上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
122  337.8k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-3-2 08:34 發表 查看引用來源

以前我問親佢,同我着性感衫出街嘅時候有冇男人望去,佢之前永遠都會答冇人睇。最近佢會開始同我講返有好多人睇,我之後會再同佢講冇嘢啊你件衫都冇嘢睇到,佢自己而家會同我講唔係呀着咗嗰啲性感衫之後對波會拋下拋下,正面 ...
但係佢個心態仲要調整,因為佢覺得俾靚仔𥄫ok,如果俾啲阿伯𥄫唔ok😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-3-2 10:18 發表 查看引用來源
我曾經偏偏叫老婆幻想比樓下個保安叔叔屌,佢話鳩個保安叔昅佢🤭
我另外有個地盤佬,老婆成日話佢又臭又污漕,有日我問佢,如果比條臭撚屌你會点🤭 ...
通常佢自己會幻想一個唔識嘅人(亦都唔會有樣),但通常我都會叫佢幻想佢D ex

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-2 15:46 發表 查看引用來源
系丫,我老婆而家都好享受比男人昅佢,加上佢而家D衣著,回頭率極高!🤭
佢而家唔可以講叫做享受,但係起碼肯咁樣着之餘,肯俾人睇,同埋會感受到人哋睇佢,至於佢幾時先可以學識享受,依個我都努力緊

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-2 19:51 發表 查看引用來源
甘你地有冇玩拍片丫?
冇就呃你姐,一定有😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-3-2 20:05 發表 查看引用來源
而家我叫我老婆著T-black出街,再著條緊身短裙,引死D男人先正丫!🤭
依個情節喺泰國先會發生

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-3 07:58 發表 查看引用來源
再些牙另一人妻淋浴圖, 來源都係不詳...

依間酒店嘅沖涼房咁正嘅,如果知道係邊一間,係疫情過後真係想帶老婆去

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-3-3 10:34 發表 查看引用來源

泰國有啲天體村係呢啲半開放式 outdoor shower, 孖朋友去過, 沖涼時啪啪, 朋友啲房隔唔遠, 大家聽對方嗌...死味... 可惜而家有啲執咗, 日後可以去番旅遊會組織過資料孖朋友一齊去過, 師兄們會唔會有興趣 join 埋 ...
多謝你嘅邀請先,通常都唔會約人,去旅行嘅時候通常都係即興玩

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-11 11:22 發表 查看引用來源
條女M到無得吊
只好訓前搓下對細波波
搾到個衰婆婆呻吟又無得要

我就硬晒無得吊
老婆M到X2,但可以吊嘴同奶

引用:
原帖由 88yes 於 2021-3-11 19:23 發表 查看引用來源
探肛要條女好放鬆
塞入去時係要佢好似痾屎咁動作
而唔係宿動作
因為要條女一放一宿
咁先可入到
玩到有經驗就點插都得
試過有一次趁佢瞓覺嘅時候,本來想強姦佢,點知誤入咗去後門(淨係個龜頭)😂

引用:
原帖由 135k246 於 2021-3-11 22:39 發表 查看引用來源
咁呀嫂咪痛到叫救命🤣
係,俾佢罵左好耐😂😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆