上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
122  337.8k

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-21 09:45 發表 查看引用來源
要突破就要做多d😊
差唔多日日都做

引用:
原帖由 Loff 於 2021-1-21 20:19 發表 查看引用來源

Ching好勤力喎💪
老婆索,冇辦法🙏

[quote]原帖由 ttfat68000 於 2021-1-23 07:21 發表 查看引用來源
唔好例行公事做,要搞特別花臣 [/quote咁梗係啦,琴晚個衰婆又唔着衫引我

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-23 17:14 發表 查看引用來源
最近沉寂左,可能疫情下都無乜突破新刺激,左諗右想下,叫老婆摷返佢前度鳩吹,佢前度可能受寵若驚,见老婆主動揾佢,又話好掛住佢,又話回想返以前同老婆仆嘢嘅刺激,今日叫老婆keep住撩佢,睇下個進度点先,又想睇下佢前度會幾時忍唔住 ...
試過叫老婆再聯絡佢D ex,佢唔肯🤦‍♂️

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-24 13:43 發表 查看引用來源
我好想假扮老婆,用老婆手機發d淫賤嘢引佢ex🤭😂😂
以前成日偷用我老婆手機wechat搖一搖

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-24 19:14 發表 查看引用來源
哈哈,甘搖五搖到丫!😝
梗係大把仔即刻add佢啦

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-24 20:10 發表 查看引用來源
掂喎!😝
不如我又試下溝下丫嫂丫!😁
可惜佢已經冇用WeChat好耐

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-25 10:53 發表 查看引用來源
有好多女人又要著得性感,但當有男人昅佢時又未必會同一反應,其實說穿左只系睇下昅佢條仔系乜人啫,如果係小鮮肉靚仔,又或者係古天樂可能怕露得唔夠吸引,相反好似林雪呢d又肥又有大肚腩,佢會比你昅咩,話你非禮佢都有份🤭 ...
我都覺得你講嘅係絕大部份女人嘅心態

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-2-4 07:16 發表 查看引用來源

去沙灘...浸住水時老虎會拉低我條褲仔玩 j, 人唔多時都見過附近有其他 couple 咁玩, 沖身區試過拉低泳衣泳褲沖走泥沙 (冇乜人先咁夠膽), 附近有 couple (西人)都係咁..., 去中灣入更衣室時就有基民視姦...  小 ...
記得去到蜜月嗰陣時,喺蘇梅龜島沙灘度,走嗰陣時差唔多上船,記得老婆過一次搵唔到更衣室,當眾除晒所有衫換衫,啲鬼佬望實晒

引用:
原帖由 88yes 於 2021-2-4 11:18 發表 查看引用來源
我想我個另一半睇到鬼佬碌大洋腸
引下佢

可惜我老婆唔鍾意鬼佬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆