另類的sex chat玩法:「在ig/fb 撩女黃絲講政治」

收藏  |  訂閱
19  4.1k

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-4 13:16 發表 查看引用來源
你d口味幾特別.

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-5 23:45 發表 查看引用來源

我鍾意窒息,想畀黃絲自由西用頭緊緊夾住我頸部,令我動彈不得
同一時間, 你可以乃YC隻臭X

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-6 11:50 發表 查看引用來源
同一時間, 你可以乃YC隻臭X
黃絲女自由西有性病的臭西味+尿壓味+屎忽窿味

好嚴厲的懲處,諗起都扯

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-6 14:06 發表 查看引用來源

黃絲女自由西有性病的臭西味+尿壓味+屎忽窿味

好嚴厲的懲處,諗起都扯
吾好客氣. 大力嗦, 博命乃. 屌爆佢地個臭X為止.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-7 13:03 發表 查看引用來源
吾好客氣. 大力嗦, 博命乃. 屌爆佢地個臭X為止.
黃絲自由臭西終歸都要被

其實作為一個男人,食到個樣靚有身材既女人咪得囉!俾個騎呢醜婦係黃定係藍,都唔會有心情啦!
要起到機,都要分呢d,完全浪費玩既時間!

引用:
原帖由 a-group 於 2021-1-13 09:58 發表 查看引用來源
其實作為一個男人,食到個樣靚有身材既女人咪得囉!俾個騎呢醜婦係黃定係藍,都唔會有心情啦!
百貨百客. 有d客, 對某女情有獨中, 要屌爆佢地個閪先爽, 可以理解.

引用:
原帖由 a-group 於 2021-1-13 09:58 發表 查看引用來源
我係要屌黃絲女先爽,覺得征服感特強。
黃絲女對內地人、中國人如此大仇恨,又要支持反中國,通番賣國。
我作為中國人,要征服呢啲漢奸黃絲女,宣洩一番。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-13 13:14 發表 查看引用來源
百貨百客. 有d客, 對某女情有獨中, 要屌爆佢地個閪先爽, 可以理解.
尋日又同左隻憎恨藍絲至極嘅黃絲女chat chat

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-13 23:18 發表 查看引用來源

我係要屌黃絲女先爽,覺得征服感特強。
黃絲女對內地人、中國人如此大仇恨,又要支持反中國,通番賣國。
我作為中國人,要征服呢啲漢奸黃絲女,宣洩一番。 ...
最緊要你自己開心

前往最後回覆