上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
192  337.3k

唔知師兄隻乸有40未?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 11:40 發表 查看引用來源
已40有幾
同年齡有關系?
有架,40-50呢段真係開竅時間,開始識開放咁玩,如果天性比較唔係內儉果類,真係chur到爆

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 12:30 發表 查看引用來源
呢d女人要叫埋d兄弟一齊玩
咁我諗你隻乸又未必接受到,你地玩下新鮮野再開發都未遲

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 13:57 發表 查看引用來源
呢d淫hi先好屌又玩得淫賤🤤
利申:圖是借來的朋友妻,所以不方便原圖顯示
應該都係40+果隻,又係平時斯文,玩落就open

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 14:27 發表 查看引用來源
朋友妻多數都已是40+至50呢個年齡層
大家年紀相約,老婆都差不多係呢個年齡層,仲玩得幾年就收皮,d女人都會去盡,未有疫情前d女人會北上深圳揾技師招呼下隻淫hi,玩下手作有時都聊勝於無🤭 ...
如果唔係要model身型,呢類淫妻其實勁玩得,有咁上下經歷,又知道自己唔玩得幾耐,所以要玩都會玩得好放

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 14:49 發表 查看引用來源
其實佢地都知玩多幾年,佢地擘開都未必有人屌,唔趁仲有幾分姿色衝刺咩🤭
只要玩得安全,比到安全感比班淫妻,真係好多都玩得

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 15:18 發表 查看引用來源
不過女人都會沉船
會架.....女人始終感性啲,所以小心玩出火

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-5 15:58 發表 查看引用來源
女人群女人,從來學壞三日
我老婆都係群住d女人上去按摩推油,我問佢比d仔摔碟爽唔爽,佢話無比我屌咁爽,其實都唔巧究佢真心話定奉承話,反正佢咁講得出我都當真🤭 ...
平常黎講,當然比你屌就爽啲,不過如果有新鮮感同陌生既刺激下,幾肯定佢比人摔碟會山洪暴發

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-5 20:43 發表 查看引用來源
我又分享一下比D師兄評論下先🤭40043100
係咪阿嫂?仲得喎,又大又挺,兩粒啡提夠大啦,有排玩

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-6 12:47 發表 查看引用來源
系丫,年近40,仲頂得住地心吸力🤭
正啦,對波咁堅淨係玩波都玩到手軟

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆