上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
52  337.6k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-2 13:19 發表 查看引用來源
我又快閃一下我老婆隻冇毛鲍先,比各位師兄評論下丫!🤭40045124
好有憤怒感, 面到黑哂...

隻隻鮑差不多, 漲卜卜定瘦削削, 條罅隙係咪一線, 一線女星會多 fan 屎啲..

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 12:48 發表 查看引用來源
我老婆就試過一次真系比人had左入一個apps,將佢平時D性感露點睡衣相,由私人睇變成公開睇,最後由佢一D好朋友通知佢,佢先知,但已經比人三點盡露睇晒,不過好彩D相系冇露面既!🤭 ...
有朋友教落, 影相拍片唔好用手機, 一經網絡乜事都有可能發生.

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 12:51 發表 查看引用來源
等等先,處理中!🤭
隊拔蘭地貓咗....  

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 12:59 發表 查看引用來源
我通常乜都系手機貪方便喎😱
影相拍片錄音都有
用乜嘢都有好處壞處.

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 13:00 發表 查看引用來源
牛肺都甘有號召力!🤭
牛肺幾錢串呀老闆...   < 好多人幫襯咁好賣 ?

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 13:02 發表 查看引用來源
系sd左上類似Facebook 甘,但設置成私密照,不過比人had左入去,變成公開照!
放上舊雲呢類, 無論點 set 都隨時出事, 唔安全, 荷里活唔少領哂嘢.

唏噓嘅鬚根....

我唔多清楚點算正宗牛肺, 只係見過有啲嗰兩片更大塊更黑嘅呢, 成隻騎囉羅咁...

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 14:15 發表 查看引用來源
正宗牛肺系二大片跌出嚟
果d就真系正宗牛肺👍😋😋
學到嘢, 又長智識, 謝謝師兄 !

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 13:40 發表 查看引用來源
甘好難影得靚啵~
師兄有冇拍片 ? 有就可以逐格睇, ok 先 cap 做圖..   

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆