上一頁下一頁
發新話題

蠢?

收藏  |  訂閱
113  27.6k

引用:
原帖由 花郎 於 2021-1-12 00:10 發表 查看引用來源
全世界都要等疫苗先可以渡過哩場疫情,就算大陸守得幾好.都一樣會有新增.不過佢有方法同行動力先可以一次次未大爆前清除.久守必失.所以希望一定係係疫苗身上. ...
希望今年好過上年啦。

早些可以自由自在地周圍行街睇戲食戲等等。

咁呢d人覺得搵 sp, 咪唔會肯花心機氹女女。

我覺得搵SP 都要俾心機既.... 大家都開心啪

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2021-1-12 10:34 發表 查看引用來源
咁呢d人覺得搵 sp, 咪唔會肯花心機氹女女。
搵SP 咪同媾女一樣,啲女都要氹要媾,佢有feel 先肯同你上床。  班友唔係on 9 到以為啲女淫到,一見你就唸都唔唸就即刻同你去馬呀嗎? 咁佢不如出嚟做ptgf

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2021-1-13 17:25 發表 查看引用來源

搵SP 咪同媾女一樣,啲女都要氹要媾,佢有feel 先肯同你上床。  班友唔係on 9 到以為啲女淫到,一見你就唸都唔唸就即刻同你去馬呀嗎? 咁佢不如出嚟做ptgf ...
一開頭就會花心機去氹下媾下,之後咪又係咁 。
聽個玩家講,多數食同一條女1-2次,好少少會3-4次,冇咩邊個會keep 一年以上 。

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2021-1-14 08:43 發表 查看引用來源

一開頭就會花心機去氹下媾下,之後咪又係咁 。
聽個玩家講,多數食同一條女1-2次,好少少會3-4次,冇咩邊個會keep 一年以上 。

肯氹1-2次都好丫,現在好多是氹都吾識氹,諗住條女自動擒自己的。

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2021-1-13 09:25 發表 查看引用來源

搵SP 咪同媾女一樣,啲女都要氹要媾,佢有feel 先肯同你上床。  班友唔係on 9 到以為啲女淫到,一見你就唸都唔唸就即刻同你去馬呀嗎? 咁佢不如出嚟做ptgf ...
同媾女既分別係目的唔同,SP係為做愛而去媾

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-31 23:07 發表 查看引用來源
好耐都無出po,因為真係無咩野好share,連性慾都低到接近無
唔知係我個樣生得蠢,所以D男人以為我好好呃,佢地講咩我都會信,定係咁岩我遇到個D都係咁蠢
case 1:話說之前有段時間失業,前公司個客打黎關心我,話約出黎食飯傾下計wo ...
🤣🤣🤣,唔使嬲,得啖笑啫

以前引版大家好有心機 好耐冇見你

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-1-14 09:42 發表 查看引用來源

肯氹1-2次都好丫,現在好多是氹都吾識氹,諗住條女自動擒自己的。
真係好想知果啲白痴係什麼質素⋯⋯居然以為自己正到啲女一見就想比佢搞,氹都唔氹

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆