引用來源
會唔會家寶同姪仔夾埋玩,滿足個主角呢
師兄有冇idea?
開放式劇情;我都想加啲你哋想睇嘅元素入去。
反正我就冇所謂嘅,到時最多加啲減啲

引用:
原帖由 aimarcm4 於 2022-11-29 16:30 發表 查看引用來源
師兄幾時update 埋依part 呢?
Um... 我希望2月前交到功課

引用:
原帖由 mattho1223 於 2023-1-6 13:13 發表 查看引用來源
如果熟女係外母嘅,就後生女好啲。如果熟女係其他淫妻就冇所謂
多謝師兄支持
放心放心,我純粹係想了解下大家嘅喜好,果個熟女一定唔會係外母

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-1-12 19:56 發表 查看引用來源
C hing 等咗你update好耐👍🏽👍🏽正
多謝師兄不離不棄
真係唔好意思,因為想寫好啲,所以用多咗時間。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆