上一頁下一頁
發新話題

蠢?

收藏  |  訂閱
113  27.7k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-29 02:18 發表 查看引用來源

真係好想知果啲白痴係什麼質素⋯⋯居然以為自己正到啲女一見就想比佢搞,氹都唔氹
大海撈針,總會遇上同樣喜好的女人,慳水慳力。
🤭🤭🤭

引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-31 23:07 發表 查看引用來源
好耐都無出po,因為真係無咩野好share,連性慾都低到接近無
唔知係我個樣生得蠢,所以D男人以為我好好呃,佢地講咩我都會信,定係咁岩我遇到個D都係咁蠢
case 1:話說之前有段時間失業,前公司個客打黎關心我,話約出黎食飯傾下計wo ...
師妹確是運氣欠佳,
每每都只遇上這些懶花心思的男人。😅😅😅

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-1-29 02:18 發表 查看引用來源

真係好想知果啲白痴係什麼質素⋯⋯居然以為自己正到啲女一見就想比佢搞,氹都唔氹
氹下先好玩架嘛。
做完,就沒有然後,咁咪即係叫私家🐔

當笑話咁睇囉…

蛋撻王子何金水應該係佢地嘅偶像:
啲女駛乜溝架, 自己撲埋黎架嘛😂😂
引用:

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-1-29 18:17 發表 查看引用來源
當笑話咁睇囉…

水哥靚仔+有錢,先有呢個場面。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-29 09:32 發表 查看引用來源

大海撈針,總會遇上同樣喜好的女人,慳水慳力。
🤭🤭🤭
嘩!呢間舖又見到你

不過又係你入我出🙄

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-1-29 18:17 發表 查看引用來源
當笑話咁睇囉…

自己撲埋嚟⋯

突然想起「後宮佳麗3000」撲出嚟個幕

引用:

其實係真有其事,否則唔會……阿姨,我唔想努力了

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-1-29 23:51 發表 查看引用來源

明晒,唔係女,係阿姨🤣

咁重口味...

咁佢地應該叠埋心水同班阿姨玩吖嘛, 驅吓風都唔錯. 😂

但唔好諗住後生又索果啲都一樣會自己撲埋去囉...
引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-1-29 23:51 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆