上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
56  337.6k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-27 21:21 發表 查看引用來源
最多系4條仔丫!😁
可唔可以講下詳細作戰過程?

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 07:02 發表 查看引用來源
其實想玩突襲式刺激都好過引,不過就要把握到個時機🤭
記得有一次同老婆回鄉探親,d親戚帶我地去浸温泉,仲係三個長輩,两男一女,去到浸温泉,两個男長輩陪我地浸,女長輩因為唔坐慣長途車頭暈唔去浸(內地人少出門坐車)
浸浸下我 ...
你個朋友諗返呢個情形,可能成晚都瞓唔著。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-2 09:21 發表 查看引用來源
唔知点解隻婆咁唔想比睇🤭
阿嫂個閪幾靚,見到都有啲衝動。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-2 12:00 發表 查看引用來源
女人唔認真讚得😂
佢會以為自己好上菜,d男人都是狗公
呢句真。
但係耐唔中要讚下佢, 否則佢會收埋乜嘢都冇得畀你睇。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-2 11:47 發表 查看引用來源
露奶就嚟得易d😂
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-2 12:13 發表 查看引用來源
中女黎講,已經不錯丫!
我又比張我老婆底抄角度既波波相大家評論下丫!🤭4004512340045123
兩位阿嫂對奶真係殺食,乳房同乳雲又大 lin 頭又突。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-2 12:18 發表 查看引用來源
牛肺打開就见到玉壁有潺潺水源😂
打開兩片牛肺,見到玉洞 JJ 就會忍唔住,即刻想插入去。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-2 13:19 發表 查看引用來源
我又快閃一下我老婆隻冇毛鲍先,比各位師兄評論下丫!🤭40045124
師兄引死人咩,睇到我口水都流曬 😋
見到啲毛毛開始生長出來,應該會有少少拮。
你同佢講今晚幫你剃毛。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 07:52 發表 查看引用來源
但個老友之後補充左一句,雖然閃過,但都好有印象,已射🤭
比返老婆睇老友回應,感覺到佢表情有一絲自豪,女人就係咁😂
講得非常啱,只要你讚下女性個樣靚身材好,佢已經鬆毛鬆翼。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-2-3 07:12 發表 查看引用來源
我更衰d係會扮襟錯sd比老友,之後又匆匆del返張相,睇到就睇到,睇唔到冇嘢講,sd錯嘅相仲系會见樣,係唔系好刺激😂
有次我特登係老婆面前襟錯,又特登係佢面前大叫,仆街sand錯相比人,佢問我乜事,我又扮匆匆del返張相,仲特登話個老友 ...
女人把口就係咁樣成日話怕畀人睇蝕咗佢,其實佢個心都唔知幾開心有人睇到佢個身材。

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-2-3 13:09 發表 查看引用來源
各位師兄,先黎一張正面既牛肺相先丫!如五好睇,希望各位師兄勿插!40045215🤭
fat嫂都五差丫!號召力超强!
正面分享完,再分享一張後拍凸起屁股既比各位ching評論下丫!

今日忙到連午飯都未食,走雞走雞。
師兄明天一次過 post 多次可以嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆