[原創作品] 【圖文並茂】換妻遊戲 (公主獵人外傳) 29/8 已更新 | 424# & 426# - 427# | 休刊公告

收藏  |  訂閱
24  340.2k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-5-13 17:05 發表 查看引用來源

師兄都會睇依類劇情?
百人斬入肉戲就唔睇啦,但佢條橋真係一绝。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-5-15 19:12 發表 查看引用來源

的確係!雖然依個劇情好出名,不過咁耐以嚟我真係一次都冇睇過
正版碟有making of好睇過肉博。

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-6-4 21:51 發表 查看引用來源
如是者,唔知係因為啲鵝腸太辣定抑或係純粹為咗同我鬥氣,吳家寶居然蠢到將啲酒當係水咁飲,結果啲餸都未嚟齊,佢哋兩個就已經清咗一支大啤。其實個傻婆除咗接受唔到任何程度嘅辣味刺激之外,仲要酒量極淺,但對於「棕熊」嚟講,區 ...
點解唔同六隻棕熊大戰?將人最邪惡最黑暗既一面寫晒出黎麻,最後重要虐殺吳家宝甘先會令到呢度啲師兄硬架麻。如果可以既話重可以加入一啲人類学或社会学理論去解構一下呢對夫妻既心理,從而令到其他人更深入去了解自己陰暗既一面,有野心可以側寫下犯罪心理,加插段梁生既自白,由充滿理想新入職教師到被教育制度玩弄到體無完膚身心俱疲,放棄一切理想,從而變成一隻吃人既怪物,到老婆被殺再深深体会人生,好似星爺既西遊記甘佢終於都睇到吳家宝係佢心入面留低左啲物野,讓看者從而得到養份而唔係一味拍拍拍,拍到完場。(不過我諗呢度冇咩人有呢啲慧根。)人類真係一種好奇突既物種,其他物種都唔會有群/雜交呢種行為。

嘗試下補完

https://pansci.asia/archives/12998

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-6-6 18:34 發表 查看引用來源

咁樣嘅劇情未免太大暴走,我處理唔到😅
我都係等師兄遲啲出一個俾大家鑑賞好似比較好😂
呢度啲師兄好钟意变态野,你既然寫得3p雜交都唔争在虐殺啦。睇到啲師兄到喉唔到肺。我就作唔出啦,因為我唔好呢味野。

引用:
原帖由 Sam35 於 2023-6-8 04:07 發表 查看引用來源
梁sir 良心發現又好似好奇怪咁,btw support c hing
梁sir一啲醋意都冇,已經放左手,同吳家宝既关系已經变左質,或者甘講吳家宝如果真係係交換之中得到快乐就唔会問梁生重爱唔爱佢。open relationship 唔係人人都得,當吳家宝同另一個男人欢好,其實梁生係佢心目中已經变得唔重要,因為比到快樂佢既人唔係梁生,個結局未必会happy ending,人性始終都走唔出七宗罪。

前往最後回覆