上一頁下一頁
發新話題

蠢?

收藏  |  訂閱
113  27.7k

傾閒計有時好難,好難傾得啱
引用:
原帖由 miyeebb 於 2020-12-31 23:07 發表 查看引用來源
好耐都無出po,因為真係無咩野好share,連性慾都低到接近無
唔知係我個樣生得蠢,所以D男人以為我好好呃,佢地講咩我都會信,定係咁岩我遇到個D都係咁蠢
case 1:話說之前有段時間失業,前公司個客打黎關心我,話約出黎食飯傾下計wo ...

引用:
原帖由 degree06 於 2021-2-22 09:25 發表 查看引用來源
天助人助自助,天行健,妳仲年輕,提升自己既質素,未來係點,有很多可能架嘛。唔好諗住靠男人,咁只會令自己變弱。
從來都無諗過靠男人,因為我身邊d男人完全唔可靠😂靠佢地不如靠自己
只不過係話會想遇到困難個陣會有個人挺身而出同我講,萬大事有佢唔洗驚
好似我搵唔到工,唔係話我眼角高(大佬而家9成都係返6day得萬一,二既工,我上份工5day萬4都嫌cheap la,做個d不如轉行算數),而係同我講而家時勢唔好,要俾d時間同心機先會搵到岩既工,返住parttime先無壞
我想讀書,apply左無回音,應該係鼓勵我點樣增值自己,唔係話咁多人apply人地憑咩收我

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2021-2-26 06:01 發表 查看引用來源
你仲有好多青春可以搵
已經唔係18,22,入職已經唔會係間公司最細個個
我唔覺我有好多青春

引用:
原帖由 water121212 於 2021-2-26 18:52 發表 查看引用來源
傾閒計有時好難,好難傾得啱

話不投機半句多,連計都唔岩傾,就唔會好諗扑野la
人唔係動物,係異性都得架
連計都唔想傾不如直接搵企街算la

點解我要應承幫人做功課🙈
20ref750字點寫?7500字我都嫌少

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-3-10 00:17 發表 查看引用來源
點解我要應承幫人做功課🙈
20ref750字點寫?7500字我都嫌少
一句ref
一個point
好快搞掂

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2021-3-10 00:32 發表 查看引用來源
一句ref
一個point
好快搞掂
講就易,做就難
我英文白痴黎,同埋我讀個科做d功課多數都係Case studying/衛教
頭痛緊

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-3-10 00:39 發表 查看引用來源

講就易,做就難
我英文白痴黎,同埋我讀個科做d功課多數都係Case studying/衛教
頭痛緊
係關於咩架

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2021-3-10 00:49 發表 查看引用來源
係關於咩架
關於research design架
個感覺似係做文獻回顧
呢d野真係中學先做,對我黎講距離太遠。
你係咪幫手做先?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2021-3-10 01:01 發表 查看引用來源

關於research design架
個感覺似係做文獻回顧
呢d野真係中學先做,對我黎講距離太遠。
你係咪幫手做先?
Research design未做過啊幫你搵下資料都仲得既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆