上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
192  337.6k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-8 13:13 發表 查看引用來源
其實有人行過先刺激🤭
會特別high
比我就唔會啦,太激又對手唔配合

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-8 15:09 發表 查看引用來源
之前試過系黄金海岸沙灘打野戰,嗰度夜麻麻冇乜人架!🤭
沙灘打野戰最麻煩就係好易有沙入左去

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 08:21 發表 查看引用來源
以前仲系窮撚時租房住,d房門有塊布帳,唔關門可以通下風!
大熱天時,老婆著得少唔帶罩瞓都好正常,加上又冇冷氣只得風扇,我會手多揸下波,貪方便又會推高老婆件衫露出對奶子,有次聽到包租公叫我,果日係星期日,問我飲唔飲茶,而老婆仲 ...
當時你老婆幾歲?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 10:21 發表 查看引用來源
當年廿鳩幾咋🤭
咁當時既包租公肯定係貧血,成日見到你老婆對大奶,流鼻血都流死

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 10:40 發表 查看引用來源
近年老婆冇咁配合了,好多時都要睇佢心情行事,琴晚见佢睇tbb套劇,講d女人叫鴨,老婆好似好有共鳴大聲笑🤭
試下旁敲側擊,提議佢試下影幾張唔露樣既相放上網睇反應,咁你就大條道理影下波又影下鮑

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 10:47 發表 查看引用來源
感覺老婆又真系有幾分似虾頭,d老友都話,白白胖胖女人一定好好屌🤭
你老婆有蝦頭咁白白胖胖?好唔好屌就你先知...

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 11:37 發表 查看引用來源
有師兄話係另一個區,引我隻婆玩公審,公審衰男人,不過未成事未出帖🤭
我就話不如公審d衰女人好過😵
不如勾引下佢會唔會出黎食快餐仲好啦

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-4-9 12:18 發表 查看引用來源
佢只得上香土,未知出左帖沒有🤭
乜野account name?等我溝通下

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-9 13:37 發表 查看引用來源
我老婆就五知道我識佢條仔,佢條仔仲開左個谷,成日add埋佢D fb調戲我老婆,見佢地D對話,淫到丫!🤭
真係好想睇下你老婆有幾淫

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-4-9 14:33 發表 查看引用來源
得閒cap佢地D對話比你睇下丫!🤭
除左對話,遮樣視頻整唔整到?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆