上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
122  337.9k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 15:48 發表 查看引用來源
但有群組老友話,老婆以前經常北上按摩,仲要著到花枝招展,返到香港零舍風騷,女人話無嘢你信唔信?
通常啲女人返得大陸揼骨,9×9都有叫鴨

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 15:34 發表 查看引用來源
而家d女人好似唔多介意
好似老婆都係,只要唔见樣都無乜反對,女人都知男人,点咸濕變態都唔會開老婆個樣出嚟,不過都有例外,我群組個大叔保安就系唔介意🤭 ...
我老婆暗地裏知道,但係唔可以同佢講,一講親佢就會發癲

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:29 發表 查看引用來源
會發顛🤭
其實我覺得佢係俾,因為同佢講完之後,雖然佢發癲,但之後佢都仲肯俾我影相,只不過唔可以影樣

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:33 發表 查看引用來源
唔比影樣好正常,不過我都會偷影樣,總覺得有樣感覺先夠淫🤭😂😂
佢琴日先至問我有冇將佢啲相擺上網俾人睇,我都係話冇😂

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-13 16:34 發表 查看引用來源
系丫,其實五見樣,我都五介意我老婆全裸比D師兄欣賞,亦曾經有D師兄pm我,大家再私人傾計,之後带埋我老婆一齊食飯添!🤭
我都想實行呢個計劃

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:37 發表 查看引用來源
有樣分享先過引,不過就只限打開手機分享,不會send相出去,我群組都唔會send比佢地睇有樣,睇樣會出來吹水隊啤開手機分享,佢地話见到埋丫嫂個樣最過引好有幻想😂😂😂 ...
絕對同意你嘅講法,如果坐埋一齊打開部手機睇,又有都冇所謂。安全又刺激。

通常放假嘅時候會用佢有樣(大尺度)嘅相做手機wallpaper

如果去旅行,一定會用裸照(仲一定要有樣),對上果次去曼谷嘅時候,去酒店check-in,特登拎部手機出嚟慢慢喺手機度show 張voucher 俾個前台服務生(男人)。😂

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 16:44 發表 查看引用來源
佢話可惜冇得注冊會員,唔系一定幫老婆注冊先,好想睇佢点比d師兄撩佢屌🤭
依個係一個好好嘅做法

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-13 17:00 發表 查看引用來源
其實我地幾個都系由年青剛工作已認識,所以信任度較大,先會分享咁多😂
當大家年紀也大,已感覺無所不談無所不能分享,又唔同年青時那執著,後生時有男人昅自己老婆系好緊張好唔自在,但而家就掉轉,好想有男人昅自己隻婆😂 ...
年紀有幾大先?

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-13 16:44 發表 查看引用來源

絕對同意你嘅講法,如果坐埋一齊打開部手機睇,又有都冇所謂。安全又刺激。

通常放假嘅時候會用佢有樣(大尺度)嘅相做手機wallpaper

如果去旅行,一定會用裸照(仲一定要有樣),對上果次去曼谷嘅時候,去酒店check-in,特登拎部手 ...
去蘇梅都試過一次

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-13 17:14 發表 查看引用來源
有同感!🤭
十幾歲至二十頭嘅想法同三十幾想法又唔同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆