上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
122  337.9k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-1 10:37 發表 查看引用來源
我的經驗,如果你老婆飲酒就易辦事🤭
好難可以灌醉到佢

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-1 18:35 發表 查看引用來源
我最激試過呃我老婆扮拍片,其實系直播比我老友睇,M字脚甘擘開晒我老婆對脚,比我老友由對波開始,塊閪同菊花睇清哂,甘玩已經好刺激丫!🤭
直播嘅話我最多都係試過直播把聲

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:02 發表 查看引用來源
男人想多老友,呢d話題最能吸取老友,一齊睇咸片,一起屌人老婆🤭
可惜現實上我冇依一類朋友

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:10 發表 查看引用來源
正吖👍
其實心態上系好想比人欣賞,但又怕流出,只好選擇性地比人欣賞🤭
利申:我有個別自己友睇哂老婆所有窿窿隙隙,系佢自己唔知,當每次同枱食飯,同枱有欣賞過佢d窿隙朋友在場,大家就特別興奮,老婆就懵閉閉,唔知我地做乜咁鳩興 ...
師兄你真係好勁,我暫時冇呢個勇氣👍

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:10 發表 查看引用來源
正吖👍
其實心態上系好想比人欣賞,但又怕流出,只好選擇性地比人欣賞🤭
利申:我有個別自己友睇哂老婆所有窿窿隙隙,系佢自己唔知,當每次同枱食飯,同枱有欣賞過佢d窿隙朋友在場,大家就特別興奮,老婆就懵閉閉,唔知我地做乜咁鳩興 ...
最多果次係,結婚嗰一日夜晚嘅時候,老婆其中一件晚裝係啱啱好遮到兩點,之後我哋嘅同事同埋朋友(當然講緊男嗰啲)睇到定晒形,同埋無意中聽到其中有啲人嘅對話😏

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:21 發表 查看引用來源
我後生時絕無呢d行為,記得後生時老婆著得性感小小都唔想比人昅,有次同老婆去泰國,買左套幾性感的三点式泳衣,事前又唔比我知,果次我第一眼见到,都好似唔自在,不過可能去旅行在外地,好快又投入左冇唔自在,直至有次係香港,老婆又 ...
師兄我同你嘅情況一樣喺10幾廿歲嘅時候老婆着得好性感,所以經常阻止佢。到咗而家30幾歲反而想老婆着得性感啲,學你話齋佢有收斂咗🤦‍♂️

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:23 發表 查看引用來源
呢d嘢好講環境氣氛
氣氛會令人好high
記得有一幕係我老婆同佢啲姊妹喺台上面影相,咁啱佢嗰邊有兩個男同事企喺台下面好明顯地係射住我老婆對波,咁啱我企喺佢哋兩個後面,之後聽到佢哋兩個講:估唔到佢(我老婆)平時返工着得密密實實,估唔到佢對波咁撚大

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:29 發表 查看引用來源
我後來先知,女人年紀大左,信心冇左,所以會收斂左,冇乜信心露🤭
所以而家我嘅調教項目主要係訓練佢出街着得性感啲

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:32 發表 查看引用來源
男人都系想聽到老婆有人讚
女人咪又係,佢地更想比多d人讚,尤其著得性感,比d男人昅,佢地咪又系飄飄然😅
以前我問親佢,同我着性感衫出街嘅時候有冇男人望去,佢之前永遠都會答冇人睇。最近佢會開始同我講返有好多人睇,我之後會再同佢講冇嘢啊你件衫都冇嘢睇到,佢自己而家會同我講唔係呀着咗嗰啲性感衫之後對波會拋下拋下,正面行埋你嘅男人一定會望住佢對波。

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 08:38 發表 查看引用來源
努力,總會有得著👍
我有個老友仲勁,會約网友出嚟分享有樣全相,呢度都有网友同我老友见過,不過呢個老友比我更顛,仲會幫老婆約网友见面,不過佢都先西選過d人先幫老婆約,但始終都有些風險 ...
其實我覺得如果約出嚟睇相嘅話,連埋有樣嘅我又覺得冇咩問題,大前提當然唔可以再拍攝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆