上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
56  337.7k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:42 發表 查看引用來源
其實明仔都30到尾單身男
個人宅宅地,有正當職業,嗜好賭馬不煙不酒,有叫雞經驗
愛屌熟女,"我女人都47"
啱晒明仔口味,明仔話叫雞唔敢乃西,其實佢係中意乃西,仲話同我老婆玩一定要乃到夠🤭 ...
師兄既然男女雙方都有意思,出盡力撮合佢哋。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-6 16:09 發表 查看引用來源
有想過同老友玩次3p
亦有同老婆商量過,唯人選未能共識,及老婆可能未能說服自己
阿嫂有咁嘅想法,應該遲早可以成事。
預先恭喜師兄調教老婆成功。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-7 10:12 發表 查看引用來源
八字大波,係我至愛
好似相片中呢條女咁😋
利申:借圖
呢對乳房真係天下無敵

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 14:38 發表 查看引用來源
出去食晏,点解著到露底🤭
係咪大媽底底嚟㗎?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 12:01 發表 查看引用來源
同埋我老婆d奶罩全部都系粗帶,我见d囡囡好多系幼帶,可能同size有關?
大奶奶一定要用粗帶,如果用幼帶膊頭會好痛。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 11:58 發表 查看引用來源
通常必有的肉色,用得咁上下又殘又舊都唔換,佢有d甚麼無縫貴嘢,但平時唔會用,除非有宴會先用,出去溝仔都會用掛,唔會帶住個又殘又舊奶罩比條仔除呀?🤭 ...
肉色最唔好,如果有污漬睇到都唔開胃。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-8 14:42 發表 查看引用來源
而家我老婆大部份時間系用乳貼,好少带bar出街!🤭
冬天唔戴bra 甚至連乳貼都唔用都冇問題 ,著返件外套冇人知你裏面係真空。

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-8 15:16 發表 查看引用來源
真係?.......但阿嫂都有番咁上下份量,唔帶bra咪行快兩步都波濤洶湧得好厲害?
兩粒lin頭畀件衫磨下磨下肯定興奮, 妹妹一定出水。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-8 16:05 發表 查看引用來源
佢一直带開系冇谷胸嗰D款,話嗰D款會谷起條事業線好勁,反而佢而家想似歐美甘,冇必要就五带,只系用乳貼,乳貼亦分二款,一款只系貼lin,一款系杯型,貼下半球既 ...
嗰隻係叫做 nu bra , 通常係低胸裝/露背裝先帶。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-8 22:02 發表 查看引用來源
再來限時分享👍
師兄咁快就delete咗張相, 好多朋友都睇唔到喎。

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆