上一頁下一頁
發新話題

蠢?

收藏  |  訂閱
113  27.7k

引用:
原帖由 花郎 於 2021-1-6 17:27 發表 查看引用來源
同哩度d人開帖即招sp無分別.三唔識七咩樣咩身材大家夾唔夾都零溝通就直接想交配.我都服得交關.
成Q日都有人sd自介俾我,真心想講屌~我又唔係相睇,我唔想知有冇車有冇樓囉,都唔關我事

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-1-2 16:35 發表 查看引用來源
而家啲男人好直接 ...少少氹吓女人都覺得嘥時間....高招個啲通常cdrom.....但渣男多🤣
最近遇到D人都唔Q正常
最多係不斷問點解我唔覆佢,其實唔覆咪唔覆,點解要理由,我試過2年後先覆人msg

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-6 22:25 發表 查看引用來源

成Q日都有人sd自介俾我,真心想講屌~我又唔係相睇,我唔想知有冇車有冇樓囉,都唔關我事
漁翁撒網係咁,上得哩度係女預左pm不停

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-5 17:11 發表 查看引用來源

老豆抱抱,又未到排隊既,只不過真無無岩心水既
好凍呀女, 快啲痴埋黎啦

心水呢家野, 慢慢啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-6 22:20 發表 查看引用來源

1D都唔美妙,返工超攰,放假想去按摩同做facail都要俾人禁左
我脫毛明明應該岩岩打完12次,而家一半都未打完
安全第一,呢個時勢,有些事係要暫緩啦,過多一排,會好d啦

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-1-7 01:32 發表 查看引用來源

好凍呀女, 快啲痴埋黎啦

心水呢家野, 慢慢啦
我今日返工都仲係熱褲,之前俾公司男同事問我屋企係咪無長褲
我只不過係想有人可以係我唔開心受委屈既時候俾個hug我

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-7 01:58 發表 查看引用來源

安全第一,呢個時勢,有些事係要暫緩啦,過多一排,會好d啦
其實除左第1波,美容院無出過事
其實爆唔爆同限聚/其他禁令無關
我識人想堂食dinner,包起間餐廳唔對外開放,咪又係坐滿
會爆得勁多數都係大家抗疫疲倦/大時大節,大家鬆懈左

不過認真都唔明個19正苦諗乜

而家188夾左以前uwants既人
所以有時同引板比較既話會有好大對比

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-7 21:33 發表 查看引用來源

其實除左第1波,美容院無出過事
其實爆唔爆同限聚/其他禁令無關
我識人想堂食dinner,包起間餐廳唔對外開放,咪又係坐滿
會爆得勁多數都係大家抗疫疲倦/大時大節,大家鬆懈左 ...
呢d天氣仍著熱褲,師妹真年輕。

禁令,其中一樣作用是減少社區人流相聚。

聽講台灣防疫措施更加嚴,而且無派錢添。

再睇下日本和南韓,現時既情況,面對世界疫情,有不方便,不舒服,係無可避免。

就來有疫苗,加上其他抗疫措施更為成熟,今年會好過上年。

情況變好,抗疫措施會有變化。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆