上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
256  341.1k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-6-5 08:03 發表 查看引用來源

點解唔同六隻棕熊大戰?將人最邪惡最黑暗既一面寫晒出黎麻,最後重要虐殺吳家宝甘先會令到呢度啲師兄硬架麻。如果可以既話重可以加入一啲人類学或社会学理論去解構一下呢對夫妻既心理,從而令到其他人更深入去了解自己陰 ...
咁樣嘅劇情未免太大暴走,我處理唔到😅
我都係等師兄遲啲出一個俾大家鑑賞好似比較好😂

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-6-6 16:04 發表 查看引用來源
睇嚟呢集係過渡用
下集返學校,似乎會見到姪仔
哈哈!師兄啱咗一半,依集真係過渡用嘅😛
至於下集呢... 都係要過渡,未有扑野劇情住😂
而且... 暫時唔會見到姪仔喇~
因為我想盡可能滿足咁多位讀者嘅期望,所以我嚟緊會出咗一個冇姪仔嘅少甜版happy ending先,之後會再出返有姪仔做big boss嘅重甜版version。
Btw,多謝師兄又嚟撐場!你終於蒲頭喇!😂

引用:
原帖由 vichow 於 2023-6-7 23:23 發表 查看引用來源
support!!!
多謝支持!
好少見師兄喎,有冇邊part你覺得好睇啲?

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-6-8 04:07 發表 查看引用來源
梁sir 良心發現又好似好奇怪咁,btw support c hing
我之前都有用少少篇幅寫個心路歷程㗎喎
不過可能唔夠到位(我有時怕自己太長氣,哈哈),多謝師兄提醒!
我之後會試下再用文字描述多啲主角嘅內心世界,等個劇情發展盡量合理啲,多謝大佬意見!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-6-8 10:46 發表 查看引用來源

梁sir一啲醋意都冇,已經放左手,同吳家宝既关系已經变左質,或者甘講吳家宝如果真係係交換之中得到快乐就唔会問梁生重爱唔爱佢。open relationship 唔係人人都得,當吳家宝同另一個男人欢好,其實梁生係佢心目中已經变得唔重 ...
連啲細微位都留意到,師兄好勁喎!

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-6-20 03:53 發表 查看引用來源
等到人都謝,催下文先
多謝師兄咁捧場催我交功課
對唔住大佬,遲咗覆你!
下個ch.仲努力緊,我又廢事再劈開幾次update,所以我要多少少時間先出到故,唔好意思呀!
師兄鍾意happy ending定bad ending多啲?

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-6-23 15:15 發表 查看引用來源

Happy ending 眾樂樂
稀客喎師兄!多謝支持!

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-6-23 16:40 發表 查看引用來源

建議兩個都出,分歧結局
依家好多故都係咁
反正你兩個都有idea,點解唔出哂?
唔好浪費呀嘛
會呀,兩個都會出,下下個Ch.會出Happy Ending,跟住就開始寫另一個version。
希望到時點都有一個會令師兄滿意!

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-6-24 15:20 發表 查看引用來源

一路都有支持既,不過好小留言
其實我都寫左篇😅但無上載,都係睇人地既好睇😂無謂獻醜
個故仔嘅主題係關於啲咩㗎?
開心share下啦

引用:
原帖由 IT毒男 於 2023-7-5 19:11 發表 查看引用來源
又係時候上嚟催文
多謝師兄!不過近排個腦塞塞地,所以到依家都仲未交到功課😂
唔覺唔覺原來又過咗一個月,sorry 大佬!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆