上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
122  337.8k

我老婆最多都係得樓主老婆一半咁淫🤦‍♂️

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 08:17 發表 查看引用來源
佢得把口,冇我系佢旁邊就會巧驚驚
而家我老婆喺張床上面對住我,同出邊啲雞冇乜分別。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 08:33 發表 查看引用來源
以前有個金融界老屎忽講
屋企件係私家雞
外面果d係公眾雞
不過呢個言論即刻比女權組織狂屌,不過佢又有佢道理🤭
因為我老婆除咗屎眼之外,基本上咩嘢都可以玩

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 08:36 發表 查看引用來源
呢張冇樣,唔會比佢屌🤭
男人不應咁老實,講真話會換來比人屌
有陣時女人都鍾意男人講真話

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-9 09:04 發表 查看引用來源
有無屌過老婆波罅?咁大波應該好好屌😜
乳交真係好好玩

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 08:41 發表 查看引用來源
女人愛聽美麗謊言
有陣時講真話佢哋會咁㗎high

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 09:58 發表 查看引用來源
一定系,無得唔係👍
喺香港好難有一個咁大嘅浴缸,通常要去酒店先至玩到

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 10:21 發表 查看引用來源
其實以前去石澳游水,可以租嚟放嘢換衫沖身果d屋仔,沖身果陣迫迫夾夾下点忍到,玩到佢好high都要忍住唔叫得,另一番樂趣,乜環境都可以玩出精彩😋 ...
最刺激果次乳交係喺蘇梅pool villa,一個半開放式泳池,真人騷show俾其他人睇

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 10:37 發表 查看引用來源
師兄就好啦,難得阿嫂肯配合上演真人騷,我未有咁幸福,又未有咁富貴帶老婆去蘇梅,只系返下廣州浸温泉咋😭
都係離好遠咁樣睇

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-9 10:43 發表 查看引用來源
心理上都好刺激,就好似我同老婆浸温泉,老婆發姣要我伸手摔下佢二塊鮑片,明知有親戚同浸,又明知個親戚閉目享受中,但心理上就感覺刺激無比👍 ...
通常去到外國旅行,佢都肯喺酒店房落地玻璃前面比我屌

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆