上一頁下一頁
發新話題

蠢?

收藏  |  訂閱
113  27.6k

回覆 1# miyeebb 的帖子

對女人,好心比少少關心。
一心只要ONS爆房,
真係no comment...

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-31 23:07 發表 查看引用來源
好耐都無出po,因為真係無咩野好share,連性慾都低到接近無
唔知係我個樣生得蠢,所以D男人以為我好好呃,佢地講咩我都會信,定係咁岩我遇到個D都係咁蠢
case 1:話說之前有段時間失業,前公司個客打黎關心我,話約出黎食飯傾下計wo ...
可能而家啲師兄仔太猴禽,又覺得啲絲打太易上😂

阿女出post要支持下先,雖然好多9588既人,不過證明阿女有吸引力,接住都有人 排住隊爭住食

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-1 22:30 發表 查看引用來源
case 1 case 2 轉個角度似笑話來既
用當事人既角度係覺得佢地侮辱緊我,唔多好笑
雖然對於某D人黎講我係幾易上,不過前提係我有感覺,同我想玩
而且對方係前期都落唔少功夫
功夫都唔落就想有女食,不如去廟街la

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-1-4 20:54 發表 查看引用來源
阿女出post要支持下先,雖然好多9588既人,不過證明阿女有吸引力,接住都有人 排住隊爭住食
老豆抱抱,又未到排隊既,只不過真無無岩心水既

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-5 16:54 發表 查看引用來源

功夫都唔落就想有女食,不如去廟街la ...
笑一笑,世界多美妙。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-5 16:54 發表 查看引用來源

功夫都唔落就想有女食,不如去廟街la ...
笑一笑,世界多美妙。

回覆 24# miyeebb 的帖子

唔好勞氣,為咗一d無謂嘅話而勞氣唔值得

同哩度d人開帖即招sp無分別.三唔識七咩樣咩身材大家夾唔夾都零溝通就直接想交配.我都服得交關.

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-5 19:51 發表 查看引用來源
笑一笑,世界多美妙。
1D都唔美妙,返工超攰,放假想去按摩同做facail都要俾人禁左
我脫毛明明應該岩岩打完12次,而家一半都未打完

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆