上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
256  341.1k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-4-24 17:59 發表 查看引用來源

又復仇?
多謝師兄撐場!
師兄個‘‘又’’字意思係咪之前喺某啲章節已經出現過復仇嘅情節?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-4-24 20:53 發表 查看引用來源

唔係,係我個妻子復仇記甘岩又係呢個題材。其實女人復仇真係可以用自己身體令對方受傷害,不過男主角既然放得開甘玩,對夫目前犯應該會扯褀添。呢個世界究竟有幾多男人係綠帽控?或者以摧殘女人為樂?小弟真係完全唔明。 ...
Er... 依個問題有啲難答喎...
始終個個男人嘅性趣都唔同嘅~
而小弟嘅出發點就係我啲讀者鍾意睇邊類多啲我就盡量花多少少時間寫果啲
最緊要大家睇得開心

引用:
原帖由 benjamin4959 於 2023-4-24 22:25 發表 查看引用來源
終於更新了 感動 hahaha
多謝支持
下半Part會再精彩啲!

引用:
原帖由 高達長長神 於 2023-4-25 19:08 發表 查看引用來源
期待Miss Ng嘅連場好戲
多謝師兄支持!
稀客喎...
到目前為止師兄最鍾意邊part?

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-4-26 04:46 發表 查看引用來源

真係Miss Ng fans嚟架 hahahhahaha…
多謝你咁捧場!多得你哋我先有動力寫落去
BTW,個故"應該"今年之內可以完到

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-4-29 11:44 發表 查看引用來源

加埋佢入去大戰
多謝師兄提議
不過用藝人相有好大風險... 我或者試下用返佢個名,但相就用日本AV女優啲相啦。
不過都係果句,夠圖先出到
你心目中有冇咩劇情/場景?

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-4-30 01:10 發表 查看引用來源
我反而係想更新得快啲同埋密啲
Sorry 師兄,小弟的確好多時都係因為懶先至出得咁慢,哈哈哈!
我會盡量出快啲,"希望"今年之內可以完到
多謝支持!

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-5-4 11:59 發表 查看引用來源
話時話呢個完咗之後會唔會返去公主獵人嗰邊?
我想嘅,不過唔知要幾耐先至會出到世,我想打晒再出

始終公主獵人」果邊唔知點解冇咗個留言功能,我冇得再用返同一個post update,搞到有啲卻步

可能到時真係要出續集嘅話我或者會改過個名叫做公主獵人II」都唔定,而另一個諗法係假如個188有朝一日死咗,咁我亦有可能會喺換妻遊戲」完咗之後喺個內文入面加定條Google Doc.嘅link俾大家隨時上去睇咁,遲啲再算~

Btw,正故同外傳兩個故仔加埋,師兄最鍾意邊個角色同邊一個章節?

師傅A一隻手揸落吳家寶盞車頭燈度,另一隻手就揸住我老婆個蘿,然後順勢將吳家寶攬埋去。
師傅A:洗唔洗熄咗燈先呀?
老婆:你決定啦~
師傅A:(一邊打茄輪一邊幫吳家寶解開個Bra)

比起北極熊,我覺得以佢嘅膚色更加似一隻餓咗好耐嘅巨型棕熊。眨下眼,吳家寶已經光脫脫咁俾師傅A摸勻全身,所有私隱部位都一覽無遺。雖然個衰婆為咗報仇癲到背住我同「棕熊」一齊搞咗場咁嘅大龍鳳出嚟,但衰就衰在係我話要換妻在先,之後仲要出賣佢。所以有咁嘅報應,我又真係唔可以怪吳家寶。說時遲那時快,「棕熊」一路用佢隻熊掌摷我老婆下面個小穴,一路幫吳家寶做乳房按摩。

老婆:嗯~~ (成個人縮一縮)
師傅A:你好似敏感過之前咁多咁嘅?!
老婆:因為你勁囉!(喺對方耳邊講)
師傅A:嘩... 你睇下。
師傅A:我隻手濕到十足十啱啱洗完手咁呀~
師傅A:你準備好未呀?
老婆:嗯。
師傅A:咁我直接嚟㗎喇!
老婆:嗯。
師傅A:你想入房定係喺依度呀?
老婆:(將個人摀向前再撳住個窗花)
老婆:(用兩隻手指撐開個陰唇)
師傅A:嘩~ 你咁樣我真係分分鐘會爆血管㗎喎...
師傅A:(行埋去舐吳家寶隻鮑魚)
老婆:嗯~~!
師傅A:(一邊舐一邊刺激吳家寶粒陰蒂)
老婆:嗯~~~!
師傅A:(慢慢將巨龍塞入去條隧道裡面)
老婆:吖~!佢好大...
師傅A:哈哈哈!我仲未入晒喎~
師傅A:(插到最入)
老婆:吖~~
師傅A:你真係好撚正... (扶住吳家寶條腰用力抽插)
老婆:吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 吖~
師傅A:你啲皮膚點解可以咁滑嘅?
師傅A:(由個衰婆嘅背脊開始舐到上去塊面度)
老婆:嗯~
師傅A:下面有冇人呀?
老婆:吖~ 吖~ 吖~ 有幾個阿叔同兩個女人...
師傅A:你唔驚俾人望到咩?
老婆:驚...
師傅A:咁你仲企咁近個窗?
老婆:吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 因為... 咁樣刺激啲...
師傅A:不枉我咁迷戀你。
師傅A:你果然係我見過最摟屌嘅淫妻。

隻「棕熊」首先細細力將吳家寶對手拉向後面,跟住再逼個傻婆貼近啲塊玻璃窗,驚死人唔知佢哋喺度扑緊野咁。喺好奇心嘅驅使下,我特登行過去窗邊望下其實「棕熊」住緊果層到底有幾高。頭先等𨋢上嚟果陣,我望過依幢樓最高都係得十三層,而佢咁啱又係住高層單位,冇遮冇擋。如果樓下班人真係屎忽痕望上嚟嘅話,某程度上佢哋一定會留意到。

老婆:吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 我唔得喇~~
師傅A:咁快!?
老婆:(啲淫水喺下面個窿度噴緊出嚟)
師傅A:嘩... 你都好犀利喎~ (望住地下灘水)
老婆:對唔住... 整濕晒你啲地方...
師傅A:傻嘅!濕咗咪抹返佢囉~
師傅A:你知唔知呀,你真係好撚正...
師傅A:我從來未見過有女人可以好似你咁噴到咁多水出嚟㗎~
師傅A:淫閪!(踎低準備舐落去隻鮑魚度)
老婆:嗯~~
師傅A:(擘大口起勢咁舐)
老婆:吖~!唔好... (啲感覺強烈到令全身震晒)
師傅A:(用中指指插吳家寶)
老婆:嗯...
師傅A:我好想睇下你可以去到幾盡。(用另一隻手打開前面兩隻窗)
老婆:(即刻用力黯實自己個嘴)
師傅A:(將條子孫筋放返入去小穴)
師傅A:(抱起吳家寶)

印象中我都未試過好似隻「棕熊」咁直接抱起佢嚟砌,原因係我覺得依個動作除咗容易整傷條腰之外仲要嘥晒啲力,根本就冇意義。不過講係咁講,當吳家寶俾「棕熊」抱住嚟抽插咗幾下之後,佢似乎已經全身放鬆晒,甚至流露出一種極之享受嘅表情。兩個人一直互相緊貼住大家,一路扑野,一路打茄輪,過程中佢哋冇乜點同對方講過野,但係吳家寶同「棕熊」就用最簡單直接嘅身體語言去表達出自己依一刻係有幾享受。

師傅A:呀... 你想我一陣喺裡面搞掂定點呀?
老婆:入面啦~ (繼續同「棕熊」打茄輪)
師傅A:(抽插嘅速度愈來愈快)
老婆:吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 好入吖~~~!
師傅A:(望一望我睇下我有咩反應)
師傅A:既然係咁我就要轉姿勢喇...
師傅A:趴低。(將吳家寶放返落地下)
師傅A:(喺幾秒之間重新插入)
老婆:嗯~~

師傅A:我啱啱都冇留意到原來你個屁股係咁靚~
老婆:吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 吖~ 打我...
師傅A:唔得~
師傅A:我唔想你痛喎...
師傅A:女人喺用嚟錫㗎嘛~
我:(嘩... 假到你吖!)
師傅A:我想令你舒服,唔係要你受傷。
師傅A:(錫咗幾下吳家寶個背脊同條頸)
老婆:(主動咀落「棕熊」度)
老婆:唔准咁快射...
師傅A:你咁正,我好難忍喎...
師傅A:(刻意減速)
老婆:你都攰喇,等我嚟啦~
師傅A:好呀。
師傅A:(面向天瞓喺地下)
老婆:(直接含到落底)
師傅A:你咁樣我好易走火㗎喎...

吳家寶啲口技一次比一次純熟,唔知由幾時開始,個傻婆已經掌握到點玩控射。以前嘅佢淨係識得一味由上而下,不斷咁重重覆覆含到落底就算。不過,估唔到吳家寶依家竟然會咁主動幫人清潔支波棍同埋舐春袋,唔係講笑,我從來冇見過佢會有咁認真吹簫嘅一面,果種專注程度簡直好似突然之間變咗另外一個人咁。喺技巧上,佢有Joanna嘅影子,而喺態度上,佢就有晒Angel嘅特質,又積極又野性。依一刻嘅吳家寶可以話係已經將Joanna同Angel嘅所有優點融匯貫通,然後藉住今次機會一次過發揮晒出嚟,好癲!

老婆:我要坐爆你... (用一個極之意淫嘅眼神望住「棕熊」)
師傅A:好呀,睇下點~
老婆:咁招積?
師傅A:連我老婆都未試過可以坐得爆我...
師傅A:你估你... 破唔破到佢記錄吖嗱?(輕輕力托住吳家寶個下巴)
老婆:(一邊同「棕熊」激吻一邊坐落支金剛棒度)
師傅A:呀...
老婆:你唔好俾我贏得咁輕鬆喎~ (喺「棕熊」耳邊講)
師傅A:豈有此理吖!
老婆:(來來回回咁用力向下壓)
師傅A:有啲料喎...
老婆:嗯~ 嗯~ 嗯~嗯~ 嗯~

師傅A:嘩~ 今次真係搞唔掂...
老婆:(仍然保持住個節奏壓到最底)
師傅A:我唔得喇... (扶住吳家寶條腰撳佢落去)
師傅A:呀... (射精)
老婆:嗯~!
老婆:佢哋好熱...

師傅A:你真係好撚正!
老婆:多謝~
師傅A:紙巾。(拎咗幾張紙巾俾吳家寶清潔)
老婆:不如... 你幫我抹吖?
師傅A:(望一望我)
老婆:你驚呀?
師傅A:唔係~
師傅A:(逐少逐少咁抹返走喺個小穴入面流緊出嚟嘅精液)
老婆:你頭先舒唔舒服呀?
師傅A:仲洗問嘅?梗係舒服啦~
老婆:咁就好喇。
老婆:我想去淋下個身先。
師傅A:我帶你過去吖?
老婆:好呀。

佢哋兩個入咗廁所冇幾耐,吳家寶又開始發出一啲好淫蕩嘅呻吟聲。雖然我唔知佢喺入面係俾人摷緊定抑或已經同「棕熊」交配緊,但我好肯定個衰婆特登嗌得咁大聲嘅目的純粹只係想我喺出面都聽到佢有幾享受俾第二個男人蹂躪。睇見吳家寶為咗啖氣而用埋晒啲咁嘅方法作賤自己,其實我內心係幾肉赤。諗返轉頭,如果佢當初冇嫁到俾我,或者吳家寶可能會過得再幸福啲都唔出奇。明明佢原本係吳家嘅「寶」,可惜我不單止冇好好地咁珍惜,反而仲㧬咗人哋個女落火坑。

坦白講,連我自己都解釋唔到點解無啦啦會覺得咁愧疚,不過照目前嘅情況嚟睇,我同吳家寶依家唯一可以做嘅野就係見步行步,然後試下之後再搵機會同「姪仔」講數。過咗大概十五分鐘左右,「棕熊」仍然喺裡面同我老婆激戰緊,以吳家寶今晚咁嘅狀態,我估佢唔將人哋搾乾搾淨應該都唔會捨得出嚟住。基於一個人坐喺出面等實在太無聊,所以最後唔經唔覺我又撳咗入去個討論區度搵野睇。

###

網友E:(俾咗一條Google Drive嘅Link我;SSIS-716)
我:(撳入去睇之後先發現係阿潘個表妹俾人拍低咗嘅片)
我:?
網友E:師兄終於覆機
我:做咩咁益我?
我:你之前唔係交咗相俾我喇咩?
網友E:因為我想贏
網友E:我知個最終決定權係喺您老婆到
網友E:不過我希望師兄您可以幫手講幾句令阿嫂揀我哋
網友E:我保證您一定唔會後悔
我:嘩... 咁有信心?
我:我頭先略略望咗條片幾眼
我:不過好似唔見你喺入面咁嘅?
網友E:師兄好眼利喎!
網友E:因為嗰日我要做攝影師
網友E:所以冇出鏡
我:I see...
網友E:唔差在送多張J圖俾您

我:多謝你咁有誠意
我:但佢依家同我冷戰緊
我:所以暫時唔方便交換住
網友E:乜咁慘呀
我:唔好意思
我:有來有往,我送返張相俾你以表歉意

網友E:您老婆真係又瘦又靚
我:你另一半都好索呀!
我:童顏巨乳喺香港依啲地方好難搵到,哈哈
我:佢係你女朋友?老婆?
網友E:兩樣都唔係
網友E:佢係我大學同學條女
網友E:Sor 唔記得要申報關係
我:師兄你... 好識玩喎!
網友E:Haha 還好啦
我:有冇啲咩成功心得可以分享下?
網友E:其實又冇乜咁特別嘅
網友E:只要您夠無恥同埋識玩心理戰就得
我:(咁即係同「姪仔」一樣啦)
網友E:簡單嚟講
網友E:如果您想控制一個人
網友E:您一定要了解清楚對方有啲咩弱點先好郁手
網友E:以我依個SP為例
網友E:佢嘅死穴就係佢條仔
網友E:曾經有一排佢屋企人急住要錢周轉
網友E:不過我個frd本身已經唔係搵得多
網友E:再加上佢哋嗰陣都係一齊咗冇幾耐
網友E:佢當期時為咗唔想俾我個大學同學知就私底下問我可唔可以幫手
我:跟住你係咪要佢肉償?
網友E:類似啦
網友E:細節就唔講太多喇
我:明嘅
我:係呢,你SP點稱呼?
網友E:Daisy
我:(我印象中佢個Facebook名係叫Nicole Lau)
我:咁師兄呢?我應該點叫你?
網友E:Oscar
網友E:我啲frd會叫我做車仔或者威少
網友E:您鍾意叫邊個都得
我:(條友係咪睇得太多電視劇呀...)
我:(唔係因為「表妹」我先唔會想同你交換)
我:Hello Oscar
我:我叫阿傑
Oscar:Hi

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆