另類的sex chat玩法:「在ig/fb 撩女黃絲講政治」

收藏  |  訂閱
6  4.1k

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-12-31 01:13 發表 查看引用來源
我係一位90後藍絲,藍絲響90後算係小數派,多被同齡黃絲打壓、欺凌、取笑,全因好多90後都係黃絲。

我週不時就會用假ig/fb stalk下啲90後女黃絲,inbox或dm啲女女討論政見。放心,10年前溝女就唔談政見,依家要溝後生女,就一定要 ...
幾特別. 長見識了.

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-3 22:02 發表 查看引用來源

黃絲S女政治批鬥、惡毒、凌辱先令我high
你d口味幾特別.

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-5 10:33 發表 查看引用來源

我鍾意抖M,而令我最high當然要凌辱我。

心靈上嘅凌辱加埋體罰,再係政治上敵對的人對付我,我特別high
如果d天使大力揸你個春袋, 用手指夾你兩個lin頭, 你應該好high.

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-5 23:45 發表 查看引用來源

我鍾意窒息,想畀黃絲自由西用頭緊緊夾住我頸部,令我動彈不得
同一時間, 你可以乃YC隻臭X

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-6 14:06 發表 查看引用來源

黃絲女自由西有性病的臭西味+尿壓味+屎忽窿味

好嚴厲的懲處,諗起都扯
吾好客氣. 大力嗦, 博命乃. 屌爆佢地個臭X為止.

引用:
原帖由 a-group 於 2021-1-13 09:58 發表 查看引用來源
其實作為一個男人,食到個樣靚有身材既女人咪得囉!俾個騎呢醜婦係黃定係藍,都唔會有心情啦!
要起到機,都要分呢d,完全浪費玩既時間!
百貨百客. 有d客, 對某女情有獨中, 要屌爆佢地個閪先爽, 可以理解.

引用:
原帖由 china_enter 於 2021-1-13 23:18 發表 查看引用來源

我係要屌黃絲女先爽,覺得征服感特強。
黃絲女對內地人、中國人如此大仇恨,又要支持反中國,通番賣國。
我作為中國人,要征服呢啲漢奸黃絲女,宣洩一番。 ...
最緊要你自己開心

前往最後回覆