上一頁下一頁
發新話題

蠢?

收藏  |  訂閱
113  27.7k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-6 22:20 發表 查看引用來源

1D都唔美妙,返工超攰,放假想去按摩同做facail都要俾人禁左
我脫毛明明應該岩岩打完12次,而家一半都未打完
我嗰間脫毛仍然進行中.....無因呢啲疫情而停

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-1-9 11:24 AM 發表 查看引用來源
我嗰間脫毛仍然進行中.....無因呢啲疫情而停
其實好多間仲偷偷做緊丫🤭

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-1-7 21:33 發表 查看引用來源

其實除左第1波,美容院無出過事
其實爆唔爆同限聚/其他禁令無關
我識人想堂食dinner,包起間餐廳唔對外開放,咪又係坐滿
會爆得勁多數都係大家抗疫疲倦/大時大節,大家鬆懈左 ...
過左6點如果被差佬咁岩查中你坐爆咁就gg啦

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-8 17:20 發表 查看引用來源

呢d天氣仍著熱褲,師妹真年輕。

禁令,其中一樣作用是減少社區人流相聚。

聽講台灣防疫措施更加嚴,而且無派錢添。

再睇下日本和南韓,現時既情況,面對世界疫情,有不方便,不舒服,係無可避免。

就來有疫苗,加上其他抗疫措施 ...
岩既,而家見到事實就係禁得越嚴既地方出事越少.大陸一個地區有人中招都即時進入戰備狀態.封區全部檢測隔離.做到咁嚴換返來就係元旦基本全世界都冷冷清清,得大陸度度千萬人慶祝.我有幾個朋友先前返大陸,隔離14日後家下日日朋友圈晒美食同旅遊.家下咁我地除左捱到疫苗普及無其他辦法.唔係度度都做到國內個種執行力.

引用:
原帖由 花郎 於 2021-1-11 14:08 發表 查看引用來源
岩既,而家見到事實就係禁得越嚴既地方出事越少.大陸一個地區有人中招都即時進入戰備狀態.封區全部檢測隔離.做到咁嚴換返來就係元旦基本全世界都冷冷清清,得大陸度度千萬人慶祝.我有幾個朋友先前返大陸,隔離14日後家 ...
最重要係抗疫成功。

至於係用疫苗定用其他方法,或混合方法,係唔緊要,適合香港既方法,先係有用既方法。

引用:
原帖由 花郎 於 2021-1-11 14:08 發表 查看引用來源
岩既,而家見到事實就係禁得越嚴既地方出事越少.大陸一個地區有人中招都即時進入戰備狀態.封區全部檢測隔離.做到咁嚴換返來就係元旦基本全世界都冷冷清清,得大陸度度千萬人慶祝.我有幾個朋友先前返大陸,隔離14日後家 ...
最重要係抗疫成功。

至於係用疫苗定用其他方法,或混合方法,係唔緊要,適合香港既方法,先係有用既方法。

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-1-2 16:35 發表 查看引用來源
而家啲男人好直接 ...少少氹吓女人都覺得嘥時間....高招個啲通常cdrom.....但渣男多🤣
我都係,當年第二次約老婆出嚟,已經係去扑野

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-11 07:54 PM 發表 查看引用來源
我都係,當年第二次約老婆出嚟,已經係去扑野
甘我好D,起碼大家溝通下先,傾返一段小日子先,第一次見面並五系一定去扑野既,大家見下真身先嘛!🤭

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-11 19:39 發表 查看引用來源

最重要係抗疫成功。

全世界都要等疫苗先可以渡過哩場疫情,就算大陸守得幾好.都一樣會有新增.不過佢有方法同行動力先可以一次次未大爆前清除.久守必失.所以希望一定係係疫苗身上.

引用:
原帖由 花郎 於 2021-1-12 00:10 發表 查看引用來源
全世界都要等疫苗先可以渡過哩場疫情,就算大陸守得幾好.都一樣會有新增.不過佢有方法同行動力先可以一次次未大爆前清除.久守必失.所以希望一定係係疫苗身上. ...
希望今年好過上年啦。

早些可以自由自在地周圍行街睇戲食戲等等。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆