上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
256  340.6k

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-5-10 04:02 發表 查看引用來源
Haha, 一上嚟陣睇到c hing updat👍🏽👍🏽
多謝師兄捧場!你又做第一喇
不過要講定聲唔好意思先,因為下一個章節會係繼「姪仔」踩上門之後另一個重頭戲。
所以... 我要用多少少嘅時間去寫,好難再好似今次咁咁快交到功課,請見諒!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-5-10 06:54 發表 查看引用來源
地盤佬可以粗暴啲。。。。。下集係咪織田真子上場?故事好唔好睇其實不在乎活塞運動既描述,而係男女主角對性既渴望由壓抑到解放既心路歷程,再而一步一步甘釋放自我做回真實既自己才最過瘾 ...
多謝師兄提點
我自己都有反思過,所以我決定寫埋下一個章節之後就會減甜,然後專注寫多啲活塞運動以外嘅劇情,希望到時唔會令大家失望啦!
Btw,下集唔會有織田真子喇~
第一個原因係中女啲圖真係好難搵到啲啱我用嘅,而第二個原因係我會加插「公主獵人」入面嘅Nicole入嚟,叫做還部份讀者嘅心願

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-5-12 18:19 發表 查看引用來源

好懷念。。。
師兄都會睇依類劇情?

引用:
原帖由 高達長長神 於 2023-5-12 21:49 發表 查看引用來源
終於等到喇,好能正!
多謝支持!今次算快㗎喇😂
師兄最鍾意邊part?

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-5-14 12:23 發表 查看引用來源

百人斬入肉戲就唔睇啦,但佢條橋真係一绝。
的確係!雖然依個劇情好出名,不過咁耐以嚟我真係一次都冇睇過

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-5-23 14:11 發表 查看引用來源

外傳最鍾意姪仔,最想睇阿寶沉淪
至於正傳,想睇到男主食埋阿欣老母

BTW,我又嚟催文
多謝師兄幫我推post
我依排都有努力寫故,"希望"可以喺可以六月之前交到功課,盡緊力。
不過嚟緊依次更新我會走甜,冇扑野場面,哈哈!
睇得出師兄你有好認真睇我啲故喎...
多謝你嘅支持!喺我有生之年,我會盡量完埋個「公主獵人」佢,希望到時188同你哋依班讀者仲喺度

引用:
原帖由 高達長長神 於 2023-5-24 19:43 發表 查看引用來源
支持。睇阿寶由唔接受到享受多P,仲要係夫前目犯!
多謝師兄嘅意見!
多P依啲野嚟緊會陸續有嚟!
Ending我會分兩個版本出,最先係會出happy ending,而重甜版就會之後再出,保證到時一定可以滿足到你哋!

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-5-27 02:31 發表 查看引用來源
當然啦,日日都上嚟睇你有冇文
多謝大佬支持!好感動...
唔好意思,創作進度比預期慢,所以仲要多少少時間先交到功課。

###

師傅A:(打開道門行咗入房)
老婆:(跟住「棕熊」行入去)
老婆:(無啦啦換咗條瑜伽褲同埋戴住個Bra Top出嚟)
師傅A:唔好意思呀!有冇悶親你呀?
我:冇~
我:好靚喎...
老婆:(同我對望咗一眼)
老婆:(著住一件淺藍色嘅Bra Top再加一條好貼身嘅淺灰色瑜伽褲)
師傅A:我特登買俾你老婆㗎!幾好睇呀可?
我:佢著咩都好睇㗎啦~
師傅A:冇錯!我都係咁諗!
師傅A:你有冇興趣一齊過街市食埋飯先走呀?
師傅A:你老婆啱啱喺入面話突然之間好想食豉椒炒蜆同埋咕嚕肉喎~
我:哦,好呀。
師傅A:咁行喇!
師傅A:到時再望下想食邊間啦~
老婆:嗯。

即使我哋已經走咗落街,但「棕熊」似乎仲想搵機會同吳家寶玩多陣咁。說時遲那時快,師傅A刻意走埋去黐住我老婆,然後再將隻手放去吳家寶個蘿柚度抽水。為咗追求刺激,果啲摸、拍、揸同捏基本上佢通通都試勻晒。

師傅A:(望到有幾個阿叔企咗喺間餐廳出面吹水)
師傅A:(細細聲喺吳家寶耳邊講野)
老婆:(行埋去間餐廳前面睇餐牌)
師傅A:(用力打咗吳家寶個屁股一下)
老婆:嗯!(望下隔離果班男人見唔見到)

其實由吳家寶走過去睇餐牌果下開始,依班阿叔已經昅到個衰婆實一實,佢哋嘅視線淨係不斷咁喺吳家寶全身上下遊走,睇到眼都唔眨。初時我有啲唔明點解個衰婆無啦啦要咁八卦去睇一間同食小菜無關嘅餐廳,不過當我一望見果幾個男人嘅反應之後,成件事就即刻變得好合理。

師傅A:(攬實吳家寶條腰)
老婆:(翹住「棕熊」隻手拉走佢)

本來我仲以為果啲相對上稍為有返少少質素嘅大排檔九成九都要等,但估唔到今次咁好彩,竟然俾吳家寶一去到就發現前面有個伙記執緊張細檯。結果,最後用咗唔夠兩分鐘我哋三個已經有位坐。

坐前面張檯嘅阿叔:喂!阿雄!
師傅A:喂!你哋又會喺度嘅!?
坐前面張檯嘅阿叔:啱啱喺富盈門果頭做完野咪求撚其過嚟同佢哋啤啤佢囉!
師傅A:哦~~
坐前面張檯嘅阿叔:點知離遠就見到你條撚樣拖住條咁索既女喇!
師傅A:我個客嚟㗎~ 屌你!
坐前面張檯嘅阿叔:哈哈哈哈!乜係呀!
坐前面張檯嘅阿叔:唔好意思!
我:(吳家寶最憎人講粗口同埋講野咁大聲)
我:(我睇你今次點死!)
師傅A:除咗咕嚕肉同豉椒炒蜆你哋仲有咩想食呀?
老婆:冇喇。
師傅A:你哋食唔食辣㗎?
師傅A:有冇興趣試下麻辣鵝腸?
我:我冇問題呀,但佢就唔食得辣野嘅。
師傅A:咁唔好喇!我哋嗌過另一樣啦~
老婆:你唔洗理佢,我食到㗎!
我:(Fine~)
師傅A:辣㗎喎!
老婆:嗌啦~
師傅A:好!
老婆:你知唔知咩係陳村粉呀?(指住個餐牌)
師傅A:哦~ 佢個樣... 同河粉有啲似。
師傅A:不過就薄啲,同埋係一片片嘅。
師傅A:口感比較爽滑啲。
老婆:噢... 原來係咁~
老婆:多謝你,我又學多樣野喇!
師傅A:你想唔想嗌個試下呀?
老婆:都好喎~
師傅A:咁就叫住依幾個先啦!
師傅A:梁生,你仲有冇野想食呀?
我:冇喇,你話事啦!
師傅A:(舉高隻手叫人過嚟落單)
男伙記:等陣~ (幫隔離檯落緊單)
老婆:不如等我嚟嗌吖~
師傅A:哦,好呀。

吳家寶果件Bra Top真係好貼身,搞到佢條波罅同埋對北半球比起平日似乎更加有睇頭。其實由啱啱一坐低開始,前面果班麻甩佬已經將佢哋嘅注意力放晒喺我老婆身上。原本我都冇留意到,係直至我發現班友講野愈來愈細聲,最後仲變成靜音添。望見佢哋眼甘甘果個樣,我忽然之間覺得吳家寶簡直就好似係一條同時俾六隻棕熊睇中咗嘅三文魚咁。正當我仲專心觀察緊依個大自然生物多樣性嘅時候,頭先喺隔離落緊單嘅伙記終於行到過嚟吳家寶側邊。

男伙記:靚女,食咩呀?(偷偷地昅吳家寶條波罅)
老婆:一個麻辣鵝腸、一個豉椒炒蜆、一個菠蘿生炒骨。
男伙記:等陣先~
男伙記:好!(昅第二次)
老婆:要多個蒜蝦陳村粉,係咁多先。
男伙記:一共四樣野,啱唔啱?
老婆:冇錯。
男伙記:好,多謝晒~
師傅A:哥仔,要多兩支大啤!
男伙記:好!
老婆:嘩... 你都好飲得喎~ (望向「棕熊」)
師傅A:兩支大啤濕濕醉啦!
師傅A:三個人飲眨下眼就清咗一支㗎咋喇~
我:佢唔飲得㗎~
我:上次我哋同幾個中學同學燒完野食飲咗幾杯都冇佢就冧咗喇~
男伙記:兩支大啤,三隻杯!
老婆:果次係飲Whisky囉... 點同啫!
師傅A:哦~ 咁你老婆又講得啱喎... (望住我笑笑口咁答)
老婆:唔洗理佢,我陪你飲!
師傅A:好呀!威俾佢睇!
師傅A:最多你一陣真係冧咗嘅話咪嚟我屋企瞓返晚囉~ (喺吳家寶耳邊講)
師傅A:你聽朝要幾點起身返工呀?
師傅A:嗱!我依家即刻幫你校定個鬧鐘!(喺個褲袋入面攞部電話出嚟)
我:喂,你唔好亂嚟呀~ (細細力捉住吳家寶隻手)
老婆:(繼續斟啲酒落個杯度)
師傅A:(遞杯啤酒俾我)
老婆:佢仲要揸車呀。
老婆:依杯你要啦~
師傅A:哎吔...
師傅A:咁你要幫手飲埋佢果份喎~
老婆:好呀!
師傅A:叻!飲杯!
我:(真係冇眼睇)
男伙記:睇住!鵝腸~
老婆:唔該~

如是者,唔知係因為啲鵝腸太辣定抑或係純粹為咗同我鬥氣,吳家寶居然蠢到將啲酒當係水咁飲,結果啲餸都未嚟齊,佢哋兩個就已經清咗一支大啤。其實個傻婆除咗接受唔到任何程度嘅辣味刺激之外,仲要酒量極淺,但對於「棕熊」嚟講,區區幾杯青島啤根本只係濕濕碎,所以我真係完全唔明吳家寶為乜要學人劈酒。

老婆:(塊面愈來愈紅)
男伙記:生炒骨!
師傅A:你話要食果樣呀~
老婆:Yeah~~
我:啲野齊晒喇可?
師傅A:係呀!
師傅A:食多啲啦~

食咗唔夠一個鐘,我哋已經將檯上面啲餸清得七七八八。雖然吳家寶有好努力咁一路劈酒一路擺野入口,依方面確實係幾抵讚嘅。可惜去到中後段,個傻婆就開始吽下吽下,最後仲直接趴咗喺張檯度大覺瞓。

師傅A:我去揸揸水先。
我:哦,好呀!
師傅A:依餐我嘅,你唔好同我爭!(攞咗個銀包出嚟)
我:放心!我一定唔會!
師傅A:哈哈哈哈!(行過去埋單)
我:(拎起部電話撳入去討論區搵野睇)

###

Oscar:我啱啱又搵完Daisy出火
我:爽唔爽
Oscar:童顏巨乳果然係唔同啲 haha
Oscar:仲要係朋友條女
Oscar:您知唔知咩叫雙倍快感
Oscar:好L正
我:我明
我:因為我之前都曾經試過一次
我:哈哈
Oscar:朋友妻? Double May?
我:Why not both~
Oscar:識玩

###

師傅A:你去唔去廁所呀?
我:Er... 都好。(但係有啲擔心吳家寶)
師傅A:得啦!我幫你睇住佢。
我:唔該。

「棕熊」頭先話就話會幫手睇住吳家寶,點不知當我一行到返去竟然俾我望見有個男人坐咗過去我老婆隔離抽緊水。依條老淫蟲對準吳家寶個胸又搓又揸,之後佢仲大貪到連人哋條腰都攬埋。為咗可以方便落手,佢好聰明咁攞埋自己張膠凳過去,好彩四周圍有好多人行嚟行去,如果唔係條老淫蟲肯定會再猴擒啲。

師傅A:(發現我行緊返去)
師傅A:(即刻擰轉身提佢啲同黨要收手)
師傅A:我見你老婆飲到咁醉咪諗住叫佢哋幫下手扶起佢囉~ (嘗試搵藉口解釋)
我:唔該晒喎...
我:等我孭佢走得喇!
師傅A:哦,好呀。
我:喂!走喇!
我:(孭起吳家寶)
我:你同你班Friend傾多陣啦~
我:我同佢走得㗎喇~
師傅A:咁你小心喇!
我:(好狼狽咁將放吳家寶放入架車度)
老婆:我哋去邊呀?
我:返屋企囉~
我:你知唔知頭先發生過咩事呀?
老婆:知~ 我醉咗都仲有知覺嘅...
我:真係咩!?
老婆:嗯。
我:(咁即係代表佢有可能會知道果晚嘅事?)
我:一陣返到去我哋坐低傾下好冇呀?
老婆:遲啲先啦~
老婆:我好攰。
我:OK~
老婆:梁俊傑。
我:做咩呀?
老婆:你仲鍾唔鍾意我呀?
我:梗係鍾意啦~
老婆:嗯,冇野喇。
我:下?!
老婆:專心揸車。
我:(依個問題其實有咩意義?)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆