上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
52  337.6k

再些牙另一人妻淋浴圖, 來源都係不詳...

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-3 08:02 發表 查看引用來源

依間酒店嘅沖涼房咁正嘅,如果知道係邊一間,係疫情過後真係想帶老婆去
泰國有啲天體村係呢啲半開放式 outdoor shower, 孖朋友去過, 沖涼時啪啪, 朋友啲房隔唔遠, 大家聽對方嗌...死味... 可惜而家有啲執咗, 日後可以去番旅遊會組織過資料孖朋友一齊去過, 師兄們會唔會有興趣 join 埋齊齊玩裸露 ?  

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-3 10:33 發表 查看引用來源
嘩!真係想企埋去,一野後入就入
拍嗰個做咗啦 (唔係小弟, 朋友係製作人), 後推埋尾口爆...

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-3 11:11 發表 查看引用來源

睇到咁嘅情形,真係好想即刻買張機票過去,親身體驗一下。
趁而家儲多啲錢, 第日去歐洲, 嗰啲正到痺, 啲鬼四圍啪大把嘢睇, 口頭上已經約埋台灣大哥一齊去大開眼界...

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-3 12:30 發表 查看引用來源
我就約左同好在香港见下,出示下d私密照片分享先🤤
行出第一步再諗其他
咁多私密照片些牙 .. 利害 !  

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-3 10:36 發表 查看引用來源

多謝你嘅邀請先,通常都唔會約人,去旅行嘅時候通常都係即興玩
查實驚師兄你話好呀 !  

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-3 11:51 發表 查看引用來源
推完仲要口爆....真係腳仔都軟
去得呢種場景都係做呢啲, 腳軟就少不免..

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-3-3 11:09 發表 查看引用來源

呢個咁有情調嘅環境 ,起碼早午晚扑三次。
早午晚各扑三次   

引用:
原帖由 friendho 於 2021-3-3 14:46 發表 查看引用來源
咁咪即係3x3?!.....命仔緊要,就算世界級都無咁既福氣了
呢個當然係講笑, 不過除哂衫褲淨係食瞓扑, 廿四小時間歇性嚟玩射到四五次唔出奇, 加埋當九次.... HE !!

短片完畢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆