助清零,決定盡忍,小小羊兒難濕鸠

收藏  |  訂閱
11  5.1k

今日下晝又經過得如,有2條新女,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 冇件o岩心水,唔屌,閃人。

引用:
原帖由 totowai 於 2021-1-3 10:20 發表 查看引用來源
死能十日,咁耐,揾個大夫調理吓好喎.
死能七話佢去咸記係志在幫班千年老妖奶閪同啜西汁,唔係屌西,佢話班老妖有椰菜花閪既話會更加好啜。

回覆 12# 西九理性的羊羊 的帖子

我屌 你老母臭閪,你d屌閪相咪又插圖,乜撚野有圖有真相,你有撚資格講,你正76, 食屎狗,撚屌,濕鳩,跛閪,柒頭,冚家產,新一年祝你條跛閪死全家,我話既,唔洗多謝我。

回覆 14# totowai 的帖子

屌你條柒碌,原來係跛閪七分身。

回覆 21# yeyau 的帖子

一仔齋屌唔只250呀。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-7 05:57 發表 查看引用來源
濕鸠喇,睇下我的酒帘,幻想揸咭女個波
小學雞跛閪,而家已經2021年,你仲講番幾十年前既酒簾,九唔搭八,你自我收皮啦。

引用:
原帖由 yeyau 於 2021-1-10 18:21 發表 查看引用來源

好多 300, 無生意時250都殺
屌 你老味,又一條老作跛閪七分身,而家疫情夜場禁開,一仔生意多到做唔停,點會只收你300, 老作閪。

回覆 27# 西九理性的羊羊 的帖子

無知真係一件可怕既事,浴龍館最初開係邊,問你老豆一定知,一定唔係美麗華酒店,自己無知就話人地係分身,你同你分身totowai一樣係條濕鳩小學雞。

回覆 29# 西九理性的羊羊 的帖子

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-30 08:58 發表 查看引用來源
今早轉凍,天氣凍加上正義朋友巡查清零行動,插秧打殘晒,28/12去咸记,正義朋友成隊

浴龍館開係边度你知唔知
浴龍館係咸記腸粉檔裏面

有可能!
美丽华酒店地庫
係擺你老豆骨灰既地方,
大酒店你唔註册俾你開,70年代香港冇皇管,唔註冊冇人捉,
嫖你跛閪七祖宗十八代所有女人個爛化閪

回覆 32# 西九理性的羊羊 的帖子

浴龍館開係边度你知唔知
浴龍館係咸記腸粉檔裏面
有可能!
美丽华酒店地庫