蠢?

收藏  |  訂閱
22  27.7k

蠢?

好耐都無出po,因為真係無咩野好share,連性慾都低到接近無
唔知係我個樣生得蠢,所以D男人以為我好好呃,佢地講咩我都會信,定係咁岩我遇到個D都係咁蠢
case 1:話說之前有段時間失業,前公司個客打黎關心我,話約出黎食飯傾下計wo
反正無野做,咪睇下條友有咩想吹,打發下時間,順便慳番餐飯
一坐低佢就講我舊公司而家幾唔好,唔會再去
又問我我舊同事係咪對佢有意思,我話唔知
之後佢又問我幾耐無拍拖無搞野
我直情想反佢白眼同佢講唔關佢事
又問我唔會想要咩?如果我有咩困難可以同佢講,佢可以幫我
我直接爆佢,佢想要就自己打飛機,唔關我事,我想唔想要,都係我既事,唔關佢事,就算我想要都唔代表要俾佢屌
之後就返歸,佢話要送我都拒絕左,佢叫我返到屋企話佢知,當然緊係即刻封鎖la
case2:我往年都唔過除夕,不過今年識左唔少新朋友,難免要應酬下答下人我無約人
有人就話咁岩佢身邊D fd都唔得閑,不如我陪佢過
我未應佢,佢就話除夕D房好full,要搵張床都難
心諗我有話要陪佢咩,不過佢講到咁,我又好想打佢臉
直接cap左張今晚1千以下既4星酒店既選擇佢
佢話不如酒店同dinner都俾我揀,佢淨係負責扑野
我直接覆佢無興趣同佢過就封鎖左
可能係以前引版D Ching 太高招,而家遇到D低手真係連應酬都唔想應酬

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-1 22:30 發表 查看引用來源
case 1 case 2 轉個角度似笑話來既
用當事人既角度係覺得佢地侮辱緊我,唔多好笑
雖然對於某D人黎講我係幾易上,不過前提係我有感覺,同我想玩
而且對方係前期都落唔少功夫
功夫都唔落就想有女食,不如去廟街la

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-1-4 20:54 發表 查看引用來源
阿女出post要支持下先,雖然好多9588既人,不過證明阿女有吸引力,接住都有人 排住隊爭住食
老豆抱抱,又未到排隊既,只不過真無無岩心水既

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-5 19:51 發表 查看引用來源
笑一笑,世界多美妙。
1D都唔美妙,返工超攰,放假想去按摩同做facail都要俾人禁左
我脫毛明明應該岩岩打完12次,而家一半都未打完

引用:
原帖由 花郎 於 2021-1-6 17:27 發表 查看引用來源
同哩度d人開帖即招sp無分別.三唔識七咩樣咩身材大家夾唔夾都零溝通就直接想交配.我都服得交關.
成Q日都有人sd自介俾我,真心想講屌~我又唔係相睇,我唔想知有冇車有冇樓囉,都唔關我事

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-1-2 16:35 發表 查看引用來源
而家啲男人好直接 ...少少氹吓女人都覺得嘥時間....高招個啲通常cdrom.....但渣男多🤣
最近遇到D人都唔Q正常
最多係不斷問點解我唔覆佢,其實唔覆咪唔覆,點解要理由,我試過2年後先覆人msg

引用:
原帖由 SexDevil 於 2021-1-7 01:32 發表 查看引用來源

好凍呀女, 快啲痴埋黎啦

心水呢家野, 慢慢啦
我今日返工都仲係熱褲,之前俾公司男同事問我屋企係咪無長褲
我只不過係想有人可以係我唔開心受委屈既時候俾個hug我

引用:
原帖由 degree06 於 2021-1-7 01:58 發表 查看引用來源

安全第一,呢個時勢,有些事係要暫緩啦,過多一排,會好d啦
其實除左第1波,美容院無出過事
其實爆唔爆同限聚/其他禁令無關
我識人想堂食dinner,包起間餐廳唔對外開放,咪又係坐滿
會爆得勁多數都係大家抗疫疲倦/大時大節,大家鬆懈左

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2021-1-29 23:51 發表 查看引用來源

其實係真有其事,否則唔會……阿姨,我唔想努力了
我都唔想努力la
以前細個會想靠自己唔想靠男人,而家大左先知有人可以靠係件幾咁好既事。同埋男人大多都係犯賤,唔洗付出d咩就得到就唔識珍惜,付出越多就越珍惜

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-1-29 09:35 發表 查看引用來源

師妹確是運氣欠佳,
每每都只遇上這些懶花心思的男人。😅😅😅
我已經接受左我運氣差呢個事實

前往最後回覆