上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
52  337.7k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 14:31 發表 查看引用來源
小弟見識膚淺,呢D真系要各ching評論下我老婆算五算系甘丫!
個人覺得係黑鮑(唔好介意咁稱呼), 唔算係肺, 去過啲光豬村巧多囡囡都係咁樣, 嫂夫人漲卜卜好過冇肉瘦瘦削嗰啲.

呢個 po 勁多留言, 剛剛睇哂, 亦 miss 咗唔少圖, 各師兄啲經歷真係「靳」, 堅 !!

之前有打算孖朋友去就近泰國嘅天體村玩, 而家只可以等第日疫況消失先 plan 行程, 如果問吓各位師兄師姐會唔會有興趣 join 埋 (要孖另一半出席), 場面應該幾壯觀, 個場好似俾圍毛巾遮吓, 女士們冇咁尷尬同衛生一啲, 村嘅資料或者要搵吓先, 有朋友講泰國有啲唔掂執咗或轉咗做普通酒店冇得玩天體.

有冇師兄師姐幫襯過呢間 ?

https://orientalbeachvillage-phuket.com/activities/

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 17:07 發表
那些年夏天經常同老婆去沙灘游水,因為沙灘先多嘢玩,先多機會借意令老婆走光露奶??????
去沙灘...浸住水時老虎會拉低我條褲仔玩 j, 人唔多時都見過附近有其他 couple 咁玩, 沖身區試過拉低泳衣泳褲沖走泥沙 (冇乜人先咁夠膽), 附近有 couple (西人)都係咁..., 去中灣入更衣室時就有基民視姦...  小潤腸都冇乜好𥄫..

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-15 20:20 發表 查看引用來源
老婆沖完涼,原來今日又系著呢條🤭
啲底底掛哂窗邊, 隔離單位一覽無遺...

https://www.xnxx.com/video-9wd13d2/swingseason3episode6

師兄們玩得咁高級別, 分分鐘好似上面條片咁玩 swing, 自己就去唔到呢個 level.

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-2-4 08:01 發表 查看引用來源
記得去到蜜月嗰陣時,喺蘇梅龜島沙灘度,走嗰陣時差唔多上船,記得老婆過一次搵唔到更衣室,當眾除晒所有衫換衫,啲鬼佬望實晒
鬼佬喜愛亞洲囡, 孖老虎去光豬村, 有鬼佬搭訕, 話亞洲 girl body shape very good, 師兄你夫人俾鬼佬望一啲都唔奇...

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-4 13:15 發表 查看引用來源
但五知岩五岩各ching口味呢!🤭40045300
BEFORE 時巧驚驚....細路仔時唔小心見過朋友仔個老母全相, 又係一大堆 ,,,,,真係唔喜歡毛, 仲要係咁多..

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-4 13:10 發表 查看引用來源
疫情過後,带老婆去玩下先!謝提供資料!😁
https://thailandnaturist.com/naturist-resorts/

師兄呢個網有泰國天體 resort 資料, 規模有大有細, 可能啱大家.

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-4 12:01 發表 查看引用來源
有次專登比隔離屋個肥叔叔入嚟整洗手盆(條肥叔未退休係做水電)
咁我就掛左幾條係入面,我落街買嘢叫肥叔慢慢整,比足時間佢慢慢撚🤭
聞一聞好醒神, 索一索舒筋活骼.   

引用:
原帖由 88yes 於 2021-2-4 11:18 發表 查看引用來源
我想我個另一半睇到鬼佬碌大洋腸
引下佢

鬼佬唔一定大碌, 只係間唔中有啲八九吋, 黑柴就真係大粗硬, 俾佢捧一嘢可能冇命..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆